Váha - dotaz

06.06.2010

Ahoj holky, jak jste na tom s těhotenskými kily? Já už musela upravit jídelníček, protože samy (jen kojením) dolů opravdu nešly.. :( Je teda pravda, že jsem já v těhotenství nabrala 22kg a teď (2,5m po porodu) mám 18 dole, ale ty 4 se mi nějak nechtějí hnout.. Už cvičíte? Nám říkali, že na břicho bychom měli začít cvičit až po 3 měsících, tak už se těším, až to bude..

Tak mně ted zbývají cca 3 kg do předtěhotenské váhy, a protože se 14.8. vdávám, ráda bych to shodila a kdyby to šlok tak ještě trochu zhubla, ale protože plně kojím, tak to samozřejmě nepřeháním. Po šestinedělí jsem začala cvičit kalanetiku, která krásně zpevňuje tělo, takže i břicho mám čím dál menší. Chtěla bych i běhat, ale nemám nikoho, kdo by Pétu pravidelně hlídal, přítel přijíždí večer a jsme rádi, že pošolicháme domácnost, pokoupeme, najíme se a jdem do hajan.
Jinak s jídlem - každý den musím mít něco sladkého, bohužel. Ale mám vypozorované, že netloustnu, když večer nejím nějak hodně. Stačí něco, abych zahnala hlad, doplnit zeleninou a dobrý. A také procházky s kočárkem jsou super, jak je pohyb, jdeto mnohem lépe. I když takhle "málo" pohybu by jinak nestačilo, kojím 10x denně a to asi pomáhá nejvíc. Hlavně se nepřejídám, to hlídám, nejvydatnější mám asi obědy, asi kvůli tomu, že Péta okolo oběda spí, tak mám čas si ten oběd dát, a po něm mám chutě na sladké, tak ještě něco slupnu, ale pak už jím do večera střídmě. Přes den k tomu obědu často jím jen brambory s něčím, rýži se žampiony nebo rýži jen tak s masem na přírodní způsob. Masa mám poslední dobou velkou potřebu, tak se jí snažím uspokojit... K večeři mám často půl makrely se zeleninou. K snídani piju půlitr melty s jogurtem a svačím jen pláteček chleba třeba když stíhám.
Tak takhle to mám já...

No koukám, že jsem asi zaručeně přibrala nejvíc ze všech.. TAky jsem si říkala, že těch 12 by bylo ideální, ale jak jsem dlouho přenášela, tak jsem nabrala snad 8kg za poslední tři týdny.. To už pak bylo asi i z nervů :) No holky, vy, co jste pod původní nebo na svý váze závidím, s ostatníma to holt bude ještě fuška, ale my to zvládnem!

No tak ja jsem na tom taky blede, nabrala jsem cca 15kg a v porodce nechala jen 8kg, ted mam jeste nejaky 4-5kilo navrch, ale uz tyden cvicim a jidelnicek se snazim odlehcit ale jen do te miry aby to neublizilo plnohodnosti mlicka pro malou..ted mi to trosku nevyslo pac ty narozky :-D ehm ehm slusne receno jsme si pekne nacpaly trumpety :-D Hlavne dortik :-D

Ahojky já nabrala 10kg a z porodky jsem šla s 2,5kg navrch a teď jsem 4kg pod původní váhou... malej od 3 do 5 týdne pil po hodině, tak to letělo samo :) a teď se snažím je držet! Ale já jsem dots objemově zhubla už v těhu, jak jsem nasadila dietu skrz těhu cukrovku... a teď v ní polračuju, ale sladký si bohužel nějak nedokážu odpustit :( , tělo si te´d nějak víc žádá energie, než mu dávám...včera jsem snědla dvě mileny a kaštany na posezení, sice mi pak bylo pěkně blbě, ale nějak jsem to zbouchat musela :) ...jinak ještě nijak cvičení neřeším, nechci přijít o mlíčko, raději ať tloustnu a malého kojím... tak držím pěsti ve snažení!!! neboj jak nám ty prcci začnou lítat, tak to půjde dolů samo... papa

Ahojky, tak já v těhu nabrala 16 kg :00: , před těhu jsem měla 53 kg. 3 měsíce po porodu mě přebejvaly 2 kg, ale nějak jsem to neřešila. Po 3 měsíci malého se mu zhoršil noční spánek, vstávám 4x za noc a jen díky tomu teď vážím 4,5 měsíce po porodu (císařem) 52 kg, takže míň než před těhu a je to vidět i na postavě nebo to aspoň lidi říkají. A to nijak nehubnu a jím normálně, kvůli mlíčku, abych o něj nepřišla :C]]: . Naštěstí mi to jde samo, ale nechci to zakřiknout..... :a:

já teda nekojím, kojila jsem jenom chvilinku, ale v těhu jsem nabrala 10kg a s porodky jsem šla o 20kg lehčí. Takže mám o 10kg míň než když jsem otěhotněla. Váha se zatím drží, tak jsem ráda, páč jsem byla špekoun :-D

Ahoj, tak já v těhu přibrala 15kg a po porodu jsem shodila 12 a co jsem doma tak mám další 2 dole, takže my zbývá pouze jedno a budu na svém, ale vůbec bych se nezlobila kdybych shodila ještě nějaké navíc. Jinak jsem teprve 10 dní po porodu, ale už se těším jak budu moci začít něco dělat s tím bříškem abych ho zpevnila. Jediné co jsem musela vypustit z jídelníčku byla většina ovoce a zeleniny protože malý se my hned osipe- je plně kojený.

In reply to by klarka

Já taky plně kojím, a z ovoce jím jen banány, melouny a jablka.. Ze zeleniny jsem vypustila jen čerstvou cibuli, brokolici, květák a podobně jsem nejedla nikdy, takže to nejím ani teď.. Teda tak to máš supr, 10 dní po porodu a už 14 dole.. To je fofr! ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka