Nástup na vyvolání

30.05.2010

Ahojte holky, hl. zbývající Květinky 2010, tak i já se pomalu ale jistě loučím jako těhule a zítra přesně osmý den po termínu nastupuji do porodky v sedm ráno na vyvolání porodu. V sobotní poradně mělo mimi srdíčko v pořádku já jsem také v pořádku čípek téměř žádný, propustnost volně pro prst, hlava pěkně naléhá.. tak uvidíme jak to bude zítra probíhat, modlím se at rychle.. Dr. mi vše vysvětlil, ráno mě dají vyvolávačku formou tablet a dokonce můžu rodit i s epidurálem jak jsem si přála.
Manžel semnou může být také od začátku do konce-To jsem ráda. Těším se na mimíska už mě to opravdu nebaví být těhule, ale zároveň je to takové zvláštní si ,,jet,, v dané datum pro mimi :-)) Držte mi palce a já se během příštího týdne ozvu již s fotkami miminka a popisem porodu... Kdyby jste měli někdo spíše pozitivní zkušenosti s tímto způsobem porodu budu ráda za příspěvky..

Ahoj, moc držím palce. Já taky přenášela, měla jsem taky 8 den nastopit v 8 ráno na vyvolání a ejhle, malá se ohlásila ve tři v noci a v 5:06 ráno byla na světě. tak ti přeju podobný porod :) Terka a Ema.

nas prdolka taky prisel nedavno na svet pomoci vyvolavacich tablet a vzhledem k druhemu porodu to byla celkem rychlovka byt bolestna bez epidur..Zitra mocmoc drzim palecky at to mas rychle za sebou a broucka brzy v naruci a s tim epiduralem zadnou bolest :one:

In reply to by siska333

madla:čauky dnes sem tu pročítala zprávičky kdo byl na vyvolávání,tak sem četla tvojí z 10.5.jak si měla velký strach :§) to já prožívám ted,zítra mám nástup do porodky,ale ještě nevím jestli si mě tam nechají,sem dost nastydlá a přenáším teprve 5.den,taky ale byly problémy s tlakem(první porod nepostupující a pak po 24h císař),ach ach,to jsou hrozný nervy ten konec.. :€[€: pak sem četla popis tvého porodu(nic moc co)ale dodalo mi to sílu,ted máš malýho u sebe a vše jen minulost :€s€: :cc): proč jen mě tolik ovládá ten strach? :€\€: pa :a: ps:u nás právě v porodce nedávají epidurál.. :€\€:

In reply to by mamamia

asi nastoupila,tak pisu pozde.Moc ti drzim palecky at vsechno v pohode zvladnes a ja vim,ze vladnes :) :one: Prod zrovna neni moc prijemnej,ale za ten uzlicek malickej to stoji a vydzela bych to znova a znova i presto,ze v tu chvili mam pcoit,ze porod nezvladnu,ale pak ten pohled na malickeho me zase dostane a u tebe to bude urcite to same.S tvoji nemoci me to mrzi a pevne doufam,ze uz ti je lepe, :k: Moc ti preju at to mas rychle za sebou.Zatni zuby jako lev a pak uz jen pohled na maleho broucka :cc): :a:

madla:tak to ti závidím,že ti to takto vysvětlili!Mě jen řekli ve čtvrtek v poradně,že v pondělí mám na stoupit s věcma,nic víc,tak vůbec nevím,jestli budou taky hned zítra vyvolávat?Termín sem měla ve středu 26.takže zítra teprve 5.den přenášení..Dr.řikal,že mě nechá max.týden,ale do toho sem dostala děsnou chřipku,tak mě možná ještě pošlou domů..Tak ti držím palce na zítra,závidím i epidurál,tady ho nedávají..pa :a: přeju rychlý porod at máš mimi brzo o sebe :||): :/;x:

Hele kočko vidím to na pěknou rychlovku :one: čípek už skoro není a to je parádička a s Epi.to bude fakt bezbolestně,tak se těším na foto a držím palčáky :a:

Ahojky, tak to ti musím napsat, že jsem na tom byla taky stejně jako ty! Ale v noci před vyvolávačkou se malý narodil a byl to fofr - za 4 hodiny a měla jsem to tam taky krásně nachystané jako ty! tak třeba ještě pojedete. a když ne, tak myslím, že to budeš mít taky brzy za sebou s tvým nálezem! tak držím palce a hlavně se na zítřek pořádně vyspi!

tak ti také přeju rychlý průběh porodu a ať už máš mimi u sebe... Já mám termín dnes a taky už mě nebaví bejt těhule, stále čekám a nic, tak si počkám co napíše vy o vyvolání a za týden to kdyžtak čeká mě.... :( no uvidíme, tak se budu těšit na zprávičku....a držím pěstičky :€s€: :a:

In reply to by lucie100

zítra také nastupuji do nemocnice na vyvolání 41+1 :-) mám z toho trosku obavy, ale říkam si ze kdyz je dneska ta bouřka, tak treba dneska jeste neco přijde :-) Taky mi hned zavedou tabletku, tak doufam, ze to prijde jeste ten den :-)
Přeju ti at to mas opravdu rychle za sebou :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka