tak nevím

28.05.2010

:#~: :a: Ahoj maminy a snažilky.Jsme tu nová tak se rozkoukávám.Chtěla bych se podělit s mím příběhem.V říjnu 09 jsem zjistila že jsem těhotná ale moje radost trvala jen do 8tt.Šla jsem k doktorce na prohlídku s tím že je vše v pořádku.Udělala mi UT a řekla mi že se jí to nějak nelíbí že tam nic nevidí v tu ránu se mi zhroutil svět ale poslala mě domů s tím že mám přijít za 14dní!!!!Po celou tu dobu jsem trochu špinila.Asi po 3 dnech mi to nedalo měla jsem čekat dalších (14 dnů)a jela jsem na pohotovost tam jsem jim to všechno vysvětlila udělali mi znovu UT a potvrdili mi že tam nic není.Druhý den ráno jsem nastupovala na revizi.Bylo to hrozný.Moje paní doktorka zanedbala péči protože věděla že mám krev 0neg a musí se vždy dát injekce na vytvoření protilátek kterou ona mi nedala tím mimíska zabila.V nemocnici se tomu hrozně divili.Nevzala mi ani krev.Ted se od března snažíme znovu a ted posledních asi 5 dnů mi není nejlépe ale nevím jestli to může patřit k těhu.Poslední ms jsem měla 6.5.můžete mi někdo říst jestli je to možné tak brzo mít nevolnosti motání hlavy pálení žáhy??děkuji za rady a přiji krásné těhulkování . :#~: :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky!!! Je mi líto,co se ti přihodilo!A doufám,že teď už se zadařilo! Ale musím ti napsat,že já jsem taky neg. a žádnou injekci jsme na začátku těhu taky nedostala,dali mi ji až po porodu malého.....A že už má příznaky je vážně možné,třeba si velmi citlivá a víš že se "něco" děje a nebo to strašně moc chceš,aby to bylo,uvidíš. Držím palečky,aby vám to vyšlo!!!!

ahoj, tak to je mi líto. Kamarádka má taky 0negativní ale žádnou injekci jí na začátku těhu nedávali. Jen kolem 8tt jí odebírali krev a poté každých 14dní aby protilátky hlídali. Nevim jestli to byla přímo vina gynekologa-oni lékaři rádi svádí to, co nemohou vysvětlit na druhé. Ale už se to stalo a držim palce že napodruhé vše vyjde.
Jinak ohledně těch příznaků-každá jsme jinak citlivá a jinak vnímáme změny v těle. Možné to je,že jsi těhotná a nebo si tělo jen něco namlouvá. Vydrž a uvidíš :a:

Ahoj ja taky mela posledni6.5 a je mi porad vselijak jako pri chripce,pobolivani podbrisku atd ale bez teplot no bud zanet nebo tehu ale test si budu pokud neprijde menzes delat ve stejnou dobu jako ty:-)

Ahoj mě bylo blbě až dýl, ale kámoška ani nevěděla, že je těhotná a od prvního dne zvracela...kdyžtak ještě chvilku počkej a zkus testík...pak dej vědět a doufám, že máš lepšího :*8*: než pahí co tě zanedbala... hodně štěstí :C]]:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka