Kdyz vysavam,vzdycky hystericky breci!!!!

09.06.2010

Ahojky,maly je 11mesicu a jeste si nezvykla na vysavac!!!Tedy,kdyz byla malinka,tak to zvladala dobre,az jsem se radovala,ze vysavat barak bude hracka.Cim je starsi,tak je to horsi!!Nejhorsi je,ze ja bych vysavala skoro porad.Ne,ze by me to bavilo,ale proto,ze prachu je porad vsude dost a mala se vali fakt vsude.Jak to probiha u vas,taky vam decka tak placou??
Kdyz vysavam dolejsek,hodim malou nahoru do loznice do postylky,kde beduje.Cim vic se blizim nahoru mala hysterci vic a vic.A kdyz vysavam nahore,malou zas soupnu dolu do ohradky,kde zas place!!Je to des.I kdyz je u ni treba pritel,kterej ji uklidnuje,mala se porad boji!!Ani si nedokazu predstavit,ze bych mela na malou pouzit odsavacku na vysavac.Mam ji doma,zatim nepouzitou!!Jak to je u vas doma??

Kliknutím vložíte smajlíky:

Nas malej taky bulel, ale jednou jsem ten vysavac nechala vytahlej a malej si s nim zacal hrat, s tou trubkou a tedka jak ma to obdobi vsecko napodobovat tak dela ze jako vysava....a uz mu to teda vuec nevadi i kdyz je zaplej

Tak všechno co píšeš, je u nás stejný! Naší Natálce je 11 měsíců a když začnu vysávat, tak chytne takový hysterák a řve dokud vysavač neuklidím. Taky se jako malá moc nebála - radovala jsem se a ted tohle. Byla jsem zvyklá dost často vysávat - ale co ted? Vůbec nevim jak to udělat, aby se nebála, kdybyste některá měla něco odzkoušeného, byla bych za radu štastná!

Jé tak to u nás je opak...vysavač je pořád zaparkovaný pod stolem, malej si ho za hadici vytáhne a snaží se ho zapnout, což se mu daří a pak si sedne a vysává si pusu - no je to sranda, máme to na videu. Takže vysavač je jeho největší kamarád a nejlepší hračka. Sousedi si musí říkat, proč pořád vysáváme :-)

ahojky, já když luxuju, tak taky hysterák, utíká přede mnou do kouta a tam stojí a bulí, když se k ní přiblížim, tak zase šupajdí co nejdál ode mě.Ale třeba odsávačku na lux jsme x-krát používali a to jí tak nevadí, resp. leží a drží.

Tak mi odsáváme skoro pernamentně, tak je na to celkem už zvyklý. Ale jak začnu vysávat, tak taky brečí, takže musím vysávat, když on spí na balkoně.

Ahoj, tak náš prcek je z vysavače nadšený a brečí, když ho uklízím. Miluje na něm tlačítka, regulační kolečko atd. Co takhle nechat malou jestli se s ním neseznámí, když je vypnutý. Nebo ji zkus mít na ruce, když vysáváš (ale chápu, že se skoro ročním dítětem je to trošku problém).

Ahojky, malýmu je skoro 10M. Když byl mimi, tak ho vysavač nijak nevzrušoval, pak přišla doba, kdy byl úplně hysterický a když mi ho někdo nevzal ven, tak jsem raději chodila se smetáčkem ://: Teď je to už nějaká chvilka, kdy mu vysavač vůbec nic neříká, samo od sebe, ze dne na den, když vysávám, leze za mnou nebo přede mě a v pohodě. Jen jsem zjistila, že mu vadí, když rychle hýbu hadicí, té se asi bojí, ale když je vysavač v klidu, tak po něm leze a taky si ho ohmatává....a nudličky vysáváme, už má teď podruhé rýmu a to je hysterák hned jak přiložím odsávačku k nosu :n:

In reply to by lucy lu

Můžu říct, že je, musela jsem na ní sedět abych jí něco odsála, připadala jsem si jako když jí týrám, ale ona by si byla schopná ublížit. Prostě jsem jí zafixovala ruce a držim hlavičku a vysávám nudle:( netěšim se na zimu:)

nojo no, co se dá dělat, tvoje malá se bojí vysavače, mojí kamarádky malej se bojí pračky, náš malej se bojí psů. náš malej zas vysavač miluje, zásadně chce vysávat on sám a nejvíc ho baví když mu necham jen tu hadici a on sis ní vysává prsty, oblečení a z čeho šílim, tak to je že on si vysává i jazyk!!! a hrozně se tomu směje že mu to vcuclo jazyk :€\€: mam strach že si ještě něco udělá. a u vysávání nudlí řve neskutečně,jen vidí že jsem ho zapla když v nem je odsávačka a takovej histerák jsem jinde neslyšela a to vysavač miluje.
já teda nevim co s tim, když vysávání je nutný ale ona se tak bojí :€\€: napadá mě koupit nějakej ten extra tichej vysavač, ale podle mě to nepomůže. a co dělá když je ten vysavač vypnutej a ona ho má blízko sebe? to se ho taky bojí? zkusila si dát jí ho na hraní, at si ho prozkoumá? já se teda nedivim že se ho bojí, dělá randál a vysává věci, ovšem jak to vyřešit když jsou doma koberce, to nevim. vyhodit koberce 8)

In reply to by Pupidup

:s: Tak tvuj malej je tedy eso a jeste si vysavat jazyk :s: :s:
Uz tolikrat jsem ji ho dala osahat,kolikrat lezi v koute tady dole v obyvaku a mala si vzdycky s tou trubkou hraje :) Zajimavy.I kdyz vysavac reguluju,kdy nedela kraval,tak se ji to proste nelibi!!!Snad tomu prijde brzy na chut :s: Koberce bych nejradsi vyhodila,ale to uz je zas jina.....

Já myslím, že je to normální. Malou např. jako miminko uklidňoval zvuk fénu, pak se ho určitou dobu bála a teď už je zase všechno v pohodě. Zkusila bych omezit luxování, když je malá doma - ať ji na tu chvilku vezme taťka ven;-)

In reply to by Suza

:) Takhle to vetsinou praktikuju,ale si myslim,ze by si na to mohla pomalinku zvyknout..????Kdyz dovysaju,hned se k nemu plazi a saha na nej a je klid.
Mam kamaradku a jeji syn,kdyz byl maly,tak pri luxovani vzdycky usnul :s: Nechapu :)

In reply to by lucy lu

To funguje na spoustu miminek, jsou z dělohy zvyklé na monotónní zvuky, proto je uspává zvuk vysavače, fénu, pračky a podobně. Mě malej kolikrát usnul během odsávání nosánku. A když brečel a já nevěděla proč, nedokázala jsem ho uklidnit a braly mě nervy, zapla jsem vysavač a šla jsem se uklidnit, malej se při tom uklidnil taky. Pak jsme koupili vysavač novej, to už byl prďola větší, a hrozně se ho bál, protože ten vysavač je trochu hlasitější, než předchozí, ale po pár dnech si zvyknul a teď, když se zmíním o vysávání a nejdu hned pro vysavač, tak mi ho ta mrška malá přitáhne a hučí jak ten vysavač, abych šla uklízet.. :s: Ale pokud by se bál tak, jako tvoje holčička, tak bych v jeho přítomnosti neluxovala, zkusila bych to po pár dnech, co to s ní udělá.

Ahojky,syn když byl miminko tak jsme ho učily na kravál,jelikož máme psa ten semtam v noci štěkne,nebo když popije soused a dělá kravál tak aby pak hned nebrečel zvádal to úplně v pohodě.Od té doby co se začal plazit tak když vysávám řve pořád,pak zamnou začal lozit a řval.Takže musím vždycky rychle povysávat a když ho vypnu je hned v klidu,pes zase na vysavač štěká taky ho nemá rád :-( jinak se syn bojí i fénu.Má skoro 13měsíců.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka