jaký hračky pro mimi

03.06.2010

zkušené maminky,můžete mně doporučit hračky pro 3-4m mimi?V obchodě je toho spousta tak nevím co vybrat.Tento týden jsem koupila hračku do postýlky na doporučení prodavačky,tvrdila,že je to pro 3m mimi taky,ale po rozbalení jsem zjistila,že je to až pro 6m mimi a malou to samo moc nezaujalo.tak sde chci raději zeptat tady zkušených než zas něco koupím a bude to stát za prd :s:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak jsem malé obědnala Světlušku Ferdii od Lamaze z mimibazárku,tak doufám,že bude mít u malé úspěch :)

Ahoj, my máme barevný chrastítka, ale nejvíc se malému líbí, když se může rozhlížet z lehátka. Taky ho strašně fascinuje věšák na ponožky s barevnýma kolíčkama :s: :s: ´někdy tam navěsíme hračky a domací kolotoč je hotovej :///:

emička nejvíc zbožnovala měkoučkou chundaletou dečku obálky se šustícím okýnkem a takový hračky nehračky co se daly narychlo splichtit doma hodně se jí taky líbil motýlek od lamaze má kousátko šustící křídla zrcátko pískátko kombinace různých materiálů a ještě si užívala nafukovací hračky protože byly veliký a přitom lehoučky

Tak já kolotoč nemám a v postýlce má jen takovýho plyšáčka-usínáčka, páč se má spát a ne si hrát. Ještě jí dám plenku, ona se sní muchluje. Ale to je jen můj názor. Jinak si docela vyhraje s takovou látkoviu šustivou knížkou z DM- Babylove

In reply to by monika394

14.6. bude malej 5 měsíců. Zkus tu plenku a uvidíš. Já zase říkala, že nechci malou do postele a mám jí tam. Večer tedy nee, to usne ve svej, ale v noci si jí dám k sobě, má docela neklidný spaní a mě nebaví pořád vylejzat z postele.

Hrací deku máme,hezky si s ní sama vyhraje tak na 15-20min.,v lehátku se ji moc nelíbí-pořád se tam nějak kroutí a když tam už vydrží v klidu tak max na 5min.Spíš jsem chtěla něco do postýlky na hraní než usne,kolotoč má moc ráda,ale jen ráno si tam vykládá se zvířátkama :s: večer si chce v postýlce hrát než usne tak pořád natahuje ručičky na kolotoč a nadává,že na něj nedosáhne :///: Právě pro to jsem koupila takovou velkou knížku do postýlky na doporučení prodavačky,ale už mně neřekla,že se to musí závazat na šprušle na boku,myslela jsem,že je to na příč přes postýlku, malá ještě nepřetočí na bok aby vydržela na boku nějakou min. aby si s knížkou hrála,stála šílený peníze 600Kč!ale je moc hezká tak doufám,že ji v těch 6m ještě využijem.A chtěla jsem taky něco na cesty a hodně si hrajem spolu,ukazuji ji hračky atd,ale chtěla bych aby si chytla něco taky do ručičky a ted má tendenci strkat všechno do pusiny tak asi zkusím koipit ještě nějaký malinký kousátko,ale ted ty hračky vyrábí tak veliký,že jsem nesehnala ani to chrastítko pro ni :00:

Moni Rozárka má 4 měsíce a strašně si vyhraje s chrastítkem a plyšovým pejskem.......Hlavně, že je to barevné a vydává to zvuky......

ahoj, naše malá si teď už hraje se vším (5m) ale kolem toho třetího měsíce když ještě neuměla hračky chytat tak jsem ocenila takovýho broučka s šustivýma křídlama :) je to podobný typ hračky jako Lamaze, akorát levnější, ale malá si stím pořát šustila a tu hračku má moc ráda i teď. zkus juknout na mimibazar, tam mají ty lamaze za dobré ceny ;)

Ahoj, to je těžké....myslím, že každá maminka koupila nějakou hračku která radost neudělala, ono záleží na mrňouskovi co se mu bude líbit. Nás od 2 měsíce bavila hrací tamburína a ostatně všechny zvukové hračky, a ve 4. mi začala válet sudy, takže hračky žádné a pořád jsem jí lovila po bytě. Jinak všechno co se může dát do pusinky a gumové knížky, to nás baví už hodně dlouho (je nám 6. měsíců).

Ahoj, poradila bych Ti hrazdičku ale malá si sní začala hrát až teď v 8 měsících. Jinak ve třech měsících nás zaujala taková ta panenka Emilka. Možná takový ty obyčejný chrastítka nevím opravdu. Každé mimčo je jiné ale my si pořádně hrajeme až teď.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka