Flaška

07.06.2010

Ahojte,
holky jak mám naučit našeho 7 měsíčního klučinu na flašku :$}: ?? Už jsem zoufalá ..... dokud mu nevylezly zoubky tak to bylo všechno v pohodě, krásně jsem si kojení užívala, ale ted???? Není kojení aby mně nekousl :\\: , přikládám ho k prsu s takovým strachem, že se mi to až hnusí, naposledy mě kousl, že jsem tam měla 2 dny dvě fialové čárky od zoubků :r: .... nebo jako to udělat aby mně nekousal??? Vždyt je to ještě "malinké mimčo" :cc): , nechápe co po něm máma chce..... poradte

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,tak ja kdyz male lezly zoubky a obcas si rafla tak sem vzdycky hrozne vyjekla au a oddelala sem ji od prsa i kdyz plakala a dala sem ji az po chvili a casem ji to doslo a radej nekousala :s: jeste pri kojeni muzes mimi chytit za bradicku a jakoby opatrne celist drzet vic otevrenou,aby mimco nerafalo.Preju hodne zdaru a snad to brzy prejde :one:

nevím kdy kouše tebe, ale Danielka vždy kousla až na konci kojení, když už nejedla a začala "vymejšlet" blbosti, takže jsem vždy nahlas vykřikla AU až se lekla a sama pustila a hned prs schovala a už nedala. Udělala jen asi 4x a víckrát už mě nekousla. Ono pochopí, zas až tak malinké už není. mě právě kolem tohodle měsíce kousala jen dásněmi ale taky pěkně zabolelo. a pochopila to kupodivu velice brzy, až mě samotnou překvapilo.
dávej mu mezi kojením gelové kousátko z ledničky, nebo dudlík na chvilku do mrazáku , moje mamka mi poradila chlebovou kůrku (ale nám se začaly klubat zuby až na 11ti měsících) a to taky pomáhalo.
na falšku už neuč, je to krok zpátky, dej mu vodičku nebo čajík na žízen do nekopajícícho hrníčku s tvrdým pitkem, že to si může kousat jak chce.
držím palečky :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka