Dnes konečně vyřízený nástup na mateřskou.

02.06.2010

Ahojte těhulinky, tak dnes jsem měla mumraj den. Ráno jsem brzy vstávala a kontrolovala malému věci, které jsme pobalily do školky v přírodě. Udělaly jsme si poslední snídani. Nasedly do autíčka ajely do školky. Malého jsem předala a vyrazila k doktorce. Dostala jsem papíry na vyřízení mateřské. Jela do dalšího města na potvrzení o vydělku do mého bývalého zaměstnaní. Tam jsem vše podepsala a paní říkala, že vše odesílají oni. Jsem u nich totiž ještě v ochranné lhůtě. Půl roku od ukončení pracovního poměru. Takže mi to vyšlo. Tak jsem byla moc ráda, že už je to snad vše. Kdyby něco prý zavolá.
Tak snad nezavolá a já mám mateřskou vyřízenou.

Ahoj chtěla jsem se zeptat, jak dlouho trvá ta ochraná lhůta v zaměstnání? Já jsem měla podepsat výpověď k 01.01.2010 kvůli krizi a zase nastoupit za 3 měsíce,ale mezi tím jsem zjistila že jsem těho a doktor mě dal na morodní, tak mi účetní řekl, že mám štěstí, že jsem ještě v ochrané lhůtě....má to nějaký vliv na mateřskou? Jsem z toho jelen.
Děkuju za rady
Sandra

In reply to by Dragy

No já se v tom také nevyznám. Akorát mi bylo řečeno, že pokud jsi v nemocenské a mezi tím ti skončí pracovní poměr, tak jsi v ochranné lhůtě, která trvá 6 měsíců. Mě to vychází, že bych mohla být v ochranné lhůtě až do srpna. Prostě stihnu porodit před ukončením té lhůty. Ale co by se dělo pokud by mi to nevyšlo nevím. Jestli je to tak, že bych byla vedená na ÚP jak jsem to měla u prvního a dokud jsem neporodila jsem tak jsem neměla příjem. Pak samozdřejmě ano, ale v mezi čase jsem byla 2 měsíce bez peněz.

Ahojky,zavidim ze uz mas papiry na materskou vyrizene.ja si jdu pro ne zitra a rovnou je ponesu sefove.co jsi jeste u ucetni podepisovala??ja myslela ze to jenom odevzdam sefove a oni uz to vyresi s ucetni,maji ji totiz mimo firmu.
Snad se zlepsi pocasi aby si maly uzil skolu v prirode aby nemuseli byt furt zavreny vevitr kvuli desti.tak uzivej zbytek tehu,uz se nam to strasne zkratilo :C]]:

In reply to by Katulis

No já jsem také měla pracoviště v místě bydliště. Ale já mám takovou šéfku, že vše si musíš yřídit sama. A aby se to neprotahovalo a ony to odeslaly včas, aby to navazovalo, tak jsem to vezla na sídlo firmy. Tam jsem to před ní vše podepsala, ona ukázala kam ještě co dopsat jako adresu firmy. A že prý to vše odešle i s konečným lístkem na peníze. tak doufám, že bude vše ok a nebude se nic protahovat. Tvrdila, že je to vše. Tak snad jo.
Máš pravdu skoulelo se to rachle. jeden pokoj už finishujem jako zavěsama, květináčema. A pak už jen doděláme dětský a HOTOTO.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka