Miláček

28.02.2008

Tak jsme se nabaštily a už držíme polední klid :-) No není slaďounká ????

Ahojky!!!! :D Je to moc hezká holčička,stejně je to moc hezký pocit když spějí. :h: Jsou tak bezbraný. :h: Ať je jim pár týdnů nebo roků. :h: My taky teď spinkáme po obídku,tak mám chvilku klidu.Přeju Všem hezký odpoledne!!! :a: :a: :a:

In reply to by Boža

My taky ještě spinkáme,až se tomu divím a byla sem se na ní radši kouknout. ;) Máme trochu rýmu,tak jí nechám až se sama vzbudí.Ráda se na ní jen tak koukám,ten pocit nejde ani popsat....jsou to naše zlatíčka! :h: :h: :h:

In reply to by mona80

My taky ještě pokašláváme a rýmu měla jako trám. Ale už je mnohem lepší.
a teď mi dorazila a školy ta moje nejstarší. jsou to prdelky všechny :h: :h:

In reply to by Boža

Je to tak,ta naše zlobí jako čert,kolikrát nevím kde se to v ní bere!Až dostane na zadek,ale stejně když se něco malo děje,člověk by za ně dýchal.A teprve pochopí,co je to mít někoho rád.Je to fajn,moc se těšíme všichni na druhý!!!! :h: :h: :h:

In reply to by mona80

My se těšíme na čtvrté :-) malá zlobit umí a velké už jsou řádné puberťačky :-) Dokážou mi pěkně zvednout tlak :-) Ale pořád se potřebujou schovat k mámě pod křídlo, když se něco děje :-)

In reply to by Boža

Tak Ty už jsi zaloužilá mamina,klobouk dolů. :one: Je super,že v dnešní době,kdy chce každej jedno max. dvě děti je vidět,že se to dá zvládnout i s více dětma. :) Já bych chtěla asi tři.Ale zatím jsou to jen představy,může se stát co-koli,ale hlavní bude pořádný bydlení. :/;x: Zatím jsme v 2+1 a to už bude za pár měsíců znát!Pa pa pa :a: :a: :a:

Tak to je opravdu miláček :one: A jakpak se dneska máš? Já se teĎ vrátila z města, dala jsem si pomeranč a vrhnu se na přípravu obídku. Je venku nádherně, jsem měla jen tlustý svetr, doufám, že se pak manžílkovi bude chcít jít ještě na procházku, já bych šla ;)

In reply to by Alenka

Ahoooj!!!! Já se mám dobře. Natálka se celé dopoledne mazlinkala. Tak jsme si povídaly, zpívaly... :-) a neudělaly vůbec nic :dance: ale to je fuk. Jen jsem věšela prádlo na balkoně a je tam pěkná zima. Teď jsem koukala na předpověď počasí a má se ochladit. :-( Teď si tu dám kafčo a půjdu něco dělat. Ale jsem nějaká unavená a nedospalá. :-(

In reply to by Boža

No jo, jak je pěkně, tak se to má brzy pokazit :( No myslím, ež to bylo moc pěkně strávené dopoledne, mazlinkování a tak a co byste chtěly dělat taky, ono to neuteče ;) Já taky dopoledne nic neudělala, jsem byla pořád někde. Tak já se teĎ vrhnu na ten oběd, budu dělat kuřátkový vývarek, a pak bude filé s bramborovou kaší. Ale co bude zítra to absolutně netuším. Včera jsem si zavolala na předporodní kurz do nemocnice, se na něj docela těším, jsem zvědavá, co tam bude, jen to budu mít až od 10.3. tak sand se mimísek nebude tlačit ven dřív abych ho aspoň dochodila ;)

In reply to by Alenka

Já udělám dneska vepřovou panenku se smetanovo-houbičkovou omáčkou a těstovinky. Ale uvařím až večer, aby to to moje komando dostalo čerstvé, teplé, neohřívané. Mám je rozmazlený :-) A co budu kuchtit zítra taky netuším :-( Já nikdy na žádném předporodním kurzu nebyla. :-)

In reply to by Boža

hm, to je docela dobrý nápad, ale když já nesmím dělat takové ty smetanové omáčky, já je ráda, ale manžílek ne :( Tak to cháp že to uvaříš až aby to bylo čerstvé, já taky dělám oběd na půl 3 ;). No já taky ne ;) ale zase jsem si řekla, že když ta možnost je a když to pak pojišťovna zaplatí (aspoň doufám, že jsem to dobře pochopila) a je to i s obhlídkou porodního sálu a všeho i s vyškolením tatínka k porodu i s nějakým tím cvičením, tak jsem si řekla, že by se mi to mohlo hodit a třeba taky ne :s: kdo ví... Ale zítra určitě udělám nějakou omáčku s těstovinkama a masíčkem, výborný nápad, kuju.

In reply to by Alenka

Není zač :-) Já když měla holky, tak ještě žádné kurzy nebyly. Vyfasovala jsem od mojí mamky knížku o těhotenství, co si sama kdysi koupila ( někdy v 60. letech :s: ) a to bylo všechno. Info veškerý žádný. Jednou za měsíc se doběhlo k doktorovi, ten jen šáhnul, poslechnul takovým tím mosazným čímsi přes bříško ozvy a bylo. A nakonec se zkrátka porodilo :-) A se třetí holčinou jsem byla na jedné jakési přednášce v porodnici, i s prohlídkou sálu.... A teď už na nic není čas a se čtvrtým... nevím, jak by tam na mne koukali :s: Ale buď ráda, že dneska ta možnost je a řádně ji využij.

In reply to by Boža

To je fakt, asi by na tebe koukali jak spadlí z višně :s: Jasně, když je možnost tak proč ji nevyužít. Tak já mizím do té kuchyně, a dneska už se ale asi neobjevím, ale zítra jo. Tak se měj pěkně :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky