ahojik holky..

28.02.2008

Tak jak se vam dari???Fotky maleho sem dam ale musim nejake udelat protoze skoro vsechny fotecky co mame tak je na nich malej na neco napojenej atd.. Ale je uzasnej a krasne papa odemne ..zbirame sily kde muzem.. a zatim to zvladame..doma se Matyskovi moooc libi :) a necha me spinkat celou noc..naposledy se naji ve 22h-23h a pak se vzbudi az kolem pate to je super ne?? a pribiva krasne :j)

Ahojík Kikatko. Tak to jsou dobrý zprávy :s: Doma mu bude určitě líp než v nemocnici. To poroste jak z vody :w: :w: :w:

Ahoj Kikatko, vy už jste doma no to je super... :one: :one: :one:
Pokud by ti to nevadilo, tak pokud máš ICQ, občas bych ráda o něčem poklábosila..Pořád si říkám jestli to či ono je normální a nechci tím stresovat holčiny co mají před porodem.. :00:
No hlavně, že jste v pořádku..pořád jsem čekala, kdy už se ukážeš.. :cc): :one:

In reply to by wesna..

Dik, to on je :) Ale bude to zahul...navic po jeho narozeni si hrozne preju dalsi mimi..aby mel sourozence..ale bude to tezke Matysek bude potrebovat velkou peci..tak uvidim,ale videla bych to tak za dva roky ze bych mu udelala sestricku nebo bratricka :) A co vy jak je??

In reply to by Kikatka

jo to bude fajn !!! bude potřebovat taky hodně lásky.. ale tu mu určitě dáte.. to zmáknete.. jste šikulky.. !! a už se všechny moc těšíme na fotky.. :) a my ? pohoda.. už máme víc jak 6 týdnů.. pěkně roste Míša.. takže je to dobrý.. :)

In reply to by wesna..

Ideální to sice je, ale jelikož nevím jak to s otěhotněním půjde, klidně bych se začala snažilkovat hned jak by Míša začal chodit..Takže tak po roce..Chtěla bych, aby další prcek byl Míšovi věkově co nejblíž..aby se motivovali navzájem..

In reply to by wesna..

Po porodu mi řekli, že nesmím dva roky otěhotnět, ani jít na potrtat natož rodit..Prý, aby se děloha stihla zahojit..prý jak nemohli zastavit to krvácení při císaři, že by se mi to mohlo stát osudným..pokud by to nebylo dostatečně zahojené..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka