holčiny po IVF u Apolinaře

27.05.2010

ahoj prosím napiste mi kolik vas vyslo ivf připadne iui u apolinaře.s manželem tam jdeme v červenci.moje setrenice tam byla pred dvema a pul lety a neplatila ani korunu snad jen za utrogestan.zajimalo by me jestli se neco plati ted a za jake ukony.myslim kutivaci atd.dekuji mooc :D .jsem po 3 neuspešnych tehotenstvi takže jsme se rozhodli s manželem pro ivf.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,
já chodím k Apolináři a jsem tam hrozně spokojená. Jinam bych nešla!
Právě mne připravují na ICSI, klasické IVF přeskakujeme, protože má manžel špatný spermiogram. Opravdu záleží, jaký problém máte. IVF klasické je naprosto bezplatné. Na ICSI budu platit asi 12.000 včetně uchování a zamražení vajíček pro další pokus. Ale touto metodou je největší pravděpodobnost, že otěhotníš. Vajíčka ti odeberou, vyberou nejlepší spermie partnera, kterými je ve zkumavce oplodní. a po pár dnech ti je vrátí do dělohy oplodněné. Navíc, pokud budeš mít dost vajíček, tak se vyplatí je dát zamrazit. 1pokus je počítán jako 1 odběr vajíček. Takže pokud se to napoprvé nepovede, a budeš mít zamražené, a ta se použijí na další pokus, pak se to stále počítá jako pokus první. Je to zajímavé, ale je to tak. Zkus se nato přeptat.

Ahoj s Apolinářem mám velmi negativní zkušenost . Přešla jsem pak do Gennetu a tam jsem mimo 1 000,- Kč za zamražení embryií nic neplatila . Byla jsem tam na IVF minulý rok a tento rok jdeme znovu - na mrazáčky .
U Apolináře mi vadilo to, že pokaždé jsem na kontrole měla jiného doktora či doktorku a každý říkal něco jiného . Dorazilo mě vyšetření průchodnosti vaječníků plynem - to už se asi 20 let nikde neprovádí - byla to katastrofa , na nic mě neupozornili, nedali žádnou premedikaci a já skončila poté 14 dnů na neschopence - pak se mě dokonce vysmáli a řekli, že jsem první, kdo si na bolestivost výkonu stěžovala ................................což je lež, protože všechny, které na tomto vyšetření byly říkaly to samé a právě pro velkou bolestivost tohtoto vyšetření/ které není ani nijak průkazné= zbytečné / se toto vyšetření už desítky let neprovádí. Jenže U Apolináře si koupili tento "starý vyřazený" přístroj a potřebují ho amortizovat ............bolest pacientek a naprosto zkreslený a neprůkazný výsledek je prostě nezajímá .......................to byl jecen z mnoha důvodů, proč Apolináře opustit.

Ahojky,tak my jsme teď podstoupili druhé IVF(ICSI) a doma mám 15měsíční holčičku a teď jsem zase těhotná.A co se týče peněz je to různé.My jsme platili jen za odebrání vajíček to se pohybuje od 4 do 10 tisíc,podle počtu.A pak zamražení to stálo 2.800,- a každý další rok 500,- Jinak se ještě platí když chceš nadstandart,to je spíš tvé pohodlí než,že by byl rozdíl v účinnosti.Místo aby sis injekce míchala,tak máš hotovou,ale tu pojišťovna neplatí a myslím,že je to zbytečné.Ale asi fakt záleží jaký máte problém.Léky jsme neplatili žádné.Snad jsem ti alespoň trochu pomohla,kdyby ses chtěla ještě na něco zeptat ta mi napiš osobku.

Ahojky, já tedy u Apolináře nebyla, byli jsme v Iscaru. Ale platili jsme jen za nadstandarty (prodloužená kultivace, lepší hormony a ISCI). Povedlo se nám to hnedka na poprvé a teď plánujeme další pokus. IVI jsme zkoušeli jen jednou a nic.. Tak snad jsem alespoň trochu povzbudila :a:

In reply to by jančik

Celkem nás to vyšlo asi na 12 tis. A měli jsme jen to nejnutnější. Nejdražší (cca 9 tis.) bylo ISCI. Záleží jaký máte problém. Manžel má tak špatný spermiogram, že nám hned doporučili tuto metodu. Když už vše ostatní platí pojišťovna, tak abysme "nevyplýtvali" pokus zbytečně. I tak se se povedlo oplodnit jen 4 vajíčka (z 12-ti). Po prodloužené kultivaci nám zbyla jen dvě. Takže tu určitě doporučuju, protože potom je ještě větší šance, že se uchytí. Hlavně držím palečky, aby se to povedlo :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky