Najednou miminko chce:-(

Nela07
07.06.2010

Mě přijde že přítel říká vždycky pravej opak než já,když jsem mimi chtěla on ne,ted ho nechci já a on zas jo,neumím si představit zrovna s ním mít dítě,fakt že ne:-(Je to moula,psychicky nevyzrálej,doma by ho zabili,nechápu co ho donutilo říct ano.Asi aby mi nemusel ve 12 týdnu platit potrat?Je tu náká maminka co by se semnou podělila o zkušenosti s potratem třeba ale až od toho 10 týdne,díky.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, drzim pesti at se rozhodnes spravne... nebudu te soudit, ale jen ti chci rict ze to jaky on je jsi musela vedet uz davno predtim.... :? drzim pesti

Nebudu ti radit jestli si máš mimi nechat nebo ne,protože s tvým přítelem dítě vychovávat nebudu ani tvoje nebudu dfítě živit,šatit a starat se o něj,to je opravdu je n na tobě.Jen ti řeknu,že když mně bylo 20let tak jsem otěhotněla,ale naštěstí můj přítel nebyl moula :s: finanční str.taky dobrý,vztah taky,ale myslím,že jsme nebyli ještě dostatečně vyzrálí na to aby jsme vychovávali dítě,byli jsme ještě puboši :///: ale přesto jsme se rozhodli,že si dítě necháme,protože bylo uděláno z lásky,ale bohužel jsme o něj přišli a řeknu ti,že i když to je už 7let tak na to oba ještě pořád myslíme,počítáme jak je starý,že by už chodil do školy atd.na psychiku jak blázen.Dva roky po samovolným potratu jsem ještě brečela a brečela.Po 2letech jsem se pokoušeli o dítě a zadařilo se až za dalších 5let!!!!Už jsme byli beznadějní,ale ted máme malinkou 4m :///: Bylo tvoje dítě uděláno z lásky?Jestli s ním nemáš v plánu být do budoucna a rozhodneš se jít na potrat tak proč bys s ním měla být když neplánuješ do budoucna s ním rodinu?Já bych s chlapem ani do té postele s prominutím nešla kdybych v tom neviděla budoucnost.Přeji hoodně štětsí a síly na rozhodování :)

ahoj, tak jestli jsem to pochopila správně tak jsi neplánovaně otěhotněla. Ty jsi se rozhodla si miminko nechat i přesto, že ho přítel nechtěl-teď ho ale nechceš ty a přítel ano? nebo jsem to pochopila špatně? no já nechápu jak to s tebou vcelku je? pokud jsi těhotná a dítě jsi chtěla-tak proč ho nyní nechceš? Kolik ti je? studuješ? no opravdu nevim co ti na toto mám napsat. Píšeš že je přítel nevyzrálej-ale v posteli je asi fajn,ne? když snim stále seš? nebo z jakého důvodu snim seš? Jestli on je moula-tak nevim jak nazvat tebe? nepřijdeš mi že jsi o moc víc vyzrálejší jak on - promiň ale jinak jsem to napsat nemohla :? :€\€:

s takto pozdním zkušenost nemám, ale teda mini jsem si prošla. Nejen že je to teda šílený po fyzický stránce, horší je to po tý psychický. Už je to řadu let, ale teda ta psychická stránka, tak ta neodezní., Dodneška se s tím člověk smiřuje, ale nikdy se nesmíří. Kdybych tenkrát měla jiný zázemí a prostě kdyby byly okolnisti jiný, tak bych to určitě nedělala.

Ahoj, nevím kolik ti je a co by jsi chtěla vědět? Já na potratu byla před 5 roky a byla jsem v 11tt a z vlastní zkušenosti ti říkám, nedělej to!! Já si to do teď vyčítám. Mě tenkrát bylo 18 a měla jsem ještě rok do maturity tak jsem neviděla jinou možnost. Pokud to ale opravdu chceš udělat a máš nějakou otázku tak mi napiš.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka