dáváte zeleninové saláty a jak zjistím, že mám ještě mlíčko?

07.06.2010

Pěkný den...chci se zeptat, zda už dáváte 10 měsíčním (skoro 11) mrňousům zeleninové saláty - třeba okurka, rajče bez slupky, jogurt, trochu soli. Anebo třeba jen na kousání mrkev...Máme 6 zubů... :€Ss€:

A pak se ještě chci zeptat: kojím už jen večer a ráno. Malá byla před týdnem nemocná, tak jsem ji kojila i přes den, protože pořádně nepije. Když jsme se vrátili ke kojení 2x denně, neuvěřitelně mi splaskla prsa. :$$: Nejsem si jistá, jestli mám dostatek mlíčka. Jak zjistím, že malé mlíčko nechybí? :?
Přeci jen večer jíme před kojením kaši a ráno kojím před snídaní, takže si myslím, že by si malá ani neřekla, že jí mlíčko nestačí. V tomhle věku by ještě měla vypít nějaké množství mlíčka, no ale když kojím, těžko můžu říct, jestli toho vypije dost. :n:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojyk,tak rajčata ani okurku zatím nedávám,čerstvou zeleninu ještě neměl,když nepočítám mrkev.Jinak co se týče mlíčka-buď můžeš zkusit třeba převážit kolik vypije a nebo jí prostě věř-já jsem zastáncem toho,že dítě ví,kolik si má vzít,vidím to u našeho-třeba když jedno kojení vynechá,tak si na další kojení pije déle a dá si víc.jinak mlíčko už se te´d tvoří podle toho,kolik malá potřebuje,když chce víc,tak se taky víc vytvoří.Klasický případ je právě,když jsou děti třeba nemocné a jídlo odmítají,chtějí jen pít-mlíka se tvoří více a když začnou více jíst,tak se zase tvorba sníží.příroda to má chytře vymyšleno,neboj :) Jinak samozřejmě kolik vypije denně dohromady a jestli má opravdu každý den těch 500 ml asi nezjistíš.Já třeba dávám pro jistotu kaši a jogurt denně :)

Vojta ovoce a zeleninu miluje,cpe se tím jentak rajčátka,hroz.víno neloupu,jablko raději jo.saláty jsem nezkoušela

Ahoj,tak my salaty nejíme,ale čerstvou zeleninu ano,okurku,ředkvičky i rajčatka chery ty mu moc chutnají,vetšinou loupu,ale mel i neoloupane a v pohode...ani hrozny už neloupu...moc mu to chutna.S tím mlíkem by me to taky zajímalo...pač mam prsa už ted pořad meky,tak taky nevím kojím pořad dvakrat denne a v noci 2x az 3x....

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jenom technický dotaz. Ta rajčata jí dáváš se šlupkou?

Tak nam je 22 mesicu a i ted mi salaty neji, neji prakticky nic co je syrovy...okurky, salaty, rajcata, redkvicky, mrkev....proste si kousne a uz ho to natahuje....takze musi mit vsecko uvareny, mekky....je to skoda, protoze mi s pritelem jime salaty dennodenne a tak by bylo dobry kdyby i malej uz zacal....nechce ani jabko, atd....proste to co ma tvrdou konzistenci....
chjoooo.....

In reply to by janchoo

No jo, hold některý děti nejsou zeleninový. Ségry děti nechtějí moc ani ovoce ani zeleninu...Ale jak dělá zeleninu na polívku, šup. Už jsou tam a chroupou mrkev :s: Mají z toho strašnou srandu, že mamka nemůže dělat polívku... :qu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka