ahojky co si myslíš o ročním dítěti na písáku?

10.06.2010

ahojky co si myslíte o 14.měsíčním dítěti na písáku?
děkuji

Kliknutím vložíte smajlíky:

Voda je asi čistší než v bazénu, na přehradě nebo v nějaký louži, ale určitě ledová a pěkně hluboká. Ale těžko soudit, mám poblíž jen zatopenej lom a tam bych teda nevlezla sama, natož s dítětem, mám z tý tmavý vody docela hrůzu. Zvažuju, jestli vzít malou k přehradě. Není vyloženě špinavá, ale ona ta naše potápka pořád strká hlavu pod vodu a občas se pak topí :00:

In reply to by monika37

no, já ještě letos na Hráďu nebyla, sama s malým bych nejela a manža chodí z práce večer a o víkendu jsme většinou pryč. Vloni jsem chodila s kočárem a pak někoho poprosila, aby na něj juknul a rychle jsem se osvěžila. S malým je to stejně spíš o tom ráchání u břehu :s: Jak máš velkého prcka?

pokud myslíš pískoviště, tak tam jsem malou začala dávat už v 10měsících. Moc se jí tam líbilo a stále líbí. Má už svůj kyblíček a lopatičku a snaží se dávat písek do kyblíčku...je tam moc šťastná a já mám aspoň chvilku veget. Malou už jsem dala na klouzačku, houpačku na pérkách a zkusila za ruku prolézačku. Vždycky když jdeme kolem pískoviště tak ukazuje a poskakuje v kočárku :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka