krasne

27.02.2008

Krasne rano vam vsem preji,jakou jste mely noc?Ja az na ty zachody docela dobrou,jen rano jsem nemohla spat.Preji vam vsem pekny den :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:s: ahoj,uvidis treba budes mit prima den ja jen doufam,ze se to pocasi vzpamatuje,zatim to vypada vselijak,nedovedu se predstavit,ze bych mela byt cely den doma.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to asi jo,ale hlavni je ze ti tak chutna,jidlo je ted pro tebe asi velikej pritel,ze? :///:

Dobré ráno, no noc nic moc u mě, špatně jsem se vyspala a ještě hůř vstávala. Na záchod se v noci budim zatím vždycky jen jednou, tak doufám, že mi to i vydrží, nedovedu si představit, že bych měla každý dvě hodiny třeba vstávat...

In reply to by ZuzkaN.

U nás ráno poprchávalo když jsem vyšla z baráku, pak to vypadalo, že se to trhá a bude hezky, dokonce jsem viděla i něco jako sluníčko no teď už to je nenávratně pryč, je už zase hnusně. Mám kancl s velikym oknem, tak je to fakt příjemný koukat ven.

Ahojky ja mela docela dobrou noc ani nevim jak jsem usla :s: a na zachode jsem byla jenom jednou v noci a pak rano nez zazvonil tatkovi budik.Ale klidne bych se sla jeste ne chvilku natahnout jsem nejaka unavena.

In reply to by blondyna

to ja ted chodim na zachod docela pravidelne kazdou noc i 7krat,je to hrozny,ale musim to vydrzet.Ja jsem taky spala do te doby nez chlapovi zazvonil budik,snazila jsem se usnout,ale nepovedlo se,prisel na me hlad,pak malej do toho zacal stpouchat a pocasi venku zatim taky nic moc.

In reply to by ZuzkaN.

no to ja mam uz i za sebou rani prochazku.Pritel totiz pracuje kousek od baraku tak jsem ho sla vyprovodit a udelala jsem zrovna nakup abych nemusela dyl.No a venku bylo krasny teplicko a tedka uz i sviti slunicko takze by mohlo byt dneska nadherne :one:

In reply to by ZuzkaN.

to ja miluju vylety kdyz nekam s pritelem vyrazime na nejaky ten hradik... ale samotny me to pres den nebavi protoze bydlime v centrum a tady se neda nikam jit na prochazku krome kramu a utracet penizky kazdy den no to taky nachci :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky