Unavený...

13.06.2010

:( :( :( Ahojky holky,mám nějaký splín a potřebuju se jen vypovídat. Taky máte tak stále unavený manželi... Nedokážu to pochopit,my musíme být každý den čilý 24hodin a oni jsou po týdnu v práci šíííleně unavený a musí to dospat,ale že mi vstáváme 3krát za noc a od šesti jsme na nohou,to je nezajímá. Že bysme byli roboti? Asi jo. :-( :( :\\: :\\: :\\: :\\:
Jak je to u vás doma?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Přijedeme k přítelovo rodičům.Přítel se rozvalí na gauč a čučí na telku.Po chvíli usíná.Já lítám s babčou za prckem a přítel se ani nehne.Ani nezvedne.Všechno si nechá donést pod nos.Včera jsme přijely domů vykoupal se a šel spát.Ráno vstal brzy a mazal na ryby.(na to unavenej není.Přišel v poledne najedl se podnul do postele a od té doby spí.Ten má život.Přez týden když příde z práce a nelítá venku se sousedovic klukem.Tak si zapne telku lehne na gauč a za chvíli spí.Jednou se neudržím a až zas bude spát zabalímvěci mě a malému a odejdem.Ať si klidně spí dál.

http://www.prckoviste.cz/beruska

Tak u nás je to naopak. Mám neuvěřitelně aktivního manžela, až mě to někdy vytáčí, že furt něco dělá kolem baráku. A on má teď doma pořád unavenou těhulku, co se většinu dne válí :P. Nejdřív mi to vyčítal, ale když jsem skončila na týden v nemocnici, tak teď sem tam skáče nejen kolem baráku, ale i kolem mě }:) (ale ne zas tak často)

jasně, že jsme roboti.- a hlavně, to nevíš, hlídání dětí, to není žádná práce. Jsem se nedávno dověděla. No, bych z toho padla. a nejvíc mě štve to, že dělá chudáčka, ale sezení v hospodě si neodpustí a přijde kdoví kdy a pak dělá jak je chudák unavenej. No, škoda komentářů, bych ho musela snad zabít.

Ahoj, jojo něco podobného teď vládne i u nás. Já jak blbec v noci pochoduji s malým dělám vše potichounku abych ho nevzbudila a on my ráno říká jak je unavený a nevyspalý. Když se ho zeptám z čeho tak my odpoví že je vlastně celou dobu vzhůru se mnou- přitom slyším jak pěkně chrápe. Já jsem občas ráda že stojim a udržím otevřené oči.
Takže hlavu vzhůru nejsi sama. :s:

Ahoj, to mš mrzí, já tohleto neznám, manžel pracuje krátký dlouhý týden, takže je docela často doma a když není tak sem zase celý den s malým sama a on přijede až tak kolem 9 večer domů, takže na nějaký vyčítání nebo tak není čas a myslím že on by to ani neudělal aby mi něco takovýho řikal, k malýmu v noc vstane, když je doma a malej je brzy vzhůtu tak si ho vezme vedle abych mohla spát, ale jinak si myslím že bys třeba takhle jednou v neděli měla nechat mimčo manželovi a jít si někam po svým at ví co to je, některý chlapi to nepochopí dřív dokud to nepocítí na vlastní kůži starat se o dítě :dance:

Ahojky, tak ten muj posledni dobou chodi uplne hotovej, ale je fakt, ze dost maka, ale taky me stve, ze prijde a vidi me sedet a rekne, cos cely den delala, sedela? To bych ho zabila! Pritom kdyz je pet minut s malou tak uz je z ni hotovej :///: Ale je fakt ze vstavame stejne, ale on spi 3 hodiny po obede, coz ja ne, protoze to je jedina chvile, kterou mam jen a jen pro sebe :qu: Tak to nejak zvladnete a prd na nej, jenom my vime nejlip, ze "pracujeme" mnohem vic nez oni :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka