Červíci kolik nás tu je ?

28.05.2010

Tak se nám to tu krásně rozrodilo ! Všem maminkám velikánská gratulace ! A kolik nás červíků ještě tady zbývá ????

Ahoj no já při tý mojí smůle tu budu ještě pěkně dlouho. Jen at se Lenourek pěkně načančá však já to už nějak zvládnu(když už jsme to vydrželi tak dlouho)

In reply to by Lenka68

Těhulky snad to mimísci teda zvládnou sami bez toho aby nám je vyvolávaly ! Já už by šla na vyvolání po 3 a to se mi nechce jen se chci zeotat podle jakého datumu se řídí při porodech . ? Ultrazvukem nebo podle měsíčků ?

Mam termin v utery a pokud do te doby nic tak se mam hlasit do porodnice tak sem zvedava co se mnou provedou :-)pa Míla

ahojky, tak já kupodivu po všech mých zprávách jsem tady také.. :-) termín 26.6 dle UTZ 23.6 dle posledních odhadů lékařů to dlouho nevydržíme.. prý by bylo dobrý ještě 14 dní vydržet.. tak uvidíme. Jinak žádní poslíčci, žádné tvrdnutí jsem neměla, akorát čípek se neustále otvírá víc a víc, vše kolem toho jako je děloha, apd.. se taky už dost chystají. jedna plodová blána je zničená, a prosakuje voda, ale je jí prý dost-teda na hranici,ale nic hrozného.. Placenta je taky zralá na porod.. tak jsem zvědavá.. Ráda ještě vydržím.. Abych si malého mohla rovnou vzít domů po 4 dni v porodnici. Tak se opatrujte.. Musíme být červnový :-) :a: :a: :||):

Ahoj,
já tady taky ještě jsem, dneska 38+3, Termín podle mS mám 4.6. a podle ultrazvuku 9.6. V pondělí mám jít do poradny, tak uvidíme, podle dr. už máme rodit každým dnem:-)

tak ja mam termin ,,az,, 19.6. a taky si preju aby to uz prislo kazdym dnem. No uvidime. Snad nebudu prenaset, toho se strasne bojim.

Tak jak koukám je nás tu ještě dost tak doufám že miminka nám vydrží ještě v bříšku a pak se budem jen radovat !

In reply to by Beruška732

:-D takhle to mám taky :-D dneska mě v noci něco chytlo,nevim jestli poslíček,ale každopádně sem řekla jau jau ježiš marjáá asi tak dvacetkrát,takže asi budu v porodnici za kašpara,protože už teď mě to občas přijde nepříjemný a co potom porod :)

In reply to by Beruška732

to je docela divné.. ale podle PM je přednější datum před UTZ, a mě to vychází přesně na den dokonce znám i den početí a ten mě taky správně vypočetli.. úplně do detailu.. Tak to budeš mít určo dříve.. nebo nebyla jsi u nějakého i jiného gynekologa? protože se stane, že se spletou v počítání, to mě říkala jedna dr.. že se stane

In reply to by natalieH09

ne ne nebyla jsem u nikoho jiného. já na jsem použila i více stránek s kalkulačkou a vychází mi to na 10..už i tak mi to jednou upravovala k menšímu datu, tak uvidíme kdy se Natálka ozve..datum početí na té stránce taky sedí:-) ten den jsme koupili novou postel i jsme se smály nad tím protože nám to nedalo a schválně jsme se podívali na fakturu:-D:-D:-D:-D tak uvidíme:-)

In reply to by Beruška732

tak to utčitě bude dříve.. moc ti to přeji, a neboj zvládneme to !! taky občas jen když mě pichne tak si říkám, nééé. ale zase někdy si říkám ať už to začne.. teda ještě chvilku budu ráda když malý zůstane.. :-) tak se opatrujte !! :-)

Taj já jsem tu taky.Termín podle ms 17.6 podle utz 22.6.V poradně se nic neděje,doktor prohlásil že hlavička je v honolulu(už jsem to tu psala) takže porod v nedohlednu.Poradna 1.6 tak uvidíme

já tu taky ještě jsem TP máme 24.6. minulý týden v poradně to na porod nevypadalo,ale od tý doby se cítím celkově divně,jako bych měla porodit,tak uvidíme co mi v úterý v poradně řeknou,už bych měla jít i na ozvy :qu:

No a samozřejmě ještě já, s termínem 1.6. a 4.6. CS 7 na prst propustný...ale mladej se ven nechce. Dokonce i poslíčci přešly...tvrdnutí taky :(

Ahojky beruško já jsem tady taky ještě:)))) Termínek máme 10. 6. a pořád nic:) Normálně tu nejsem půl dne a nejdnou čtu že gratulace se musím podívat kdo zase porodil:) Ale přidávám se také už teď s gratulací k novým miminkám ikdyž jsem se ještě nepročetla kdo porodil tak jdu na to:) Páčko

Ahoj :) já mám taky termín jako Beruška 22.6.ale doktor řikal,že by to mohlo bejt dřív..tak uvidíme..tlačila sem peřinu do pračky a u toho mě stvrdlo břicho,takže pokud ležim,tak bych tu asi vydržela strašit i do Vánoc,ale jakmile se dám do práce,tak to vypadá na hraně :-D

Ahoj holčiny :girl:
já mám termínek dle menstruace 13.6. a dle ultz. 4.6. V pondeli kontrola tak uvidime jestli se chystame :girl: :qu: pa a pohladte :€O:

neboj já tu budu ještě strašit pokud si teda ten kašel nezapůsobí no.dr říkal že jak se mě stahují svaly na břiše tak by mohl jít ven...první termín 9.6 a druhý 12.6 stejnak za tři dny máš červen ale i za ty tři dny se může lecos stát!Na dnešek bych moc nesázela...

Já mám termín 22.6 tak uvidíme:-) taky bych to chtěla už mít za sebou.navštěvujete někdo tu stránku tehotenskakalkulacka.cz?? myslíte že to vychází??vychází vám to tam jak vám to řekla dr.??

:a: Taky jsem ještě pořád tady. Termín máme 15..tak uvidíme kdy se ta prďolka rozhodne přijít na svět. V pondělí jdu k dr. tak uvidíme co se změnilo. Je pravda že bych byla ráda když by mi řekla že už se něco chystá a že to bude co nevidět.

Taky tady pořád straším,termín máme 6.6. a Filípkovi se pořád nechce ven.Dnes je úplněk tak se snad něco bude dít :s: . Jinak jsem dnes byla na ozvách :h: a vše v pořádku,malej chtěl spinkat tak jsme ho museli se sestřičkou trošičku šťouchnout(chudáček).vydržte holky oni nakonec musej ven

Já ještě tady jsem termín mám až 24.6., ale někdy si říkám, že už bych to brala teď. To si však říkám jen když mě vše bolí a většinu dne prosedím na záchodě :-) Jinak si říkám malá vydrž co nejdéle u maminky v bříšku, protože až to na mě příjde budu podělaná strachem, protože nevím co mě čeká a bude to hlavně poprvé :-) Tak červíci držte se do června, přeci nebudete rozšiřovat seznamy květinek?

In reply to by Pavla79

Tak to asi chce mít každá co nejdříve za sebou ! JJ alespo´n do června vydržte to už je pár dní jen! No tak já dneska říkala ,že to bude mazec až to na mě přijde . Já se toho bojím :dance: Ale snad to vše dobře dopadne

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka