Minianketa-pochlubte se dětským pokojíčkem nebo něčím, co je v něm zajímavé či krásné

08.06.2010

Holky, i když mi máme 1+1 a pokojíček pro malou ještě nemáme, ale chystáme.. A napadlo mě se od vás inspirovat. Prosím pošlete tipy nebo fota pokojíčků vašich dětí. :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky tak my teprve pojedeme v září koupit do Prahy z Ikea hesvik celou sestavu :) bude to mít bílo-růžové opravdu nádherné pak vložím fotky ;) už aby to bylo :00: do toho i ložnici taky bílou aneboda :c:

In reply to by kivik

A to sis je sama vybarvila? Ty barvy volíš podle sebe nebo musíš dodržet zabarvení pro každý obrázek podle nějakých osnov? Dá se to běžně koupit? No mrknu v našem knihkupectví, moc se mi to líbí :-)

In reply to by Martens a Majda

Ano to si vybarvíš sama kterej obrázek se ti zrovna líbí a jak tě napadne.Krásně si u toho člověk odpočne,vypne a zapomene na všední starosti a pak mu to zvedne náladu když se na to koukne. Mají to v každém větším knihkupectví, řekneš že chceš knížku mandaly na vybarvování.Je jich spousta druhů.A kup si pořádný pastelky, nejhezčí se vybarvuje s těma tlustýma dřevěnýma protože jsou mastný a pěkně kryjou.

ahoj, tak já žádnej extra pokojík pro děti dělat nebudu. Vyjde to na velké penízky a je to vždy jen na pár let. Děcka jsou v jednom pokojji spolu. Ondra má svou postel a má koutek s hračkama (lego a dinosaury). No a malá má svou postýlku. Maj tam obyčejnou skříň a jinak nic....uvidíme do budoucna. V létě chceme vymalovat a tak třeba něco vymyslíme.. :a:

white_tie (neověřeno)

Já ho dnes nafotím a vložím, ale jsme stále ve fázi příprav, neboť jsme se nedávno přestěhovali. Menší ochutnávka na rajčeti http://white-tie.rajce.idnes.cz/byt/ je to 3.-6. fotka - nemáme nijak vymalovaný, za rok se zas stěhujem, tak na to prdíme. Teď bude mít malej narozky, tak se na něj pořádně vrhnem a pak pošlu finální fotky.
ve starým bytě měl takovýhle hrací koutek http://www.mojetehotenstvi.cz/cervici-09-maxikuv-novy-hraci-koutek-v-ob… a tady je celá galerka hracích koutků - možná tam objevíš i nějaký pokojíček http://www.mojetehotenstvi.cz/galerie-hracich-koutku-na-ich-milacku

www.white-tie.rajce.idnes.cz
www.prckoviste.cz/maxmilian

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jojo ikea je super a mají super ceny denísek pokojček miluje:-) tak jsem asi zařídila dobře

ahojda, my budem dělat pokojíček teď, inspirovala jsem se na mimibazaru, je tam spousta fotek pokojíčků tak tam zkus juknout. akorát nevím jestli nemusíš být přihlášená, to faktnevím, já jsem tam přihlášená pořát :D

Ráda vám dám fotky našeho pokojíčku, ale musíte mi poradit jak je sem vložit protože to neumím.Poradíte?

AHOJ tetky. TAK my jsme temer cely pokojicek poridili z kolekce Mammut od Ikey. Udelali jsme ho hodne barevny, tak si myslim, ze to vypada moc pekne :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky