máte už 14m dítka na golfkách?

31.05.2010

ahojky mám 14m holčičku a máme kočárek bugaboo ale vzhledem k tomu že na něm nechce moc být raději chodí tak přemýšlím o golfkách ale potřebovala bych nějaké co jdou uplně položit a mají polohovatelné nožičky protože mi malá v kočárku ještě přes den spí v postýlce neusne a spí v kočárku jak jste na tom? nevím zda si tento kočár ještě nechat nebo koupit golfky popřípadě poradtě dle zkušenosti a spokojenosti díky

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky my máme golfky mamas papas Ora a mají polohovatelné jak nohy tak i záda a hlavně mají spojenou rokovět,jezdíme vnich od 11.měs malej začal od 10měs chodit a stímto kočárkem zvládám v pohodičce i jeho jen za ručku :one: mě tedy malej v kočárku nespí málokdy usne spí jen doma v postýlce,ale jsem za ten kočár ráda hlavně proto,že je fakt lehoulinkej,tahám ho do patra i smalým a paráda před tím jsem si připadala jak herkules :///: :///: měla jsem firkona a byl těžkej jak :pig: i na ovládání stímto jsem fakt mooooc spokojená a jsem ráda,že ho mám :one: :one:jinak u prvníhio sny ajsme nakonec taky před 9lety pořizovala golfky v roce a pul už jen kvuli dopravě aspon se nemusela nikoho doprošovat s pomáháním a zvládala jsem sama :one:

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=195155

Ahojky, no ja mam golfky uz od 7meho mesice a jsem maximalne spokojena, mam nejake ty nejlevnejsi, ale svoji funkci plni perfektne, ted je nam 16 mesicu. Jsou polohovatelne, takze tam muze bobek i spinkat. Je to pro nas mnohem pohodlnejsi nez normalni kocarek. Zalezi na tobe, ale podle me by sis je mela poridit.

Ahoj, my jsme malou měli už v 11 měsících v golfkách od Chicca, protože jsme jeli do Chorvatska a kvůli skladnosti jsme potřebovali malý kočár, dají se tam položit i záda - sice ne úplně sklopit, ale částečně ano, takže v nich malá i spávala, ale ona mi v tu dobu spala jen odpoledne, v poledne spávala již v postýlce.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka