Nevím co se děje,prosím poradte!

02.06.2010

Holky moje Natálka (8 měsíců) dnes ráno když jsem ji dávala po probuzení sunar spustila hyster.pláč a skoro nic nesnědla,tak jsem se bála jestli to nebylo horký ale dělám to pořád stejně takže to tím nebylo,tak se uklidnila a po hodině už se napila trochu čaje pak měla ovoc.přenídávku,zel.polévku mezi tím čajík a vše v poho a ted po koupání když jsem ji chtěla dát na noc sunar opět když udělala jeden lok zase spustila jako kdyby ji na nože brali :? ,já to nechápu proč a co se děje.jsem z toho zoufala a tak jsem ji uspala asi hladovou.-(...má ted dva dny rýmu a měla teploty sem tam,.ale ted už večer ne,..ale to asi nebude tím když pije čajík,.. Tak se děsím rána co se bude zase dít a co vymyslet k jídlu,..a to měla mlíčko tak ráda.-(

Kliknutím vložíte smajlíky:

Natalka mi tohle udelala taky.. presne jak to popisujes... mliko uz nechce ani videt.. ta potvurka to pozna i v jidle.. uz vice jak mesic ho nemela... :( dr nevi cim to je.. ale nejsme prvni ani posledni pripad... ja zacala prevarovat plnotucne mliko a delam ji na noc krupicku a tu sni.. :) (mame 10 mesicu) Natalka totiz nechce ani jogurty...

In reply to by Jesyna

jenom chvilku hlavne aby to zavarilo... kdyz si koupis normalni detskou krupicku.. tu zlutou s myskou je tam ze zadu dokonce i navod jak to detem pripravovat :) je to pro deti mensi nez jeden rok... a pak druhy recept pro deti od 1 roku... uz mam naucene ze dam 200ml plnotucneho mleka, necham ho aby vrelo a pak pridam 1 vrchovatou lzicku krupicky. :) myslim ze tim plnotucnym mlekem se nic nezkazi.. dokonce na kasickach od hippu tusim.. se pridava i plnotucne mleko + voda... i tak se to da udelat :)

holky jsem ráno volala dr.a říkala at změním mlíko že někdy po sunaru může dětem bolet bříško a že ho pak odmítnou,tak jsem letěla odpolko pro bebu a s hruzou šla udělat na noc jídlo a malá jen jsem ji dala flašku k puse opět hysterie!!! :? :\/: takže jsem bezradná,300,- v pr...a malá večeřela jogurt.-(
dr. říkkala že ji to potom teda musm jinak vynahradit,a dostat do ni v jiné podobě mléko,..jogurty a podobně,..achjo,co to může být?...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Bacha na to, kakao je hodně silnej aleregen, takže pokud jste ještě nezkoušeli, tak hodně optarně!

ahoj holky,tak dneska v pět ráno se malá probudila tak jsem udělala raději en 90 ml a okamžitě jak jsem ji to dala k puse hysterie tak jsem ji to zkoušela dát stříčačkou že ji vadí třeba to tahání,taky ne,lžičkou taky ne,tak nakonec jsme ji musela dát banán,ten snědla celej.Takže za chvilku volám dr.jestli s tím nemá zkušenost...já to prostě nechápu.-(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahojky a to jsi ji davala to um do obyč mlíka nebo čistě mlíka?ale to ještě v 8 m. nemužou ne?a toho se najedla?

A nelezou jí zoubky? Při teplotě je to celkem praděpodobný. Naše malá, když zrovna zažívala náhodou nějaký bolestivější prořezávání, nechtěla flašku, ten tlak na dásničky byl nepříjemnej a asi i bolestivej. Zkuste dát místo mlíka kaši lžičkou.

In reply to by vood

já nad tím taky přemýšlela ale máme už 6 zubu prořízl.takže vubec netuším jestli ji lezou další už to ani nepoznám,i když teplota a včerejší prujmík by odpovídal ale čaj pila,.tak nevím.-( na lžičku to zkusím,díky za radu,.i když nevím jestli se v noci nevzbudí hladem jak ji budu krmit lžiškou.-)snad vydrží do rána ,ale jedla naposledy ve 4 .-(chudinka,..

to je teda fakt zvláštní, jsem zvědavá jak to bude ráno. taky bych se přikláněla k tomu, že je to tou rýmou. a kdyby to teda přetrvávalo, mohla bys ráno i večer dávat kaši místo mlíka normálně lžičkou. třeba to bude jenom takovej chvilkovej vzdor, my už jsme jich zažili tolik....třeba najednou ze dne na den úplně odmítal jít do kočáru a za měsíc naopak vyžadoval sedět v něm i doma. pak zas třeba jeden čas úplně odmítá jogurty. tak jsem zvědavá co bude ma mlíko říkat zítra. zkus jí před tim odsát nos, at se jí dobře pije

In reply to by Pupidup

odsáváme mamuško co to jde,už nemá vodovou ale spíš hlen hustej což je v pohodě,.i mažu dásna...tak snad bude zítra líp.To je hruza když těm dětem něco je tak jsem někdy fakt uplně zoufala a nevím co se děje,.chudinky malinký,..

Ahoj tak tohle mi vrtá hlavou taky.Ráno v 6h mlíčko vypije ale ted na noc už 2x nechce a taky pláče.Vypije čaj a to je vše.Taky má rýmu ale myslím že tím to není před tím má nos vysátý.Ještě mě napadlo že zuby.Ty nám ted rostou a ten čaj je studený a tak ji chladí tak třeba kvůli tomu.Celkově za ten den toho málo jí než obvykle.Zkusila jsem v 18h do ní dostat kaši aspon 50ml.Tak uvidím ještě pár dní jestli se to upraví.Jsem zvědavá jestli má nějaká maminka radu.Ahoj.

Ahoj tak tohle mi vrtá hlavou taky.Ráno v 6h mlíčko vypije ale ted na noc už 2x nechce a taky pláče.Vypije čaj a to je vše.Taky má rýmu ale myslím že tím to není před tím má nos vysátý.Ještě mě napadlo že zuby.Ty nám ted rostou a ten čaj je studený a tak ji chladí tak třeba kvůli tomu.Celkově za ten den toho málo jí než obvykle.Zkusila jsem v 18h do ní dostat kaši aspon 50ml.Tak uvidím ještě pár dní jestli se to upraví.Jsem zvědavá jestli má nějaká maminka radu.Ahoj.

In reply to by Zuzkal

Ahojky,malá toto taky dělala.Prostě ráno si s chutí dala mlíčko ale večer za žádnou cenu...Někdy jsem ji ochutila mlíčko přesnídávkou a někdy si dala.Ono to přejde uvidíš,chut se ji zas vrátí.Ty zuby můžou mít taky vliv.Zkus ještě dát mlíčko vlažné.Jinak prostě vydržet a pokud už papáte jogurty zkusi ji dát místo mlíčka.

Třeba jen prostě nechtěla,je to sice divný že by histerčila jen proto že nechce ale moje malá to taky někdy dělala.Pokud ráno zase nebude chtít,zkus ji nahradit mlíčko jogurtem,teda pokud už papáte jogurty.

Ahoj, píšeš, že má trochu rýmu, nemůže to být třeba tím, že má ucpaný nos a nemůže dýchat? Naše malá taky u flašky vyváděla, když byla nachlazená.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky