Zpátky z poradny :-)

27.02.2008

Ahojte všichni!!!! Tak jsme s Natálkou dorazily. Já už nakynula o nějakých 10 kg :jawdrop: ale co, hlavně že jsme jinak zdraví. Ale při představě, že jsem při všech holkách přibrala 8-12 kg a teď mám po 25 týdnech navrch už 10 :n: Jinak je všechno v pořádku, jen jsem dostala magnézko na to moje bolení. A brali mi krev kvůli protilátkám. Včera jsem pekla bramboráky, tak jsem si cucla piva. Ještě že jsem ho nedopila :s:
Teď si dáme s Natálkou sváču a poklábosíme s vámi :-)

jůů Boženko tak to je paráááda že jste v pořádku...to si mi udělala radostt...to je paráááááda..pohlad pupííček

Ahoj Boži,já jsem zatím přibrala 11 a asi i u toho zůstanu. ;) Normálně jsem už na seznamu porodů ://:
Dobré chutnání u svačinky :hu: a s těma kilama to neřeš-Marek má vždy pravdu :one: :dance: :dance: :dance:

Jééééééééééééééé to jsi mě udělala s těma kilama radost ;) ;) :s: :s: :s: :hu: :a\|: ;) ;) To jsme na tom úplně stejně,je fajn,že je vše v pořádku.Jak často máš brát magnésko a ty taky bereš železo voď?Kolik ???

In reply to by Barbina

Ahoooj!!! no já zůstala na tu váhu docela vyjeveně koukat :-) Ale svádím to na velké břicho ( výška fundu 25 cm) a obrovská prsa :s: Magnézko mám 2x denně a můžu si jich vzít až 6, když to bude bolet. Železo baštím už měsíc - jeden aktiferin denně

In reply to by Boža

Já magnésko,taky tak ,ale prý stačí si ho vzít jen když mě to bude trápit a teď už jsem ho snad měsíc neměla, ťuk ťuk a železo beru 2x denně.Nevíš kolik jsi na té krvi měla tu hodnotu toho železa?????Norma je od 120-140 myslím.samozřejmě to je dotázek pro všechny co si to přečtou a týžká se jich to Děkuji

In reply to by Zuzana.Picmouse

smažím ! :-) Tý jo, víš jakou jsem měla chuť na pivo???? Já fakt čekám chlapa. Cpal by se jen česnekem, zavináčema .... a s tím pivem mi včera dal :-) ale fakt jsem jen upila, ani půl skleničky to nebylo :-) A mám zas na pěkně dlouho vybráno :-)

tak to je super, že jste v pořádky. A ty kila určitě shodíš, vždyť jsi byla před těhu hubeňour :)
No ale navnadila jsi mě na ty bramboráky..možná je dnes udělám na večeři :a\|:

Ahojky Božo tak si nechte šmakovat já mám nahoře taky 8kg možná už víc nevím do poradny jdu 6.3 tak uvidím. co jinak jak se vede co holky v pohodě?

In reply to by Boža

u nás kupodivu taky zatím dobrý Míša občas taky přepískne ale dá se to. zatím se držíme což je zajímavé neboť Markétka jak s ní sedí martin měla angínu a nejlepší kámoš začal marodit dnes tak uvidíme jak dlouho nám to vydrží.

In reply to by Boža

jo jo zatím se to drží nohu občas cítím třeba dnes ráno ale je to takové že se to dá a když to rozchodím tak to ani necítím. tak uvidím jak to bude pokračovat já jen doufám že se mi to nevrátí a že to bude do porodu a i po něm ok

In reply to by VymazalovaKaterina (neověřeno)

Ahoj! Jsem ráda, že je všechno v pořádku, protože mě bříško pobolívá a někdy dost. A co za magnézko mám, nevím. Ještě jsem neotevřela krabičku :-) Marek mi povídal, že mi těch 10 kg mooooc sluší. :-) Tak mu budu věřit a vesele se budu cpát dál :-)

kašli na vahu ja mam zatim 15kg a jinka jsem rada že je vše ok ja jdu zitra na a KO jsem zvědava jak bude doktorka čumět že jsem tam bo minuli tyden mi řikala že do 5dnu porodím a furt nic :-(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka