Bolesti

05.06.2010

Ahoj těhulky a spolubojovnice
Chci se Vás zeptat, zda to máte taky tak. Dneska jsem to trošku asi přehnala s váhou nákupu. Byla jsem sice autem, ale přeci jen donést to od auta domů asi 15 kg nákup mi dalo zabrat. Do toho jsem vařila, vysávala a pekla, takže pořád na nohou. Už jsem měla tam dole takové bolesti (takový tlak jako by na páneví kosti), že jsem si ted musela sednou. Ale tlak na pánev cítím pořád. Když stojím tak se kolébám jak kačena!!! Nikdy se mi to nestalo. Myslíte, že se může něco dít, nebo to prostě už k těhotenství patří? Nechci jít na pohotovost a dělat tam hysterku, ale zase bych si nikdy neodpustila, kdybych něco zanedbala.

Lobkova (neověřeno)

Ty blázne jeden :00: ať u tě to víckrát nenapadne.. :O pěkně odpočívej... mimi stojí za trochu prachu a neuklizení.. je to jen na čas pak zas budeš muset dělat všechno ale teď jsi hájená :///: tak si to užívej a nepřepínej se.. je to o prioritách.. my máme doma psa a já se smířila s větším množstvím chlupů páč přítel neluxuje každý den jako já ale Sebastian mi za to stojí... radši si lehnu a dělám že to nevidím :s: anebo luxuju ob dva dny když už to fakt nemůžu vydr ale tahat nákupy a jezdit jak fretka???? To v žádném případě :qu: odpočívej, odpočívej, odpočívej :*O*: :*O*: :*O*:

Ahojky,no já myslím,že se není ani čemu divit,tahat 15kg není pro holky natož pro těhotné :jawdrop: .Ty,ty,ty!!!To jsi opravdu přehnala a ještě místo odpočinku uklízet.Koukej si lehnout a ležet,už nic nedělej jenom odpočívej.Když mě zabolí bříško,tak mě to pomáhá,jenže já takhle nejančim.Nemůžeš přeci zvládat věci jako dřív,ber na sebe ohled a práci a nákupy si rozděl,aby jsi to neměla tak těžký,ale to ted už víš určitě sama.Dávej na sebe pozor a at ti bolest co nejdříve ustoupí :h: :€s€:

No, já vím, že nesmím nic nosit. Dneska to bylo prvně za celou dobu těhotenství (a snad i naposled), ale prostě to jinak nešlo, jsem doma sama. Už nic dneska dělat nebudu a když něco, dám vědět.

No, já vím, že nesmím nic nosit. Dneska to bylo prvně za celou dobu těhotenství (a snad i naposled), ale prostě to jinak nešlo, jsem doma sama. Už nic dneska dělat nebudu a když něco, dám vědět.

Nejprve si zasloužíš, abych ti pořádně vynadala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!15 kg nákup? Si se zbláznila nebo co? Chceš o miminko vlastní blbostí přijít? Tak to jsi mě rozčílila ti řeknu....
NO a teď k tomu bolení.... myslím, že by sis měla teď na chvilku (i dlouhou chvilku) lehnout a nedělat vůbec nic. Pokud by tě to nepřešlo, tak pidlej k dr. a řekni co jsi tahala a připrav se na pořádnou dávku nadávek o nezodpovědnosti. Snad to nebude nic, jen tě tělo chtělo upozornit, že bys měla brzit, protože to přeháníš. Tak dej vědět, jestli je ti líp! A opatrně na sebe matko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka