Příkrmy v 8 měs. - svačiny a večeře

31.05.2010

Ahojky, potřebovala bych poradit, co dávat ke svačině. Dopoledne jíme ovocné přesnídávky Hipp s rýžovou kaší, což je ok. Odpoledne se snažím dávat bílý jogurt - samotný vůbec nechutná, tak zkouším s banánem a piškotem, což taky moc nechce. Samotný banán taky nic moc. Podušené jablíčko taky nee. Co dáváte vy? Ty přesnídávky Hipp jsou sice dobré, ale dost to leze do peněz, když jedna stojí 25 Kč.
A co dáváte večer? Někdy se mi zdá, že je malá hladová, včera snědla přítelovi kus chleba. Protože kojím, nechce se mi ji dávat umělou kaši. Mám už začít dávat třeba rohlík s máslem mezi kojením?
No celkově se v těch příkrmech pořád plácám, už aby jedla normálně s náma. :) Díky za každou radu :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, tak my na svačinky papáme nastrouhané jablíčko, hrušku nebo namačkaný banán, broskev. Jogurt dávám holandii, protože activie je řídká a to on nemá rád. Ten jogurt míchám různě s čerstvým ovocem, přesnídávkama, nebo mu do něj nadrtím sušenky od Sunarky.
Večer jsem teď začala dávat kaši, mám od Nutrilonu rýžovou a pak před spaním dokojím. Už mi ubývá mlíčka, takže by to na večerní kojení bylo málo :)

Acitivii mi baští bílou a s velkou chutí, kupuji i Activii nápoj, do toho mixnu nějaké ovoce, to mají z lašky a tak jsou spokojeni, že to zase není lžička
a večer kaši, ale když už ji mají dost a vylezla by jim i ušima, na pár dní ji vynechám, udělám rizotko, nebo zeleninku s pohankou, kuskusem, nebo rýžovými nudlemi (samozřejmě, pokud měli k obídku maso, tak už večer bez masa)
rohlíky, loupáček, - máme přes den na zábavu do kočárku a chlebík k snídani.

ahoj,tak moje malá má 9m a papká takhle. Ráno kojení,snídaně přesnídavka,jogurt,ovoce,kaše,co je po ruce. Oběd normál,maso a zelenina,omáčky,rýže... kojení,sváča podle toho co měla ráno takže buď jogurt,přesnídavka,rohlík ale loupák...kojení, pak chleba (obyč.rohlík se nám lepí na patro) s máslem,pomazánkou,sýrem,kojení a večír před spaním jen kojení. Přes den mi cucne jen málo takže někdy i vynecháme a pije vodu. Taky někdy místo chlebu dám kaši a malá je spokojená. :a:

Ahoj tak k těm svačinám:my dáváme třeba nastrouhanou hrušku,jablko s mrkví,přesnídávku,banán,kašičku,jogurt,malej my jí bílou activii,tak zkus do něj přidat třeba přesnídávku.Dnes chci zkusit i melouna,tak uvidím co on na to.K večeři dáváme jen mlíčko-my jsme na UM a někdy dávám hami hajaja,ale po otm se mě teď začal budit,tak ho nechám asi jen na bebě.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky