Jakou značku jednorázových plen???

01.06.2010

Ahoj Holky,
můžete mi prosím doporučit plenky, které kupujete pro svá miminka? Čekám své první mimi a nemám žádné zkušenosti. Včera jsem si koupila jeden balíček plen do porodnice Pamapers Premium Care 1 - 2-5kg (je to bílé balení - 72ks za 329,-). Jinak mám nakoupenou menší zásobu Pampers Active vel.3 - 5-9kg (z akcí co probíhali). V předchozích diskuzích jsem se ale dočetla, že stejně dobré nebo možná i lepší jako pampersky jsou plenky z tesca nebo DM drogerie - Babylove. Jakou máte zkušenost vy? Pampersky prej u některých dětí vyvolávají alergickou reakci, protože jsou hodně parfemované a obsahují aloe veru... prosím poraďte! :+^*:

Ahojky,tak já si budu kupovat Huggies newborn a pak multi pack Huggies 3-5 kg,těch je v balení 90ks a stojí ve SCHLECKERU 399,-kč a v Rossmannu také tak přibližně a koukala jsem i na jiné v Rossmannu a pak mají i v Penny a dost je tam kupují.Pro začátek,určitě HUGGIES.Ty newborn si budu brát do porodky.

Ahoj, tak my používáme huggies newborn, jsou moc příjemné na dotek. Jsou vyrobené s příměsí bavlny a mají dokonce obrázek medvídka Pú :-)
Mareček je s nimi spokojený :-)
Plenky s výřezem na pupíček jsme vůbec nepotřebovali, protože stačilo, když se plenka pod pupíčkem trochu ohnula.

tak ja pouzivam pampersky activ baby a jsem s nima spokojena.Vyskousela jsem i z tesca a nejsou taky spatny ale jsou tvrdsi nez pampersky.Huggies ty nepouzivam s tema jsem nebyla spokojena.Mej se Katka a Nelinka

Ahojky Adri,já mám nakoupenou zásobu z akcí Pampers new baby 3-6kg,Pampers active baby 4-9 kg,od tchýně jsem dostala zelené Tesco pleny a do porodky mám obyčejné plenky z Rosmanna Dreambaby...tak uvidíme... ;)

Adri tak ja pouzivala pampers nebo huggies premium jine znacky mi nevyhovovaly vubec ,ty lepitka nelepili a plinky taky nic moc dost se drolily uvnitr a maly mel pak cely zadek od te nasakle buniciny.Ani pampers sleep and play nedoporucuju to jsou taky sunty. Ja ted koupila pampers normalni a huggies premium a huggies ty nove s tou organickou bavlnou jsou v bilem baleni je tam 90 ks za 339 kc a u tech huggies je super ta gumicka na zadech ze kdyz se mimi pokadi tak to nema vsude po zadech . U pampersek tak gumicka neni a pak je vsechno venku .

Ahoj Adri, ty Babylove z DM jsou opravdu výborné, navíc když máš kuponky z DM tak vyjdou levně:) Já z Pampers nejsem nadšená, často bývají kazové a na to si stěžují i jiné maminky. Nám hodně vyhovují Bella Háppy, jsou hodně podobné Pampers, jen lépe sedí a víc zadrží. Mají pružný pásek na zádíčkách a to nám víc vyhovuje, protože u Pampers se prokadil právě na zádíčkách... Hlavně pozor na modrobílé Tesco, jsou celé igelitové:( Jo a na Pampers je v DM taky sleva na kuponky:)

Ahojky Luci. Já jsem si koupila na zkoušku Pampers (premium care) a Bella baby. Nicméně, když nám nebudou sedět, tak budu zkoušet dál.

In reply to by AdriSam

ahojky tak pampersky ten výřez nemají taky jsem si do porodnice kvůli tomu koupila Bella plenky a co vím hodně tady holky chválily zelené tesco pleny tak jsem si je taky koupila.Ale myslím že opravdu záleží na miminku co snese

Budete je muset vyzkoušet, nám zase Pampersky vůbec nevyhovují, prostě nám nesedí a používáme Tesco zelené nebo Huggies premium. To uvidíte časem, které budou vyhovovat vám. :a:

Ahoj taky jsem tohle řešila a založila anketu tak se kdyžtak koukni http://www.mojetehotenstvi.cz/ankentka-jakou-znacku-plin-pozivate
No a já se rozhodla tak že teď vypotřebuju to co mám koupeno ( premium care 2-5kg ty mám dva a jeden pampers active baby 3-6kg) No a pak to budu dělat metodou pokus omyl :) Koupím menší balení těch plín tesco a menší balík babylove a vyskouším jestli nám vyhovují. A pokud budou dobré tak rozhodně nebudu utrácet zbytečne za pampersky nebo jiné takové značky. Stejně čím víc diskuzí na tohle téma čtu tak to vypadá že každému mimču sedí prostě jiná plína a pampers a jiné takové značky každý používá jen zezačátku a nebo když se neinformuje o jiných protože to zná z reklam. Ale nakonec když se člověk poradí s druhýma a zkusí tak zjistí že může klidně používat i levné plíny. :)

Ja kupuji pro Hanicku a Helu jen pempres pleny i ubrousky,nikdy bych nemenila :-) jen pep,res sleep and play nema rada jinak vse od pemrpes miluji..na jinou bych nikdy ani nesla :-) Ale kazdemu vyhovuje neco jineho!!Ja nemuz huggies ubrousky ty se droli a trhaji,pleny od Hugies se spaten zapinaji..Tesco pleny bych neporidila sou moc levne a uz se v nich naslo hrebik a buh vi a s Happy mela vyrzaku :-) ale kazdemu vyhovuje neco jineho sama si najdes co Tvemu detatku sedi nejlepe.Hdone lidi si chvali pleny s DM. JInak nase d eti (6)4 maminy a nase sme pouzivali jen pempres a vse nej..vsak uvidis musis vyzkouset vse

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka