Jak vam deticky spinkaji v noci v tomhle horku????

11.06.2010

Ahojky :ooo: jak spinkaji v noci? budi se casteji na jidlo? malej se teda budi kolem pulnoci a pak rano v 5h ale stejne je na nem vydet ze je mu strasne horko uz spinka :|P: jen v bodicku a je por :|P: ad odkopanej. a venku v tomhlu :€s€: usne jedine zervanim a z flaskou v puse :$}: pa pa hezkej den

a ty vedra Anetce bec nesvědčí. Spinká jenom v bodýčku, ale pořád se převaluje, odkopává a budí. Přes den je protivná téměř přád, a skoro co hodinku je unavená. Naštěstí v ložni mám zatemníno, tak tam mi přes den usne, ale jinak hrůza. Dneska nás čeká cesta do Krkonoš, jedem na víkend, tak doufám, že tam nebude takový vedro. Jedem s rodičema a ti maj v aute klimu, tak si malou vezmou k sobě, aby se nám neupekla.

Ahojky, nám je teda jen 5 měsíců, ale je to taky hrozný. Venku spí špatně, ale spát musí, takže řve až usne. Ale nevydrží dlouho :( . No a v noci je to taky hrůza. Než začli vedra, tak se budil 2x na jídlo a pak spal dál a teď se budí i 4x a pak mu to nejde usnout :^O^: . Už jsem ho dneska musela vyndat v noci ze spacího pytle a byl jen v bodýnku, ale bylo to houby platný. A i přes den je takovej protivnej a pořád spocenej a já mu nemůžu pomoct :( . I v tom stínu jsou šílený horka. Potřebovala bych ho uspávat v lednici :s: , už mi jde z toho hlava kolem :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky