Jaký nábytek do dětského pokojíčku?

16.05.2010

Ahoj holky, tak s manželem chceme začít zařizovat dětský pokojík. Ale najedou jsme zjistili, že vlastně nevíme, čím ho vybavit...., jestli pořídit rovnou celou sestavu dětského pokoje (i se stolem a místem např. na PC), který slouží pak spíše větším dětem, nebo co vlastně pro to malý mimčo potřebujem..... :#o:
Zatím by stačila skříň a komoda na oblečení a nějaký ty miminkovský potřeby, ale až vyroste, tak by bylo hezký, aby ten nábytek byl z jedný "kolekce"...

Tak prostě nevím - budete zařizovat (nebo už máte zařízeno) kompletní pokojíček nebo postupem času dokupovat potřebný nábytek? :k:
Díky :a:

Ahoj,
tak my budeme mít pokojíček ze starého nábytku - po nás (zatím se v něm kope :( ), ale časem uvidíme, buď to tak zůstane, nebo nakoupíme nový - tzn. od truhláře celou kolekci. Ale já osobně bych taky chtěla, aby ten nábytek k sobě šel - ladil.
Tak buď kupte jen přebalovací pult (ten se dá pak zas prodat) a nějakou skříňku o který budete vědět, že bude mít i další využití, nebo rovnou nový nábýtek i se stolem (i když toho bych se bála, protože si momentálně nedokážu představit, kolik toho by bylo třeba - budeme mít první děťátko) ...
Tak přeju šťastnou ruku při výběru :a:

In reply to by Jančíc

Tak už to máme vyřešené - o víkendu jsme byli v Praze v IKEA, tak jsme koupili krásnou komodu, skříň a knihovnu (ta je ale pro mě, mám stráášně moc knížek :c: ) a nechali tam přes 12 tisíc..., takže teď budeme asi jen o suché kůrce chleba :///:
Ale nábytek je moc hezký a mají tam celou kolekci,takže se pak bude moc dokoupit i postel a možná i stolek
:a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka