Odešla mi hlenová zátka

25.05.2010

Ahoj holky tak mi právě odešla hlenová zátka,teda nevěřila jsem že to bude něco v tak obrovském množství :jawdrop: .Neuvěřitelně obrovský hlen s příměsí hnědé krve.Tak snad máme s Juráškem naději že to zvládnem sami a nebude potřeba to pondělní vyvolávání. :///: :a:

Tak už brzy to bude 24hodin co mi odešla zátka a já se cítím neskutečně báječně takže se asi nic nechystá.Holky já se snad nedočkám.

Ahoj Mony,
mě odešla včera večer a zbytek dneska ráno. Podle dr. jsem už otevřená na 3cm, hrdlo spotřebované, takže podle ní vše nachystané k porodu, ale na občasné tvdrnutí břicha mi je taky fajn. Dneska mám teda horzné nutkání na velkou, ale když jdu na záchod tak ze mě stejně nic nevyjde:-)Tak se opatrujte zatím pa

ahojky.. také ti moc přeji aby jsi nemusela na to vyvolání.. uvidíš do konce týdne je na světě :-) a to určitě bude krásný, rychlí porod :-) opatrujte se

Ty jo holky jak tu všichni píšete o tý hlenový zátce,tak sem docela vyděšená :-D skoro 9 měsíců sem nic takovýho jako je krev nebo něco podobnýho ze spodku neviděla,takže pokaždý,když se teď utírám,tak se koukám tak pomaličku,aby mě neklepla pepka..nevim co mám čekat,asi se leknu až to uvidim, moc hezky to totiž nezní "obrovskej hlen" :-D

Ahoj, tak snad to bude podle tvých představ a nebudete muset vyvolávat. Držíme palečky a myslíme na Vás....! :one: :k: :h:

Ahoj MOni,tyyyybrdo,tak ty uz se chystas privest cervika na svet?Holka,drzim ti moc palecky,budu na tebe myslet,hlavne at vse dobre dopadne,informuj nas,pa pa a hodne stesti,Shany :a:

No to je dobře...Jsem zvědavá jestli se stihneš rozrodit!! :///:
Mě vždy odešla až na začátku porodu,teď mi odešla v pondělí a pořád nic...Tak doufám,že až to příjde tak budu aspoň už otevřená na 5 cm...jenže to bych chtěla moc! :s:
TAk se opatruj a kdyby něco dej vědět!!! :one: :c:

Jůůů Moni,to mi připomíná mě..tak snad už to budeš mít brzy za sebou a prdolku u sebe..držím pěstíky at máš pohodový porod :k: :one:

Ahoj holky moje všem moc děkuju za podporu noc byla příšerná ale zatím jsem pořád tady,Pokud ležím tak je to dobré když vstanu na čůrání a pak si lehnu tak to musímtak 10minut rozdýchávat takže něco se tam chystá zatím nic nepravidelného.Od přítele mám nakázáno vydržet do dopoledne pracuje dne daleko a nemohl by se tak rychle vrátit, tak to moc neprovokuju no ale až zavolá že je na cestě domů tak se už takhle šetřit nebudu,určitě dám hned vědět jak se začne něco dít.

In reply to by monca87

Juu, ahojky Moni :-) Co to čtu :///: Na tebe už to jde a budeš brzy maminka. To je faaaakt tak neuvěřitelné :€s€: Strašně to letí :€s€: Tak holka ještě chvilku vydrž, než dorazí přítel a držím palečky, aby jsi měla hladký a co nejméně bolestivý porod :k: :h:

tak to je super,ted ještě aby chtěl Jurášek ven ale já věřím že jo abys nemusela na vyvolávání :)
Tak se držte a budeme čekat na další info :)

Jejej Moni, tak už je to tady :C]]: :C]]: ....moc na Tebe myslim, držim palce, so mi síly stačí !!!!! Budu na vás myslet !!! :\x:

Ahoj Moni, tak se drz a kdyby cokoliv, tak dej vedet, at na tebe myslime, kocko!!!!! Treba to porpavdu zvladnete sami!!!

Ahoj mončo,tak to je super zprávička !!!!! Moc na vás myslím a moc držím pěsti :one: určitě to vše dobře dopadne !!!!!!!!!!!!! :qu: Tak se držte a hodně štěstíčka, kdyby něco tak nám dej vědět, ano ? :one: :qu: :a:

Ahoooj Mončo...držíme ti palečky...další květinka? ch jo...to nás tady opravdu už moc nenzbývá...ale hlavně, že je vše o.k... :€s€: :k: ...pa Klárka s Tobískem

Ahoj Mony,
co nám to děláš???další z červíků bude květinka?Přeju ti ať všechno dopadne na 1 a určitě nám dej vědět jak to s Vámi vypadá. Zě mě "teče" bezbarvý hlen, tak nevím jestli to je výtok nebo zátka?Dneska se musím zeptat doktorky. Myslíme na tebe!!!

Ahojky,

držím ti place ať to proběhne co nejrychleji a oba jste v pořádku :-) Přeji krásný porod a snad tu nějaký červík zůstane na červen :-)

tak už se to hodně přiblížilo , mám kamarádku DR.na porodnici a ano říká že když odejde hlen tak do 24 hod. je mimčo na světě. :C]]:
Tak přeju hodně sil a rychlý porod a samozřejmně držím palečky .
PA Gabča

WOW gratuluju! Drzim pesti at to dobre dopadne. Kdyby to na tebe prislo dej nam vedet a hlavne ti preju pohodovy porod:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka