Sharane..ty jsi tu taky??

27.02.2008

Copak že ještě nespíš??

Zizalko,
jo, jeste neco Ti musim napsat:
Ty normalne ani netusis, jak jsi me tim svym dortikem navnadila!
Od Te doby, co jsi ho lupla na net, tak na nej vazne kazdy den myslim!!!!!!!!!!!!! Porad si predstavuju jak musel byt urcite dobrej a jen pri vzpomince na tu Tvou dortikovou fotecku slintam jak na onen znamy "Pavlovuv reflex"!!!! :s: :s: :s:
Tak mi asi nezbyde nic jineho nez ho udelat ..... a samozrejme cely s chuti zbastit!!!!! :hu: :a\|:
SHARANE

In reply to by sharane

Celý??? neblázni, vždyť se pak malá ani do bříška nevejde...3/4 bude stačit, ne?? 1/4 můžeš poslat za mnou :-) Ten dortík se snědl na posezení ve 4 lidech :-( tak jsem hned ještě dělala koláč se želé a s ovocem...taky mňami :-) Tak doufám, že sem dáš taky fotečku :-)

In reply to by zizalka19

No to je fakt - cely se tam asi vazne nevleze, to bychom museli asi vyndat LUCINKU!!!! :s: :s: :s:
Moc rada Ti poslu ochutnavku naseho dortiku - na revandz! :one:
V pripade, ze nebudu totalne omamena onou chuti a vzpomenu si na to, vystrachat fotoaparat, tak ho vyfotim a placnu ho sem na net, ju? ;)
SHARANE

Žížalko a Sharane, loučím se s vámi a kutálím se do pelíšku. přeju vám krásnou a klidnou noc a pěkné sníky :k: papap

In reply to by Tesa

Dobrou Teso!!!! :a:
Ja uz se taky asi zdekuju ..... uz je trosku i na case, co???? :s:
Tak dobrou noc a sladke sny (au .... mala me prave kopla - to asi ze pozdravuje oba vase mimisky!!!! Tveho i od Zizalky .... :e): )
Tak se mejte holky a zitra pa:
SHARANE :a:

Ahoj Zizalko! :a:
Moc Te zdravim - diky za poslani zadosti o kamaradstvi - uz Te mam v zoznamu mych srdcovych zalezitosti !!! :h:
Ja se snazim trosku cistit pocitac .... mam spusteneho antivira a bohuzel sem v kompiku nasla nejake nezadouci cerviky, tak si s tim uz nejakou dobu hraju a davam to do kupy ....
Na tehulkach sem jenom lognuta a obcas si neco prectu - ale jinak reakci moc nestiham, pac se to strasne zpomaluje, jak se do neceho pustim ...
Co Ty? Ty nas vecerni uklizeci blazinku?
Premyslim, ze uz to asi za chvili zapichnu a dodelam to asi az rano - uz se mi nejak klizi oci ....
SHARANE

In reply to by sharane

Už jsem to dokončila a půjdu hodit rychlu sprchu, dneska v pořadí čtvrtou a zalehnu...taky musím trochu uspořádat a vyčistit tu krabici...chystám se na to už nějakou dobu, ale vždy tu radši brouzdám, než něco dělám...

In reply to by zizalka19

No kdyby Te ta uklizeci manie drzela jeste i koncem tydne, tak se v patek sbal a klidne prijed na vikend k nam ..... :s:
My to potrebujeme jako sul - teda MY ..... to neni tak PRESNE slovo!!!! - Muj MUZ - ten to potrebuje jak sul!!!!!!!! Ja uz na nej vazne nemam energii ... porad jenom litam a uklizim .... a ona za mnou samozrejme dela zahy binec ...... :00: :s:
SHARANE

In reply to by sharane

Jeee...tak to já neznám...na tohle si stěžovat nemůžu...oba vyděláváme korunky,tak se dělíme rovným dílem o domácnost a jemu to nevadí...takže když slyším kamarádky a kolegyně, jak třeba sbírají jednu ponožku támhle a druhou zas na druhým konci bytu, tak se jen divím....asi jsem v tomhle měla štěstí :-) Jedna moje kamarádka to vyřešila tak, že týden přestala uklízet, přišla z práce a lehla si na gauč, jako její chlap...po sobě si uklízela, ale po něm přestala a za týden se tam nedalo hejbat, tak si uvědomil, že je něco špatně a od té doby pomáhá se VŠÍM...co to zkusit???

In reply to by zizalka19

Tak to bud opravdu rada ..... to mas doma totiz asi VELIKANANANASKOU VYJIMKU!!!!! :one:
Presne tak nejak to u nas s tema fuskama funguje - ja se je snazim treba 2 dny ignorovat, ale protoze sem uz delsi dobu doma na neschopence, tak to vazne dyl nez ty 2 dny nevydrzim :00:
A s tim - prestat na tyden uklizet - tak ver, ze to uz sem zkousela snad milionkrat!!!! A predstav si, ze mu to vubec nepripadlo divny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :00: :00: :00: :00: :00:
Tak a ted porad .... hm? ;) :s:
SHARANE

In reply to by sharane

Já nevím...já si to vůbec neumím představit :-( To ti tedy vážně nezávidím...asi tak nebyl vychovaný z domu, ne?? Ten můj si musel po sobě doma uklízet a tak, se ségrou se střídali o koupelnu a schody a tak to funguje i teď...takže si vůbec neumím představit, že by to mělo být jinak...

In reply to by zizalka19

Ja Ti nevim - jak to fungovalo u nich doma .... kazdopadne muj muz se de facto v nejakych 14ti z domu prakticky "odstehoval" (venoval se na pomerne vysoke urovni sportu) a zil delsi dobu po internatech a privatech, takze tam asi nekde - "udelali Ti soudruzi z NDR tu fatalni chybu"!!!! :s:
No ja kdyz po nem neco chci, tak to musim vazne chodit minimalne 5krat dokola a porad to omilat .... abych dosahla jakz takz nejakeho efektu - a ver, ze me to fakt uz nebavi!!!!!
No nevim - budu muset na nej neco vymyslet, jinak se z toho brzy zvencnu .... :00:
Jedine stesti je, ze ma zase jina pozitiva - ktera me naopak VELMI tesi ! A to - treba ze chodi sam od sebe nakupovat /ani mu nemusim rikat co je potreba/ a nebo ze umi treba uplne fantasticky varit - to sem si vzdycky prala !!!! Tak aspon neco .......
SHARANE

In reply to by sharane

Tak vidíš...aspoň něco...to ten můj taky vaří a nakupuje...ale nekteří nedělají ani to...já nakupování nenávidím :-(
Tak já už půjdu spinkat, zítra musím na finančák podat daňový přiznání, dělala jsem si ho sama, tak snad to bude v pořádku, měli by mi vrátit okolo 3 tisíc, tak už přemýšlím, co za to malému koupím :-)
Dobrou noc Šárinko a pohlaď malou :-)

In reply to by zizalka19

To sme 2 - ja nakupovani taky moc nemusim ..... tak jeste ze tak - ze to manzel za me zastane!
Drzim palecky, aby jsi to priznani mela v poradku a mohla jsi jit brzy nakupovat vecicky pro mimiska!!!! :e):
Ok, ja uz taky poletim do hajan .... Mej se prekrasne Zizalko a dekujeme za pohlazeni .....
my vas take hladime na oplatku nezne po brisku!!! :h:
Papa: :a:
SHARANE s Lucinkou v pupiku :girl:

In reply to by sharane

Klidně ještě dneska...žížalka = tak mi říkal přítel, protože jsem byla hubená jak žížalka (před těhu) a číslo 19 používám už nějaký ten rok na libimseti.cz (marcelka19), tak jsem si to nechala i když už mi 19 dáááááávno nejni :-(

In reply to by zizalka19

AHA - to jo !!!!!!!!!!!!!
Diky za vysvetleni - ja nad tim porad dumala a na nic sem pochopitelne neprisla .... :s:
No aspon mi nepraskne hlava a budu moct klidne spaaaaaaaaaaaaat ..........
Tak ja uz vazne padim, ahooooooooooooooj !!!!!!!!!!!! :a: :a: :a: :a: :a:
SHARANE

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky