píchání na vaječníku

27.05.2010

Ahoj snažilky, chci se zeptat jestli nevíte co by mohlo znamenat, že mě pár dní sem tam píchne na vaječníku a přitom bych měla každym dnem dostat menses, ale to mě nikdy nedělalo.Vždycky jen když sem měla ovulaci, ale zase tento měsíc mě to nedělalo.těhotenský test sem si dělala v utery, ale žádná zmínka po dalnici nebyla.Co myslíte.Snažíme se už rok a půl.Děkuji za odpověď.

Kliknutím vložíte smajlíky:
Anonym (neověřeno)

Ahoj, mám podobný problém a zajímalo by mě co by to podle příznaku přesněji asi mohlo být, jestli nemáte někdo zkušenost.
Mě při mens. bolí vaječníky hodně, je to taková pálivá několikahodinová bolest, která jde někdy až do stehen a zad a je mi zle od žaludku a zvracím z té bolesti. Prášky moc nezabírají či jen slabě. Prsa se mi zvětšují a bolí pokaždé před mens., mens je některé období pravidejnější a jindy ne. Krvácení je takové střední.
Jinak při běhu mě právě také píchá na vaječnících a je to taková bolest jak když projede jehla a pak se někdy objeví ta pálivá tupá bolest, která je horší a tohle se děje při nebo po tom běhu i bez menstruačních dní - bez ohledu na to, kdy v měsíci bych běhala .... Nevíte prosím co dle příznak by to mohlo být? Mám to již mnoho let, někdy méně jindy více. Těhotná nejsem to vím na 100% (kdyby tu byl rejpal jak to můzu vědět tak 100% tak jsem panna)

Ahojky,taky to teď tak mám...a ms má už dorazit každym dnem a zatim nic...tak dej vědět jak si dopadla :ww: jo a ten pejsan co ho máš na ikonce,neni to mopsík? :#o: Já mám totiž taky mopsika :dance: :a:

In reply to by wond3r

Tak snad nám nedorazí.Budu ti držet palce.Jojo je to mopsík, Bobik, takovy naše mali dítko a na to opravdovy bohužel ještě čekáme:-).Taky dej vědět.A co máš za příznaky, nebo jen píchání na pravé straně??

In reply to by Andrejka24

No píchá mě to břicho,mam furt chuť na nějaký jídlo..což jindy nemívám a pak už dva dny mam hořko v puse jakoby,ale to přisuzuju antibiotikám který teď dobírám,ikdyž se mi to po nich nikdy nestalo,ale jinak jako mívám každý měsíc bolest bradavek před ms,tak to vůbec nemam... nechodíš s Bobikem na Hafíky?

In reply to by wond3r

Nojá mívám většinou před ms tmavší výtok,ale ted nic a jinak ty bradavky mě taky sem tam zabolí, že sou takovy citlivější, ale ted nic.Tak snad se nám to povedlo.Ne nechodím.Co to vůbec je.To je nějaká stránka s mopsíkama??Ty máš psa nebo fenku a jak starou??Ten náš lump měl o vánocích tři roky.

In reply to by Andrejka24

jj hafici.cz je to takovej web různejch psů a najdeš tam spousty lidí který maj taky mopse a třeba někde blízko Vás... no my máme psa Rickyho a je mu 9 měsíců a je to naše miminko takový...No jinak doufám že nám to taky vyšlo,ikdyž tomu moc šancí nedávám,protože jsme se moc nesnažily (řešily jsme nějaký problémy),ale když je štěstí tak i jedna soulož stačí...:D

In reply to by wond3r

Jojo to máš pravdu, když je vše v pohodě, tak stačí jen jednou, ale to asi nás se týkat nebude.A jak dlouho se snažíte???Mi už tak rok a půl možná i víc, přestala sem to počítat.Tak sem se zaregistrovala na tu stránku.Sem tam andrejka24 jak tady.ale foto tam dám až v týdnu, ted sem u rodičů a nemám tada žádny fotky.

Ahojí tak může to být v podstatě cokoliv ... ale k tomu těhu testu ... já si jich dělala několik před 4týdny a ani slaboučká čárečka ... a 17.5 jsem zjistila,že jsem těhotná a ted v pondělí mi doktor řekl,že jsem 7týdnů těhotná ... takže mě se těhu test osvědčil až někdy po 6týdnech .

In reply to by Peacess

No ještě tomu nechám týden a když nic nepřijde, tak si zajdu k doktorce.Test si rači dělat nebudu, protože mám ztrach, že bude negativní, tak mi z toho zase bude do breku, tak rači počkám na doktorku.Já si kupuju testy, sem zapoměla ten název, ale je to zelená krabička a sou tam dva.

Mě teď takhle bolelo vpravo, doktorka se mne i ptala, jestli mně někde bolí, a že se teda nejdřív koukne tam.... asi že už ví, že takhle cítím ovulaci, a teď mne bolelo i po očekávaný MS.. a že prej to může dělat žlutý tělísko... A mimčo šlo opravdu zprava i si hovělo trochu na pravý straně :c: .... tak uvidíš, třeba seš těhule :€O: :a: držim palec :a:

Ahojky, je možný, že máš nějakej zánět, nebo cystu,......často se podcení počasí a to je hned. Já mívala záněty 3x do roka, mě stačilo jenom si sednout v autobuse v zimě a bylo to :(, no, nevím, ale když jsem měla záněty, tak to bolelo do třísla, až ta bolest někdy vystřelovala i do nohy. Musela jsem chodit i ohnutá,j jak to bolelo :(, ale to už bylo pokročilý, když tě to bolí 4 dny, nemusí to bolet tolik. Pokud jsi ale nikdy neměla žádný takový problémy, nemusí to být. Když tě to nepřejde, a těhu nebudeš, radši brnkni na gyndu, každopádně ti přeju, abys byla těhu pa :-) :a:

Ahoj, jsem na tom stejně jako ty, akorát že mě píchá na levé straně. Jsem zvědavá, co se z toho vyklube. Dej pak vědět, jak jsi dopadla.

Já si pamatuji, že jsem měla takový nepříjemný píchání v podbřišku bylo to před vánoci a já si říkala, že jestli bude i menstruace taková tak to v práci asi těžko budu zvládat. No a byla jsem těhulka. Nevím, jestli to máš stejné, ale budu ti držet palce.

In reply to by Elík 01

Kdybych věděla ,že jsem těhu, tak všechny bolesti vydřím:-).jojo je to nepřijemné píchání na pravé straně vaječníku.Ale přeci jenom test je negativní, tak moc tomu nevěřím.Ještě před 14 dny jsem měla párkrát sekundovy zatmění, že sem až zavrávorala a několik dní mě bolela hlava, ale ta mě vždycky bolí před ms, tak to zaručeně pznám že nejpozdějc do druhýho dne to dostanu., tak sem si taky myslela, že to může být nějaký příznak a pak párni pohoda a začlo to píchání a ted sem uplně redy.Tak už fakt nevím a lítat s každym pýchnutím k doktorce se mi taky nechce.

In reply to by Elík 01

No já mám štěstí na jednu lékarnicu u práce,že vždy když si ho jdu kupovat, tak je tam ta sama a přeci je to už nějaký ten pátek co tam pořád chodím.Snad máte všechny pravdu a ukáže se to později.Já vím, že ty pocity má asi každá a pořád když to nejde.Ale opravdu mám ten pocit, že by to mohlo jít.Ale už bohužel se mi párkrát stalo, že mi ms přišla až o týden později než by měla.No ale snad to bude teď něčím jiným a devět měsícuji neuvidím.

Tak mě tak zvláštně bolelo bříško, píchalo (nepamatuju si to přesně), ale bylo to dost podobné jako bolest před MS, jen víc...14 dnů, tak mi to potom nedalo a šla jsem k doktorovi a byla těhu.

In reply to by Tez

Já většinou před menses mám strašny křeče, ale teď je to pícháni přimo na vaječníkách.Někdy víckrát za sebou někdy jen jenou, za pár hodin zase.Ale test sem si dělala a nic.Už mě to tak píchá asi čtyři dny.

In reply to by Andrejka24

No, a nemáš třeba i jiné příznaky? Mě se zvětšili prsa, byli dost citlivé a cítila jsem všechno (pachy hlavně). Doktor mi říkal, že to je v pořádku, že mi to vajíčko oplodněné putovalo a uhnizdovalo se.

In reply to by Tez

Takže už jsi byla necelou půlku měsce těhotná a až pak tě začlo to píchání jestli tomu dobře chápu,tak to by tomu taky odpovídalo.ale jen mi nejde dohlavi, že test je negativní, asi to bude jen plany poplach.Tak to jste měli obrovskou radost co, že jste po svatbě se dozvěděli tu krásnou novinu.

In reply to by štěpánečka

Ja bych to měla dostat každym dnem, mám to teď trochu nepravidelny, ale nikdy mě nepichalo před ms na vaječníkách.A byla jsi s tim u doktora??Ja nevím jestli mám nebo ne.Pořád doufam, že by to mohli být příznaky, ale žádné jiné nemám.Přímo při ovulaci, podle testu byla sme se milovali a měla sem takovy pocit, že by to mohlo vyjít.Ale asi to je jen moje přání, ktery si vsugerovávám.

In reply to by Andrejka24

hrozne bradavky a od vcera i podbrisek.Ale to mam asi i pred Ms nevim... Take jsem mela pocit ze by to mohlo vyjit,byla jsem primo u doktora na ultrazvuku,kdyz se melo uvolnit vajicko,takze v ten den jsme se presne milovali.Ale uz tomu neverim.Je to kazdy mesic stejne...

In reply to by štěpánečka

Přesně tak každý měsíc člověk čeká a bohužel nic.No já právě nemám ani příznaky menses, tak sem z toho blba.Ale tehu to asi nebude.sem si dneska delala test a jak sem předpokládala, tak negativní.Jen mám obavu, aby to nebyla cista.Ikdyž tak dva dny už mě to nepíchá.tak nevím co to bylo.když už ne těhostenství, tak by to aspon mohl přijít abych mohla jít na ten ultrazvuk a vubec zjistit jestli mám ovulaci a jsem v pořádku.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka