sluníčko

06.06.2010

holky.tak jsem dnesko hodila na slunicku bronz:-) a slunila sem si pupika:-) :€O: doufam ze to opalčo miminku nevadi.. :n: tak se mejte krasne maminy :cc): :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

opalování bříška je pro děti asi jako by sis lehla do stanu a nechala na něj pražit slunce, taky by ti asi nebylo dobře. tak příště radši stín:-)

Ahoj kamarádka ted čeká dvojčata a dr jí říkal že děti nemají termoregulaci,že se snadno přehřejí,mají raději chlad.

Ahojda nechci ti kazit náladu ale už to opravdu nedělej.Bohužel moje známá takhle v bříšku je to hnusné takhle říct ale miminko uvařila :r: Ale ta tam blbec byla na sluníčku celý den........ :€z€: :€\€: Tak že dodnes toho poravdu moc lituje a já v těhu z toho měla takový respekt že jsem ani moc na sluníčko nevylézala.Tak buď opatrná a přeju hezké těhulkování.Miminka v bříšku nemají totiž ještě žádnou termoregulaci a snado se může malé tělíčko přehřát.... :a:

ahojky, teda nevím jestli to není myšleno v žertu, ale já bych si určitě bříško neoplalovala, když jsem byla těhu tak jsem si ho vždycky zakryla. a ani jsem se vyloženně nesmažila na sluníčku, nedělalo mi to ale moc dobře. jestli máš sluníčko ráda tak se opaluj, ale bříško bych si být tebou fakt radši zakryla :a: iveta

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka