Pozvolný odtok plodové vody...

06.06.2010

Ahoj hojky,
dnes sem píšu poprvé,ale vaše příspěvky si čtu už dlouho.Dnes jsem ve 38+2tt,včera večer ze mě trošku něco vyteklo,ale bylo toho trošku a tak jsem se tomu dál nevěnovala.Jenže když jsem dnes ráno vstala z postele,tak mi tekl pěknej čůrek po noze, navíc jsem měla i načervenalý výtok(možná zátka??).Tak jsem to řekla manžílkovi,popadli jsme kufřík a jeli do porodnice.Když jsem přijeli tak mě natočili CTG(mrňousek samozřejmě spinkal) pak mě Dr.prohlídla a udělala ultrazvuk a poslala mě domů s tím,že když to bude tíct dál a hodně máme opět přijet.Proto se obracím na vás a prosím o vaše zkušenosti.Měla jste to některá z vás??co to ze mě může týct a za jak dlouho po odtečení vody se rodí.......:)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jéé,to jed honem do porodnice!!Takhle jsem presne rodila..vecer neco trochu odteklo a pak jsem cely den cekala a tak pozvolna to teklo porad a dalsi vecer jsem tam zavolala a at prijedem..no ale ja mela vlozky,tak to zjistili,ze je to plodovka..mela jsi si ji taky vzit..kazdopadne nechapu Dr..ja jsem takt v podstate prijela az za dlouhou dobu a musela jsem mit atb kvuli infekci..fakt radsi jed..nebo doufam spis, ze uz tam jsi:-)

Ahoj, musím souhlasit s holkama, že to opravdu vypadá na plodovku - výtok jsem měla před porodem hodně, ale nikdy tolik aby mi tekla čůrkem po noze... Bylo tady už tolik smutných příběhu se zkaženou plodovou vodou nebo nedostatkem plodové vody, že bych na nic nečekala a jela do porodnice - lepší se jim znovu ukázat než pak psát další smutné příspěvky... Jen jeď a dej nám vědět jak jsi dopadla!!!

ahoj to bude plodovka, to bych taky nečekala na nic....přesně takhle jsem rodila prvního syna, akorát jsem šla jen na kontrolu s tím,že teda včera mi asi odteklo trochu plodovky (provorodička) a šup už jsem se zpátky nedostala vůbec, okamžite natočili malého a ten 2x zkolaboval na srdíčku kvůli málo plodové vody (prostě přestalo bít na chvíli a to jsem se rozbrečela jak malé dítě, když ten monitor najednou "ohluchne" a kolem tebe lítají všichni doktoři vč. primáře), takže okamžitě jsem šla vyvolávat porod....já bych vůbec nečekala jela znova do porodnice...takže u nás nešlo o tu infekci,ale o to,že se tam "dusil" bez té plodovky jak jí bylo málo....fakt jeď

kačenka1711

výborně! ta doktorka je asi debil. promin za ten vyraz. podle me je to plodovka- já mela to samé a taky me poslal domů a dokonce mi doktor rekl, ze je to moč. druhy den jsem tam jela znova a vysetrila me jina doktorka a samozrejme me prijala okamzite a řekla proč jsem nepřijela dřív, když to teče tak dlouho. porod vyvolavali a navic jsem musela mit atb, protoze to odtekalo delsi dobu, tak aby maly nemel infekci. od doby kdy ti zacala odtekat plodova voda, tak bys mela zacit rodit do 24hod a to prirozene nebo vyvolavane. Pokud je to delsi dobu, tak hrozi infekce. byt tebou, tak se sbalim a jedu do porodnice. ted tam treba bude jiny lekar. držím palecky at mas prcka brzo u sebe.

ahojky, ležela jsem před porodem 6týdnů v nemocnici. Taky ze mě odtékala jakoby voda, ale sestra mi udělala test na intimce a říkala, že to voda není. Vždy když jsem ráno vstala, něco ze mě teklo. No a jednou jsem si dala horkou a dlouhou sprchu a v o půlnoci mi rupla voda sama. a bylo toho fakt moc. Říkali, že budu rodit jako prvorodička tak dopoledne-odpoledne, ale malá se rychle tlačila na svět. Pak nestíhali ani chystat sál :s: . Malá se narodila ve 3:33. Takže za 3,5hod od prasknutí vody. Jo a byla jsem 39+1tt

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky