Křeče

01.06.2010

Všechny vás tady moc zdravím. Už koukám na stránky dlouho, ale až dnes píši poprvné. Nějak jsem se k tomu nemohla dostat:)
Chtěla jsem se zeptat zda máte něko stejnou zkušenost jako já. Jsem v 21tt a stále necítím pohyby...prý je to u prvorodiček normální, ale mě to dost trápí. Dnes jsem dostala po ránu velké křeče do břicha...pomohli mi nohy nahoře:) jsem ze všeho dost vystrašená. Mám za sebou dva potraty na začátku těhotenství..tak miminkou je vymodlené. Moc děkuji za rady.

Všem moc děkuji za rady.) malá se konečně rozhýbala:) dala si na čas, ale od minulého týdne jsou pohyby hodně znatelné. Hlavně reaguje na jídlo:) papa a pohlaďte bříška

S těma pohybama je to přesně jak holký píšou, někdo je cítí dřív a někdo později, hlavně klid, určitě je ucítíš už brzy.
Musíš být hlavně v pohodě a miminko taky, Já jsem začala cíti první pohyby v 18 tt, teď už sem ve 20 tt, ale zatím sou to jen ty malinký bublinky. Uvidíš, za pár dní, už i ty ucítíš to bublání... Je to moc fajn! Už víš co to bude??? Nám včera řekli kluka, tak mám radost, je to najednou takové konkrétnější...
Přeji pěkné těhulkování, pohlaď pupika pááá

Ahojky,neboj se,třeba už pohyby cítíš,jenom si je neuvědomuješ.Většinou jsou cítit v klidu,protože se na ně můžeš soustředit.Zkus si lehnout na záda a položit ruce na bříško,já je tedy cítím spíše v podbřišku,někdy na lévé i na pravé straně,jak kdy a také je necítím pokaždé.Hlavně se nestresuj,ono to určo příjde.Tak dobrou náladu a brzké pohyby v bříšku pa,pa. :a: :\x:

My sme 23tt. a ta moje madan se ještě neuráčila k nějakému pohybu :-) Asi je líná jako veš. Ale na netu jsem četla, že to někdo cítí až ve 24tt.

Tak vítej u nás! No u prvorodiček je normální, že cítíš pohyby později, ale prý jak je necítíš do 22tt, tak bys to měla říct dr. Jinak já čekám taky první miminko a já cítila pohyby na konci 18tt, takže jsem jedna asi z těch šťastnějších....Tak držím palce, aby se miminko ozvalo co nejdřív. Moje rada je, aby sis lehla na levý bok asi na půl hoďky a vnímala svoje bříško. Ale měj u toho absolutní klid.....Tak hodně štěstíčka:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka