1.6.

01.06.2010

Dobré ráno tety a děťáťka, jakpak jsme se vyspinkali ? :) Adélka dneska celkem v klidu akorát tu strašila už v šest hodin. :€\€: Dneska jdu s chudinkou na očkování tak se na to asi psychicky připravuje.Počasí je tady takové zakabouněné, tak se mi tam moc nechce, ale musím. Jinak chci touto cestou všem dětičkám popřát vše nejlepší :h: :h: :k: :k: :h: :h:

Holkýýý, včera jsem se svěřila manželovi o tom prodavačovi. a víte co mi řekl? co se divíš mámo, některý se chtěj naučit jezdit na starým kole :jawdrop: :00: :€): :€): :€):

In reply to by Raduška

Týýýý brďo!!! :jawdrop: To se jen zalekl své žárlivosti a tak to vlastně zaonačil na tebe. :h: Jsi prostě kočka, tak se tvůj manža musí smířit s tím, že se za tebou budou chlapy otáčet. :c: :one: :k:

In reply to by X-PA

já jsem s něčím podobným počítala, máme s manželem občas totiž dost černej a drsnej humor :s: ale to víš, že se červík možná malilinko hýbnul :h: už když jsme spolu chodili, tak jsem ráda nosívala hluboký výstřihy a vždycky jsem mu říkala: všichni se můžou koukat, jen ty si můžeš šáhnout :s: :h: :h: :h: u nás je to doma občas sodoma gomora :s: :s: :s: :s:

UUu, jsme tuuuu. Hlásím novinky z Brniska........

Je tu kosa jak sviňa ;) , ale zatím nespadla ani kapka :rain: , ale slunko taky nikde :€s€: :\\: .
Já dnes opět spinuškala s M. a Soňku jsme nechali samotnou v ložnici a zase nevím, že by v noci řvala. Až po šesté jsem ji slyšela kníkat, tak jsem ji vytáhla a vrazila prsíno a kupodivu jsme chrupkaly do čtvrt na devět :w: :w: :w: :€p€: :€m:
Ráno v těch šest jsem k ní čuchala a to ještě nebyla pokajděná, ale jak jsme vstávaly, tak už joo, takže jsme se oblíkly a mazaly raději k dr. Ten náš tam nebyl, byla tam nějaká mudra, říkala že je to nějaká mírná střevní virozka a napsala nám nějaký kapsle a že si mám koupit probiotika........400,- jsem nechala v lékárně :00: . Tak jsem zvědavá, jak mi to odpolende polkne :€z€: .

Já jí dnes koupila v Albertu takovou tu hru ve vodě.......jsou tam takový mečouni, nebo co za rybky s rypáčkama vzhůru a kolem plavou kolečka a ty mačkáš čudlíky a snažíš se ty kolečka dostat na ty jejich nosy......snad jste pochopily, co myslím ;) . Měli to tam za 20,-, no nekup to :€Ss€:
Ale ty pastelky jsou super nápad.........pošlete někdo odkázek :) . Akorát teda nevím jak vy, ale já už večer moc té energie nemám, že bych to hned uklízela???

In reply to by Barče

Ahoj páni jak malá krásně sama spinká ,téda a tak dlouho :qu: :one:
jo tu hru znám :-) za 20 nekupto :€Ss€:
nám Dr. taky doporučila probiotika _ Biopron 9 ,určitě je to dobrý na úpravu střev ,já i v těhotenství užívala laktobacilky a super :-)
pastelky jsou dobrý někde níž jsem posílala taky odkaz :-)

In reply to by Barče

ahoj, teda vy jste si tak krásně spinkali jo, to je fakt nádhera, ono se jim fakt líp spí když jsou sami co... fakt paráda že se vám to tak hezky daří...
a taky jsi nakoupila hezkej dárek, já mám teda toto http://www.sisinka.cz/detail.php?zbozi=1843943 jsou to přesně oni akorát stáli jen 100,-
a ty kapsle, to měl DOmik taky, v takový malí skleně lahvičce že jo... ale to do ní nacpeš, jsem to sypala na jídlo, to nepoznal a ty probiotika, to je síla co to stojí... tak hlavně že budete brzy ok

In reply to by Barče

tak to měla naspinkáno :s: ale zas pořád lepší když si to míň spaní vybrala teď než aby si to vybrala další noc

Přejeme hezký dětský den všem prckům! :h: :h: :h: My jsme měli dneska rekord, probudili jsme se až v 8 a to díky tomu, že mi zazvonil na tel budík, abych si vzala prášek. Pípulka spinkal asi do čtvrt na 9. pak honem se vypravit a dneska jsme měli v plánu nákupy. Lucince k narozkám klaxon na kolo, dětský šampus, botičky a nějakej dáreček pro mrňata. Vše jsme sehnali jsme už asi hodinu doma a Pípulka pořád spinká v kočárku :h:

Přeji taky pěkný dětský den všem našim ratolestím :k: :h: a hlavně marodům,ať nemoce brzo přeperou...ale jako v tomhle počasí se fakt není čemu divit :(

In reply to by janča a adélka

Janí,net na chatě jako fakt nemáme,jsme ještě doma ;) Zatím jsme to odložili,protože je neskutečná zima a my nemáme zděnou chatu,ale dřevěnou a to bysme nedělali nic jinýho,než jenom topili :00: Mám všechno sbaleno,všude mraky věcí a prd z toho,jsem naštvaná,pořád čekáme,až se oteplí aspoň trochu,slibujou snad od pátku :? tak snad ještě stihneme vyrazit alespoň na pár dní ://: Kdyby aspoň furt nepršelo co :( Já se nahlásím,až odjedu neboooj,písnu si omluvenku :C]]:

In reply to by Barula

co tady zase šmíruješ ???? :*8*: :*8*: :*8*:

my jsme se byly aspon dopoledne proběhnout na ulici dokud neprší a už se chrupe ,málem jsem usnula taky :€h: :€h: :///: ,ale hlad je hlad tak už si tu kuchtím ,dnes hrozně zdravý jídlo ,smažák s pečenýma novýma brambůrkama ve slupce :hu: :hu: jéje já mám hlad :-)
holkýýý a co děláte v tomhle počasí je mě jasný že s marůdkama musíte být doma a jak je doma zabavíte ??? :#o: :c:

In reply to by Dana Medková

Jéééé smažák už jsem neměla dlooooouho. My zítra budem dělat plněný knedlíky borůvkama tak se těším. A dnes máme těstoviny se sírovou omáčkou a kuřecím masem. Taky dobrotka.
doma je ten den tak dloooouhý. Dnes jsme spolu věšeli prádlo, uklízeli ve skříni no a hráli si s hračkama. Naučili jsme jí dělat kolo kolo mlýnský tak se tu pořád točí s panenkou :) Chvilku kouká na pohádky,.... no ale utíká to pomaleji.

In reply to by janča a adélka

jéééé knedlíky s borůvkama a prézle ,jéééééééééééééééééé to bych si taky daláááááááááááááááá ,asi dojedu na návštěvu :hu: :s:
no naše dítko taky zajímá prádlo ,to mám furt vytahaný ze skříně :00: a přeskládává z krabice do vandlíku no je to všude :00: :€Ss€: sotva ten vandlík pak s tím unese a když se mu to povede tak je to opravdu po celým baráku ,ale co se naučil to dávat zase zpět ,tak se mu to někdy povede to po sobě uklidit :-)
jé to je hezký jak se točí s panenkou to naše žuchla se točí jen tak a pak většinou někde nabourá :00: co teda taky zbožnuje na chodbě máme závěs a furt se za něj skovává a čeká až ho někdo najde a větší prdel je když se tam skovám já ,ten se může uchlámat :€): :€): :€):
a jak to tak píšeš tak je Adélka taková klidná a jak ti hezky pomáhá :-)

In reply to by Dana Medková

Ty jo malá od toho srazu taky pořád kde jéééééééééé tadýýýýýýýýýýýýýýýý :s: A nejradši když spím a ona se vzbudí a najednou tadýýýýýýýýýýýýýýýýýý otevřu oči a ona nademnou a vysmátá :s:

In reply to by Dana Medková

Bože prézle :$$: připisuji si do svého cizojazyčného slovníku,jaktěživa jsem to neslyšela :€Ss€: :€Ss€: :€Ss€: A neznám teda na knedlíky ani strouhanku osmaženou,to jsem nikdy nejedla a zrovna dneska a to jako nekecám jsme měli k obědu sladké knedlíky s jahodama :hu: :a\|:

In reply to by Donik

osmahneš na másle strouhanku (nebo oleji) ale asi lepší to máslo ,nejlepší je teflonová pánvička tak to chvilku osmažíš ,asi 5 minut ,ani ne až to bude hezky zlatavý a pak to osladíš moučk.cukrem a posypeš ty knedlíky a ještě zaliju rozpuštěným máslem ,hmmm výborný ,levný ,jednoduchý,nevím jestli by to bylo třeba dobrý i na těstoviny to jsem nezkoušela ,ale dává se to jako náhrada za mák nebo tvaroh

ahojky. :\x: Všem dětičkám též všechno nejlepšííííííííííí!!!!!!!!!!!!! :\x:
U nás se spinkalo skoro do 8 hod. :~!: Ale za to jsem 4 krát v noci kojila. :$}: Něco jí trápí prdelku malou. Ted je teda v pohodě a hraje si.
Olí ty pastelky to je super nápad. :qu: Vím že jsme to v hračkách dost prodávali. Určitě to půjde dolů dobře. Jééé to si kluci vyhrajou. Tak to vyfoť. :one:

VŠEM DĚTIČKÁM PŘEJEME VŠECHNO NEJLEPŠÍÍÍÍÍÍ :€s€: :h: :€s€: :h: :c: :k:

Jinak dobré ráno všem ,všem marůdkům přejeme brzké uzdravení :h: :€s€: u nás dnes asi taky nic není ,většinou to bývá o víkendu ale nevím nevím :#o: ale v okolí mělo být v nedělu ,ale kvůli počasí to odložily na příští ,tak snad bude hezky :€s€: a děti si to užijou :c:
dneska mám v plánu udělat pár větrníků ( myslím ty do větru na špejli :-) )
tak snad z toho bude mít Kubík radost :#~: a mě se to povede :00: :€Ss€:

Olíííí prosímtě taky jsem přemýšlela nad těma pastelkama ,ale chlap se mě ptal jestli to půjde dolů ze spár ,kachliček asi jo ,ale co ty spáry ?? :#o: prosím tak to zkus a podej informace ,ju :+^*: :+^*: :+^*: :C]]:

jinak u nás budíček opět před šestou :€h: :00: ted je to po té nemoci furt :|€|: :'zz): a to spinkal do půl 7 -7h. :€z€: chjoooo
počasí je zde taky :€z€: :rain: a zima snad jen 10 stupnů :€[€:

In reply to by Dana Medková

dám potom vědět jak jsme dopadli, u našich jsem to už zkoušela ale je pravda že jen na dlaždice ale taky jsem to zkoušela na manžovi na kůži :s: tak když to jde z kůže tak ze spár to půjde taky... nechám se večer překvapit :s:

holky,to my jsme vzhuru od 6h15,ja take preji vsem detickam vse nejlepsi...my tu mame detsky den az 5 cervna tak sem premyslela ze bych se sla s mlou kouknout aspon neco at z toho ma.Holky koupili jste detickam nejakou drobnost nebo jste nekupovali nic.... ?

Ahoooooj... též se přidávám a přeji dětem vše jen to nej....
My už na dětským dnu byli, tady v okolí to měli všechno v sobotu, takže dneska už nic, Domik mají ve školce maškarní takže ten se vyřádí tam a večer dostanou pastelky do koupelny, takže už se těším až mi počmárají vanu a všechny dlaždičky a sebe :s: jsou to nějaký mýdlový pastelky či co

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

hezkýýýýý, to je novinek
tak jsem četla nějaký diskuze k těm mýldovejm pastelkám, tak prý se to ze spár dostane, ale ne až tak krásně a lehce jako z dlaždiček, tak snad to přežijem

In reply to by Mirka K.

je, tak to ti ani nevím, já to viděla u našich v letáku tak jsem řekla že by se mi to líbilo tak mi je mamka sehnala a ani nevím odkud... ale myslím že už by to mohli mít všude, vlítni do hračkárny a zeptej se :s:

In reply to by Mirka K.

Ali, no já o těch pastelkách vím odtud :s: už to sem o vánocích snad někdo dával odkaz nebo jak to bylo... a jak jsem to viděla v letáku tak mi to bylo jasný že je chcíííííí :-)
a sama jsem jako zvědavá co mi Domik provede s koupelnou :s: myslím že u Nika to nebude až tak hrozný, i když, nechám se překvapit :s:

Bré ránko.Taky přeju všem dětem všechno nej nej.My nikam nejdeme páč jsme nemocní takže budeme trčet doma:-(.Ani nevím jestli tu něco někde bude.

Ahoj. Taky přeju všem dětem všechno nejlepšííííí!!! :qu: :\x: :qu: Majda to dneska nějak natahuje - ještě pořád vyspává. :~!: Pořád přemýšlím a hledám co se dneska u nás ve městě koná pro děti a pořád ještě jsem nic nenašla. :€\€: Mimoto musíme ještě stihnout trénink, tak doufám, že nakonec něco přece jen najdu. :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka