Bojím se

28.02.2008

tak zítra začínáme 40. týden a já se neskutečně začínám bát porodu. Hrozně se bojím té bolesti protože už jsem kontrakce měla a vím jak je to nepříjemné. vím že zvládnout to musí každá ale ten strach je hrozný :dance: :cc):

Ne ne ,neboj,kdo trpí na bolestivější měsíčky,nebude porodem skoro zaskočený.Hodně to bolí bolí v poslední fázi otvírání a to už trvá jen chvíli.Samozřejmě to nemá každá úplně stejný a někdo snese víc bolesti a někdo zase skoro nic,ale každá pak chvilku po porodu vzpomíná nostalgicky na ten úžasný zážitek fakt :)

Ahojky Ketinko, já se bojím též strašně moc, ale co bych dala za to abych už byla jako ty takhle před porodem!!! Třeba to nebude taková šílená bolest, které se tak bojíme, ale pokud by byla, tak přeci jenom, tan pocit po tom až Ti daj na prsa Tvoje miminko a ty na něj promluvíš bude tu veškerou bolest honem rychle odhánět pryč!!! Moc Ti držim palečky, at je přeci jenom Tvůj porod co nejméně bolestivý!!!

kontrakce jsou opravdu nepříjemné, ale mě to zas až tak moc nebolelo, je to individuální, tak třeba budes mít taky porod krásný jako já!!!!!!!!!!!!!!!!!§§§§

Ketinko, bolet to bude jako hrom. Ale bude to jen pár hodin a zapomeneš na to hned jak dostaneš miminko na bříško. Bude to tak úžasnej pocit... nedá se to popsat, ale je to nádherný!!!!!! Tak se těš :-)

Ketinko, čeká nás to všechny. Žádná tomu neujdem. Já ještě neměla ani poslíčky, takže se mi to dobře kecá, ale představuj si to miminko, který bude za odměnu. A většinou holky, co si takhle vytrpí už při těhotenství a třeba se i otvírají, tak jim to pak jde líp, protože je už všechno připravený. To mi říkal doktor. No ale ten prd ví, jak to bolí, že? Já si říkám, že kdybych to opravdu nemohla vydržet, nechám si píchnout epidurál. Prostě budu srab :(

In reply to by červík

Já do toho půjdu jen když fakt nebude zbytí. Kdybych už to fakt nemohla vydržet, byla vyčerpaná nebo se to hodně dlouho táhlo. Tak si prostě ulevím. Myslím, že je dobrý mít to takhle v záloze, i když apriori bych chtěla rodit normálně bez ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka