V pondělí bude náš den D s kýlou....

03.06.2010

Ahojky všechny holky :a: ,

tak vás zdravím a jen vám chci říct, že v neděli odpoledne nastupujeme do nemocnice a v pondělí nás čeká ta operace. Čistě teoreticky by nás úterý mohli pustit, tak uvidíme.... hlavně už to budeme mít za sebou.... :\x: na to se těším nejvíc..... tak na nás prosím moc myslete, ať to tam zvládneme.... jo a můžu dát někomu vědět přes SMS? mějte se moc krásně a díky moc za palečky... :h: :h: :h:

Simi klido pisni kdyz budes chtit, dam holkam vedet. A HLAVNE HOOOODNE SIL A AT TO DOBRE DOPADNE A JE CO NEJMIN SLZICEK NA OBOU STRANACH!!! :c: :c: :c: :c: :c:

Lulu, taky budem na vás v pondělí moc myslet. Věřím, že už te´d se ti asi dost špatně spává, když víš co broučínka čeká :( ,ale věř, že to malý zvládne bezvadně.... oni jsou ty děti totiž kolikrát víc statečnější jak my rodičové. :dance: Teda alespoň podle mých zkušeností určitě...já jsem vždy z jakého kolik i menšího zákroku u mých kluků psych. rozhozená a oni to tak bezvadně vše zvládají.Tak určo písni, jak to zvládáte.Myslíme na vás!!!!!! :k: :k:

Budeme na vás moc myslet!! určitě dejte vědět, jak to s vámi vypadá. ať už je to za vámi!

moc držíme se Šimonkem pěstičky!!! neboj malej to zvládnete na jedničku! Tak budeme na vás myslet! tfuj, tfuj!!!pa

Lulu, moc držím palce, at to oba zvládnete. Hlavně, aby mohl být malý co nejvíce s tebou, mohlas ho kojit a mít u sebe, aby byl klidný když ho budou takhle trápit. Takže myslíme na vás !!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka