Ahoj,tak jsme vcera dorazili domu:)

28.02.2008

Tak nas vcera konecne pustili,bez jednoho dne to byl mesic..a dnes ma Matyasek prave mesic :) Sice malej bere spousty leku a bude caaasto chodit na kontroli,ale my proste verime a verit musime ze to dopadne co nejlepe jak to pujde.. Dneska s nim pujdem poprve na prochazku tak se strasne mooooc tesime..holky ani si neumite predstavit jak sem stastna ze uz jsme doma .. Jinak poradte mi co dnes k obedu..ale kojim takze neco co nedrazdi..dekuju :)

to je super, že už jste spolu doma!! Krásně si užívejte nastávajícího jara a sluníčka!!! :k: :/;x:

Užijte si to na první sluníčkový procházce a ať to sluníčko svítí Matyáškovi celý život :h: :k: :h:

jůůůů ahoooj Kikatko.. !!! to jsem ráda, že už jste doma.. !!! a je taky vidět, že máš lepší náladu.. :) tak si procházečku pěkně užijte.. !! :) my jsme měli v úterá 6 týdnů :) toto letí co ?? a k obědu.. nevím.. třeba zapékané těstovinky.. je to rychlovka :)

Kikatko,skvělé,držely jsme vám všechny palce,konečně doma,neboj,Matyášek to určitě zvládne!Na oběd máme brambotrový guláš,le nevím,jestli ho můžeš...

Ahojky no tak to je skvela zpravicka ze uz jste doma.Neboj vsechno dopadne dobre a bude zase lip.Co sunkafleky ty muzes??

Tak konečně budete pěkně doma, Matyášek to určitě zvládne :k: , držíme mu tady pěstičky určitě úplně všechny. Přeju nádhernou první procházku. No já dělám k obědu smažené rybí filé a brambor. kaši, a jako polívku kuřecí vývar tak jestli to pomůže ;)

gratulujeme!!!!!!!!! doma je doma :one: :one: !!ja bych udelala neco rychlyho,at si odpocnes a nelitas hned kolem sporaku!!ale treba mas naladu na vyvarovani :°: :ww: ,tezko rict!!my mame spagety ;) ! :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak malej ma diagnozu furt stejnou ale my stale verime .. jinak ta zaloba bude ted pravnik posuzuje sance..Bramborak bych si dala ale nemuzu :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka