Dotaz na monitor dechu

07.06.2010

Maminky a těhulky, moc vás prosím o radu. Chci objednat monitor dechu a váhám mezi Nanny a Babysense II. Nevím, který je lepší, případně jestli by mi někdo doporučil jiný a proč. Mockrát děkuji a hezký den.

Tak jsem zjistila, že mamči známá dělá na neonatologii v Ústecké nemocnici, tak jsem se hned ptala, co používají a co by mi doporučila. Prý mají jak Babysense, tak Nanny, ale Nannynek mají víc a nikdy žádný problém nebyl, ani pliseň a že kdyby si ona měla osobně vybrat, tak by koupila Nanny. Všem děkuji za odpovědi :)

ahoj, tak my máme nanynku, jsme s ní spokojení, koupili jsme i druhou podložku k babičce a cestujeme s krabičkou. Domča mívá apnoické pauzy, takže musím říct, že nám už hodněkrát zachránila život :-) koupili jsme i respinse a to mu dávám na plínku. Tak mám klid naprosto všude :-) je to sice investice, musela jsem rozpočet jinde přiškrtit, ale za ten klid to stojí :-) tak mě napadá, kdyby ti papaláši věděli, co všechno stojí a na děti je tady všechno několikrát dražší ... ale to sem nepatří ...

Ahojky, podle mě je nejlepší Respisense. Dáš to na plýnku miminku a máš pokoj. Nemusíte nikde tahat dečku, kontrolovat, jestli Vám náhodou nevypadl kabel a miminko to má pořád u sebe. Já to mám a už bych nic jiného nechtěla. Jak to uděláte třeba v autosedačce, když někam pojedete sami? Miminko Vám usne a vy na něj moc neuvidíte a když vlastně spí, tak to ani nepoznáte, jestli dýchá nebop ne. A tam dečku asi rozhodně nedáte. Cenově to vyjde na stejno a nemusíte se bát, že by dosli baterky nebo se stalo něco s kabelem. Co vy na to?

Vybrala jsem babysense. Má 2 desky. Takže dokud bude drobek malinkej, budu mít jednu desku v ložnici a druhou v obýváku v postýlce a když budu chtít, přenesu jen ten přístroječek s kabelem. Jinak Babysense je trošku dražší, ale koukala jsem, že za 2.140; 2.170; 2.190.- Kč bez dopravy se pořídit dá. Nanny má desku jednu, ale zase má snad v balení i baterie. Navíc přítel trochu dělá do aut, a říkal, že Jablotron, který dělá Nanny, dělá i alarmy do aut, a to je prý největší šunt. Tak nevím. Babysense mě prostě oslovil víc.

In reply to by evickada

To víš že je to věc názoru! Prostě tyhle indicie, které jsem vypsala mě vedly k rozhodnutí pro Babysense. Ale nad Nanny jsem samozřejmě taky váhala, zda monitor nepořídit. Ale musím říct, že o miminko se podle mého názoru postarají dobře oba, i když moc nevěřím tomu, že to, že Nanny používají ve většině nemocnic, je zárukou kvality. Podle mě jde o šikovný tah prodejců atd. Nakonec ve spoustě nemocnic se používá tolik rádoby kvalitní kosmetiky, že se spoustě maminek ty miminka osypou. Přeju krásný den... a žádné alarmy monitorů miminek :a:

já mám Babysense II protože má dvě desky a náš malej má dva pelíšky
spokojená jsem maximálně, sice už nám párkrát houkal, ale vždycky to bylo tím, že jsem ho zapomněla vypnout než jsem malýho vzala do náruče :///:

My mame Nanny...ale uz nekolik maminek si stazovalo, ze jim v miste decky plesnivi matrace..(jedna se o tu kokosovou),kterou prave mame i my.A ta je podstatne drazsi jak molitanova..coz se mi nechcé riskovat.Takze ji nejspis pouzivat nebudem a nebo radsi koupime ten klips na plinku...sice je drazsi,jak decka...ale zas levnejsi , jak kupovat nove matrace :n:

In reply to by Adani

Plesniví matrace v postýlce? A od čeho, vždyť ta dečka je pod ní a mokrá není, ne??? A ten klips na plínku, to je co a kde se to dá koupit? Taky bych nerada riskovala plesnivou matraci, to fakt neee.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

děkuji :). Tak ten klip na plínku se mi moc nezdá, mi přijde, že by to mohlo mimčo tlačit. Já asi risknu normální monitor pod matraci a budu to hlídat

In reply to by KackaTP

Nevim...tezko rict...je to mekka guma..v CR ma zastoupeni Avent konkretne na tenhle model.Ala myslim, ze jej dela i jina firma...Zatim jsem se potom moc nepidila...pac je to podle me oboji akorat marketingovy tah.Moje mama dela v nemocnici a rika,ze jim tam ty blaznivy zensky litaj pokazdy,kdyz jim doma decka zapipa...coz u novorozencu ńeni neobvykle..pac nemivaji pravidelny dech..a navic se da stejne pouzivat max.do pul roku..a umrtnost novorozencu na selhani dechu jsou 4%...tezko rict jak moc je tento produkt prospesny :dance:

In reply to by Adani

Já si ten monitor chci koupit, abych alespoň trošku v klidu spala. Naší příbuzné umřelo miminko na tenhle syndrom a když to mám takhle z okolí, tak budu dělat cokoli, abych tomu předešla. Raději ať zabzučí 20x zbytečně, než aby 1x nezabzučela :(. Souhlasím ale s tím, že maminky a babičky se bez toho taky obešly, ale náhoda je blbec a fakt bych si nechtěla vyčítat jednou to, že jsem sice ušetřila 2 000,-- Kč, ale přišla jsem o miminko :(

In reply to by KackaTP

Ahoj. Mě taky všichni říkali, že je to kravina, ať to nekupuju. Hlavně mamča a babi, i manža byl proti. Já jsem si ho pořídila i přesto a jsem ráda. v noci když se vzbudím, juknu jak bliká světýlko a že je vše ok a můžu dál v klidu spát. na začátku, ještě v šestinedělí jsme měli asi 3x falešný poplach, asi je to tím, jak mají nepravidelný dech, nevím. malej byl ale ok, ani ho to nevzbudilo. určitě si to k dalšímu mimi pořídím znovu. malýmu je rok, máme Nanny pořád. uvádí se do roku, že pak už funguje špatně, že se miminkům zdelšuje dech, přesně nevím. zatím to funguje, tak jsme to ještě nechali.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky