Pocity v těhu

09.06.2010

Ahoj holky. Chci se vás zeptat, jak vám od začátku těhu bylo. Já jsem teprve na začátku a cítím se divně. Pořád unavená, každou chvíli mi je divně, mám návaly horka a pak se zase chvíli cítím jakoby nic. Měli jste to taky nebo to mám jen psychicky vsugerovaný a proto se teď cítím jinak..? Mám pocit, že je dost brzo na to, abych se cítila divně, ale fakt se tak cítím :spid: Napište prosím, jak jste to měli vy!!
Děkuji :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Holky, moc vám děkuju za komentáře. Jsem moc ráda, že jsem zjistila, že to tak má být aa nejsem divná :°: Jinak teda já se cítím pořád divně, o něco víc jím a spím. Teda spala bych, ale jelikož chystám na sobotu svatbu, tak jsem pořád na nohou. Ale šaty v pohodě, postava se mi zatím nijak výrazně nemění. Jen ty bradavky ty mě bolí jako čert :€{€:
Jinak dnes jsem si koupila vitamínky Calibrum Babyplan a krém Bonbella Forte - moc krásně voní:)
Tak vám všem přeju hodně zdravíčka a brzo se zase určo ozvu s nějakým dotazem, protože jako mamina jsem naprostá začátečnice :€O:
Papa :a:

Mne bylo spatne od zacatku...snad i v prvnich dnech:-)...Mojito se mi vracelo zpet a hlavne jsem byla hrozne naladova...a hlavne mi bylo silene zle...24hod denne...a to jsem to zjistila 4 dny pred svatbou..takze jsem si ji vubec neuzila.A prsa se mi zvetsila v 6 tydnu snad o 2 cisla,takze jsem se nevesla skoro ani do satu a to teprv manzel semnou doma zazil peklo :///: Jinak jsem ve 34.tydnu a cele tehu jsem se jen silene nervovala..Nejdriv prvni 3 mesice ,abych nepotratila...pak z Tripple testu, aby dopadl dobre..pak test z cukrovky a ted z predcasneho porodu. :€\€: Nevim,kdo rekl, ze tehotenstvi je nejkrasnejsi obdobi... :n:

Tak mě se před MS nalily prsa a byly citlivá (což se mi před tím než jsem měla dostat MS nestávalo) a vystouply mi na nich ty modré žilky. Furt jsem to sledovala, jestli to jsou těhotné prsa nebo ne, připadalo mi že jo :-P. Pak jsem ještě měla tlaky v podbříšku jako před MS, ale trošičku jinačí a byla jsem unavená. Chvilku na to jak, mi vyšel test, tak jsem dostala snad všechno co se týká střev - nafouklé bříško, zácpa, průjem, plynnatost - nekecám, všechno dohromady. Nezvrazela jsem až doteď, jsem 12tt, sem tam mi nebylo dobře a vrchem mi ucházeli bublinky. Jeden týden mi bylo blbě, když jsem otevřela ledničku a když jsem si nic nevzala, tak mi bylo blbě z hladu. Kolikrát jsem si už myslela, že budu muset fakt letět na záchod a najednou nic.

Tak já si myslela, že mám boreliozu..byla jsem šíleně unavená- usínala jsem naprosto při všem..v autě na krátkou vzdálensot,přes den jsem spala pořád,když jsem mohla a to snad od úplného začátku, zmohlo mě i vyjítí schodů..no cokoliv.špatně mi teda nebylo,spíš divně ,jak říkáš ty...a pak do mě začal hučet přítel,zda nejsem těhotná,říkám mu to je blbost, nemůžu,mám neprůchodné vejcovody...a pak i moje mamka,že jsem těhule,..tak pro klid v jejich duš jdu na krev a ejhle a teď máme 5měsíčního synečka...:-)
ale opravdu kompletně celé těhu jsem nezvracela nic,jen jsem byla neuvěřitelně unavená..a to říkám opravdu jsem prospala celé těotenství.Lůca

ahojky já jsem si říkala jakej je to bordel že člověku je nejvíc špatně jak nay něm ještě nní nic vidět, já od začátku zvracela každé ráno někdy i přes den,nesměla jsem mít pocit hladu, jak jsem ho dostala začla mě bolet hlva a já věděly že budu zvracet, jak jsem to vyhodila přestala mě bolet, v tramvají nebi v mewtru mě samo ještě nikdo nepustil sednout a mě se púřitom dělalo tak blbě z toho vzdshuchu tam a z těch voňavek okolo a taky jsem měla furt bolesti břicha- větry. No hnus fialovej a uklidnilo se to víc až kolem 20.týdne a pak to začo nanovo iokolo 36. týdne

na ty navaly si vzpominam jeste teda vim, ze jsem si tehu vubec neuzivala,mela jsem strach.ale zpetne si myslim, ze jsem byla na zabiti z tech nalad,ale byly dny moc krasne a nekdy jsem si i tak pripadala a to jsem pribrala 30kg :s: nevim jak dlouho budes mit mimiska v brisku, ale uzivej si to, ja uz se tesim na druhy pupik, ktery si snaz uziji vice.Ani nemam moc fotek s pupikem a ted toho lituji :r: :a: :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky