dovolena u more

09.06.2010

:) maminky, byla jste nektera s rocnim miminkem na dovolene v Egypte ci takhle daleko?jak to zvladalo ditko?nejak nam vyhorela ted dovolena kvuli tatinkovi, musi byt v praci a bude moct az pozdeji, tak jsme si rikali,ze to nechame na zimu treba.nebo Italie v zari??,jake je tam pocasi.mozna si myslite, ze jsem blazen takhle cestovat s miminkem, ale i tak dekuji za odpoved :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

v zari tu v italii moc horko uz nebyva... to se ti spis stane v cervnu nez v zari... sama s rocnim deckem bych jela autem nebo letadlem. neboj se toho.

In reply to by juulie

ahoj, tady u nas (v italii) je zvykem, ze s malymi detmi se prave k mori jezdi cerven a zari, spis teda od druha pulka cervna a prvni dekada v zari, to byva nejidealnejsi pocasi po vsech strankach - teplo, ale ne moc, neni preplneno na plazi, more je ciste, voda ke koupani optimalni............. My bychom byvali taky jeli uz v cervnu, ale rodila jsem 26/05, takze pojedeme az 8. cervence... Pokud jedes v cervenci nebo v srpnu, tak pocitej s tim, ze na plaz se doporucuje chodit v intervalech 9-11; 16-19.................

In reply to by juulie

to neco doporucit muzu, ale musis mi rict, co presne hledas a ja se ti pak po tom kouknu... ale vetsinou stoji mene si koupit zajezd pres ceskou cestovku nez primo v italii, protoze v cr ti daji nizsi cenu, jelikoz ji maji nasmlouvanou primo s hotelem na celou sezonu, vis?

My byli v Itálii loni, to bylo malýmu necelých osm měsíců. Tři dny strávil v horečkách z horka, chytli jsme fakt tropy, ale na malým nebylo nic znát, on si to užíval i tak, až na ty zábaly, které jsme mu dělala. Do Egypta bych ale s malým nejela, bála bych se té střevní chřipky, která tam potká kde koho, ale vím, že tam holky s dětma jezdí normálně. A blázen určitě nejsi. :)

pokud vím, tak se Egypt a Tunis nedoporučují pro malé děti kvůli ne moc dobré hygieně... Jak jsme sami byli na dovči v Tunisu tak jsme měli střevní problémy a to jsme přitom dodržovali, že jsme nepili jejich vodu, nosili si na pokoj balenou a i zuby jsme si čistili balenou vodu, tak stejně se nám to neminulo a manžel s tím měl problémy ještě dlouho po dovolené.... a co teprve kdyby jsme tam jeli s dítětem... ne ne, já bych určitě do takové země s mimčem ročním necestovala (můj názor), spíš Evropa-doporučila bych ti Bulharsko jako dovolenou s dítětem, pokud chcete k moři, je tam moc pěkně, je to poměrně levná dovolená, dorozumíš se tam v pohodě, strava tam je OK a let není dlouho.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

věřím že to mohlo být v pohodě... však já taky průjmy neměla ale manžel, kámoška a její manžel ano... to záleží fakt na každým a to jsme taky byli v dobrém hotelu, All inclusive a mimo jsme nikam nechodili kromě zaplacených výletů.

In reply to by Radka M.

a nemela by jsi nejaky ten tip prosim.ja teda v |Egypte byla a nic, ale vim, ze prujmy jsou na beznem poradku.A co Bulharsko v zari?a co vlny???nikdy jsem tam nebyla , tak proto takove blbe otazky, se omlouvam, ale ta Italie me mrzi, bylo tam brouzdaliste a detske hriste,meli jsme jet autem... :r:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky