37+6

09.06.2010

ahoj holky,
tak nám zbývá 15 dní do termínu, celé těhu jsem "záviděla" těm co byli nad 36tt,že už to budou mít brzy za sebou a teď už se to týká i nás. Holky já už nemůžu, vedro vůbec nezvládám, sice neotýkám (zatím), ale jsem jak kdybych byla neustále ve skleníku, leje ze mě jak z konve, chodim jak kachna, pomalu nikam nedojdu. Celý spodek mě bolí a nejhorší jsou ty bolesti v kříži. Vím, že jsme na tom všechny stejně. Od včerejška se šíleně nudim, do teď jsem se musela učit, a když jsem se neučila tak jsem na tu školu stejně pořád myslela, ale teď......je to pro mě úděsný, začínám se bát porodu i mateřství a tím, že se nudim tak tuplem.Mám strach, že to nezvládnu, že jako matka selžu.Vždyť já vlastně o výchově nic nevím!!!! Vůbec si to nedovedu představit!
Včera jsem byla v poradně, tak všechno dobrý sice Honzík prospal téměř celý monitor, sestřička ho musela budit, nejdřív mi prohmatávala břicho, ale to nepomohlo, tak přinesla kuchyňský budík, naštěstí se jí to povedlo (ale asi až po 5min), myslela jsem, že se tam zbláznim, ležela jsem tam někdy okolo druhé hodiny a zrovna tam do oken pražilo sluníčko, když jsem vstala tak jsem byla jak zmoklá slepice. Jinak jsem dostala nějaké čípky na nějakou bakterii. Streptokok byl negativní. Ty čípky jsou šíleně žlutý a já pak měla až do rána úplně žlutý výtok, je to normální??Nikdy jsem čípky nebrala. Další poradna opět v úterý.
Jinak dnes jsem byla opět u zubaře a v pondělí jdu snad naposledy, lečí mi to nějakýma vložkama či co a příště už by tam měla dát plombu. Aspoň,že to nebolí to už bych se asi zbláznila.
Takže to shrnu.....HOLKY JÁ UŽ CHCI PORODIT, PROTOŽE UŽ PROSTĚ NEZVLÁDÁM!!!!!!!!!
Tak přeji krásný slunečný den pa pa
Verča a Honzík

Ahojky,je mi te a vsech spolutrpitelek moc lito.Tady v Londyne je prijemne pod mrakem a do 20stupnu,umim si predtavit tu saunu v tech vederch.Kdyby me nektere dny netrapila ta tachykardie tak muzu rict,ze na to ,ze jsem 39+2,tak mi krome otlaceny spodni kosti neni vubec nic.Otoky minimalni,zada me vubec neboli,bolesti zadne.V noci se teda musim kazdy 2 h pretocit do jine polohy,ale vetsinou zase hned zaberu,takze i s polednim slofikem tech 8hspanku denne dam.Je mi vas vsech opravdu moc lito a nechapu,ze ja se citim takhle dobre.Pravda,co se tyce psychiky je to jiny -jsem nervni jak pes,vse me vytoci a jsem hrozne podrazdena.Obcas mam take takove myslenky jestli to zvladnu,ale neboj,vsechny to zvladnem,jsme na to od prirody naprogramovany,abychom si nakonec se vsim poradily,neboj,mozna se v tom budes par dni placat,ale pak budes veci delat automaticky,ani ti to neprijde.Takze zadne strachy,at ti to rychle utika a pohodovy porod,pa Shany :a:

Ahojky to je fakt děs všechny jsme na tom stejně:( Já jsem taky celá oteká taky ze mě leje jak z konve nudím se a o výchově taky nemám páru:) Jinak ty čípky to dělaj máš macmiror? Já jsem ho měla během těhu 2x a pomohli mi vždycky tak do dvou tří dnů. Neboj uričtě porodíš jako každá jiná:) Tak se měj pá

In reply to by roxxy

jj přesně ty mám,dost mě to vyděsilo,když to ze mě začalo týct.Já žádný problémy ani nemám (nevim o ničem),ale jak mi brala stěry na streptokoka,tak tam našli nějaký e-coli,tak mi to hned napsala.

myslím že sem na tom stejně jako ty. Taky jsem měla test na streptokoka negativní,ale mám nějakou mikózu,tak jsem dostala čípky. Jsou to takový hnusný měkký tobolky..no blééé. Je to normální..taky to ze mě ráno vždycky vyteče a je to fakt nechutný.

Ahoj :a: ,
tak to horko mě taky ubíjí (to jsem v 34 tt), jsem zavřená doma, vylezt ven je pro mě nadlidský výkon ... začli mi otékat nohy, no prostě paráda ... a to se chci vidět za měsíc :§)
Taky se bojím, že dítě nebudu umět vychovat, že nepoznám, proč brečí ... ://: ... ale zas doufám, že to snad nějak půjde samo - nic jiného nezbývá
To máš pěknýho spáče .... :///:
Ty čípky jsem měla taky (nevím název, ale myslím, že jich bylo asi deset), ten žlutý výtok je normální (i když mě též překvapil) ... Jinak pomohli parádně (ale je to cca 2 měsíce a mám špatný pocit, že mi je dr bude muset předepsat ještě jednou, chjo) ...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka