dnešní planý poplach

04.06.2010

ahoj holky,
tak jsme dnes zažili náš první planý poplach. Jedna PA byla docela nepříjemná připadala jsem si jak hysterka, ale zbytek personálu byl bomba. Čípek máme na prst prostupný,ozvy v pořádku vše jak má být. A navíc Honzík už není KP :\x: váhový odhad máme 3071 - 3271g. Mám nařízený klidový režim (jako by to šlo,když v pondělí mám ty pošahaný státnice). Dr. říkala,že můžu kdykoliv rodit,ale taky i vydržet,tak se necháme překvapit. Tak vám přeji krásný víkend tady v Mostě je krásně, sluníčko svítí a je docela vedro. :€s€:
Pa pa Verča a Honzík

Ahoooj Veru...to je šílené, když jsi prvorodička...absolutně se v ničem nevyznáš...teda aspoń já ne..a narazíš na takovou krávu...promiň musím být vulgární..páč mě to štve...proč tu práci dělají, když jsou hnusný...to přeci vůbec nepotřebujeme..takhle stresovat v těhu...mno jo ... ale bohužel je takových PA hooodně.. Jééé závidím, že se Vám malej přetočil...to u nás ne...stále ne...a vůbec ne...hihi mno jo...císař je náš...pa Klárka s Tobískem

In reply to by Asynka

to taky nechápu,tyhle lidi by měli být v práci příjemný pořád,nejde přeci jen o tu odbornou péči, ale i o psychologii ne??Nebo je to jen můj naivní názor???? Pak jsem se Dr.omlouvala,že jsme jeli zbytečně a ona,že se nemám zač omlouvat,že jsem aspoň teď klidnější a prý kdyby byl opravdu KP, tak tuplem. Zajímavý bylo, že když jsem tam pak ležela zjistila, že se nejspíš nic neděje, tak se vše hned uklidnilo.

koukam ze jsme na tom podobne muj chlap je hroznej lenoch teda dneska konecne umyl vanu a zachod ja dneska zacinam taky 38 tyden jsem na prst volna hlavicka tesne naleha cipek 1 cm mam mit klid ale ja to chci mit spis za sebou

In reply to by marfib

tak to máme skoro stejný nález. No abych mu nekřivdila,včera udělal večeři a venčí naši čubinku,protože já jí s tím bříškem jaksi teď nezvládám - má 25 kg(tím myslím tu naší fenku) :C]]:

teda takze kazdou chvilku jo,tak snad vydrzite do pondelka-preju hodne stesti u zkousek,ale jeste vic pak u porodu,pa Shany

no ahojky, to jsou super zprávičky :-) konečně se otočil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to je naprosto úžasné :-)
tak už jen porodit :-) ať je to co nejdříve, teda až po tom pondělku :-)

To neva,nic si z ní nedělej...Hlavně,že je vše ok!A kdyby něco tak ať to máš rychle za sebou a státnice ať zvládneš!!!papa Terka :a: :one: :c:

Ahojky Verunko no jo nekteri doktori pripadne PA jsou prijemny jak vosiny v zadku a to tu jsou pro nas... setrit mno a proc ja myslim ze ted by to uz nevadilo rodit ale drzim palece abyste do statnic vydrzeli a hlavune krasny vahovy odhad a super ze se broucek otocil :one:

Ahoj Veru,taky už jsme jeden planej měli :s: mě teda v tu chvíli bylo úplně jedno jestli jsou tam příjemný nebo ne :///: ale teda pak když se kázalo,že to neni plodovka ,ale hlenová zátka sem si připadala jak blb :#o: ale jak to má člověk poznat,že??? ;) myslím,že klidovej režim ve 38 tejdnu je zbytečnej..........jinak super,že už nejste KP :qu: no a jesti vydržíte tak držíme palečky na státnice ;) :k: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky