bolest břicha ve 23.tt

08.06.2010

Ahojky těhulky,

jsme ve 23.tt a dneska se mi přes den stalo asi na 4 vteřiny, že jsem měla v podbříšku pocit jako před MS, až mě to vyděsilo. Je fakt, že dneska tím vedrem jsem vůbec celá taková nějaká divná. Na kontrole jsme byli minulý týden a vše bylo OK. Jediný co mám, že mě bolí zadek a kyčle zezadu, ale jinak dobrý. Tak mě napadlo, jestli ej to normální?

Předem děkuji.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak to já taky mívám bolekní jako při MS, tak se nestresuj. Lehni si a odpočiň si. To pomáhá. Hlavně se zbytečně nestraš. Holt už začíná prcek nabívat na objemu, takže tohle je jen začátek!

In reply to by kackale

Tak to jsem ráda, že je to dobrý. Už 2 týdny strašně trpím se stydkou kostí, což prý dr. nijak nevylepší, takže pak mě různě bolí bříško z toho, jak se pořád kroutím v posteli. Zvlášť kolem pupíku nalevo, tam mě to někdy v jednom místě chytne třeba na půl hodiny takovej pocit pnutí nebo nevím jak to popsat. No děs.

ja jsem ve 21.tt. netusim, jestli je to boleni v podbrisku normalni, ale zadek me dost boli taky. dneska musim sedet a pracovat u pocitace a vzdycky kdyz se zvednu, tak me silene boli kostrc a kycle. tak snad te aspon trosku potesilo, ze v tom nejsi sama :-)

jžádná bolest není zcela normální. 1. krok je vždy si lehnout a odpočívat. Protože většinou nějaké křeče jsou po nějaké zvýšené námaze
v tomhle období většinou tělu začíná chybět magnezium pokud budou boelsti i nadále, řekni OG a nějaké ti předepíše. zabírá většinou téměř okamžitě :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka