škubání v bříšku a pánvi

17.05.2010

Ahojky těhulky,

jsem ve 20.tt a asi týden a půl pociťuju několikrát za den takové jako škubání v bříšku a často i v pánvi - pociťově v oblasti poštěváčku ( ten pocit je jak když potřebujete na malou a do toho Vám něco cukne). Někdy je to dole taková rána, až se leknu. Dr. mi na to nic neříkal a před týdnem na kontrole byl čípek, na kterém mám udělaný preventivní steh, naprosto v pořádku. Říkala jsem si, jestli to nemůže být buď od té potřeby (ale není to vždy spojeno jen s tím, spíš převážně) nebo jestli to nejsou další projevy pohybů naší zlobivky. Nemáte některá zkušenost s podobnými pocity?

Předem moc děkuju.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já jsem měla něco podobného a občas i mívám. Jakoby mě v břiše cukalo nebo škubalo, nebolí to, ale byla jsem z toho nervózní. Ale v oblasti poštěváčku to nebylo. Pak jsem taky víc cítila tlukot vlastního srdce přes břišní žílu, tak jsem byla úplně na nervy, můj tlukot srdce, tlukot vlastního srdce v bříšku, škubání v bříšku, do to se malý začal hýbat, myslela jsem si, že se zblázním. Tak jsem si koupila magnézium a mám pocit, že je to lepší, ale třeba to není tím. Každopádně mě magnézium neublíží, tak ho užívám dál.

Ahoj, tak nevím jak s tím poštěváčkem, ale takové jakoby lupnutí nebo škubnutí v bříšku být pohyby můžou...:-)

In reply to by Rokl

Jsem z toho právě celá nějaká tumpachová - většinou to ívám, když ležím na boku. Někdy je to cuknutí taková rána, že se až leknu. Ani nevím jestli to cukne dřív v bříšku a pak dole nebo obráceně. Jen doufám, že to není nic vážného, kontrolu mám až za dva týdny.... :-(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka