Dotaz na maminky

28.02.2008

Holky maminky, prosím, řekněte mi, co by se po porodu nemělo jíst a pít, myslím kvůli kojení :-) děkuju

pokud to beres obecne,tak nadymaci veci,jako jsou lusteniny,zeli,kvetak ,taky ne ostra a tezka /houby/jidla a kysele dzusy moc nedoporucuji!!Ale ,pokud si rozumna a vse jis v male mire,tak by snad nic nemelo vazne vadit! :n: Jen bych to striktne dodrzovala v sestinedeli,protoze to pak nestoji za to :n: :n: ,kdyz ma prdolka boleni :r: !!! JA jsem nic neprehanela,jedla vse,krome tech hub, a kdyz bylo treba zeli nebo hrachovka,tak jsme si dala vic toho caje pri kojeni,obsahuje kmin a jine bylinky,ten zabiral!! :one: JA ho teda pila pravidelne kapku obden,abych mela dobry svedomi :c: !ono to ma svy vyhody,kdyz mas pestrou stravu!! :a\|: ,mimi ma veskere mozne ziviny!! :one: :a: :a:

In reply to by zemliczka (neověřeno)

v nektery porodnici to zakazuji!!! a nepusti tam muzika s pugetem :k: :k: ,nam to nepovolili!!Pokud to dovoli,tak asi nehrozi zadny riziko!Ale ja nemela na stolecku v porodnici kvuli plinkam a jinym vecem ani na to misto :ww: :°: :s: :s: ! :a:

In reply to by zemliczka (neověřeno)

nevím, ale co jsem si všimla, tak nikdo tam žádné kvítka neměl. Už si nepamatuju, ale myslím, že tam bylo napsané, ať se kytičky nenosí. Možná je to individuální v každé porodnici :ww:

určitě ať ti nikdo nenosí džusy a pokud jo, tak to pij ředěné vodou. Jinak dobré jsou ty čaje třeba od Aquily (nevím jak se to píše :///: ) a bílá káva. Taky ať nenosí mandarinky a banány a hroznové víno.

In reply to by Hanka H.

No právě, řešila jsem to včera v hlavě.. mamina mě opět stresuje svými řečmi :-D tak už jsem si představovala, jaká bude situace, až se prcek narodí a v různých asociacích mě napadlo, jak mi tam budou nosit jídlo a pití.. :-D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka