Od kdy nemixovat jídlo? My si pořád nemůžeme zvyknout na kousky -máme 8m a 5 dní

25.05.2010

Od kdy nemixovat jídlo? My si pořád nemůžeme zvyknout na kousky -máme 8m a 5 dní

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky.tak to ti bohužel neporadim.my to měli obráceně..co bylo pomixované,tak to nejedla...a to hned když sme začali přikrmovat,takže sem trpěla strachem,že se mi udus...:)

ahoj, já jsem malé mixovala měsíc (do 7měsíců) a potom jsem jí jídlo rozmačkávala vydličkou (do 10měsíců). nyní už dlabe kousky (necelý rok)

No ahojky, my mame 15 mesicu a mixuju, protoze moje princezna, ktera uz krasne papkala kousky si najednou usmyslela,ze jako kousky papkat fakt nebude. Zkus pomalicku treba ji udelej ryzi a uvidis jak to bude papkat, ja tak nejak zacala v tech 8, 9 ti mesicich.

Ahoj ja sem mixovala 14 dni a pak sem proste jen mackala vydlickou skoro tyden to nechtel, ale vysledky se dostavili, zda s emi ze mixujes strasne dlouho musis minimalne ten tyden to pretrpet ona si na to zvykne bude ji to vic chutnat uvidis! Ale opravdu zacni s tim hned nebo se toho snad nezbavis :)

ahojte, cim driv tim lip, jestli ti to nechce papat, tak zkus napri. do rozmixovaneho dat ryzi poradne uvarenou a zacit postupne... ja teda nikdy nemixovala, zezacatku jsem mackala vidlickou, ale ono kazde mimi je jiny, taky zalezi jestli mate nejaky ten zoubek...kazdopadne bych se o to snazila uz ted kazdy den, aby si na to mala zvykla..., kdyz ji das treba krupku, nebo suchy chleba, tak trenuje to kousani a pak uz to bude pripadat normalni ze neni vse hladke..

kolem osmýho měsíce y se mělo začít s kouskama... já mixovala na jemno asi so sedmi měs... pak jsem to necávala takový hrubší... a postupně jsem od osmýho měsíce do toho mixnutýho na hrubo přidávala větší podíl rozmačkanýho vidličkou na větší kousky a zvládal to krásně... a první zoubek měl až v roce, oni mají pěkně tvrdý dásničky :-) a kolem toho osmýho měsíce už jsme začali dávat i chlebík , nebo toustovej chleba s kouskem másla na kostičky ...

Tak malé je 10. Máme kousky, jak to jde. Mixuju jen hodně tvrdé věci jako je třeba kukuřice - ta se blbě mačká vidličkou - a to ne do hladka, ale jen na menší kousky. Jinak jsem to průběžně zkoušela asi od 6.5 měsíce. Když to zbaštila, tak už to šlo...Když to vyplivávala, bylo to ještě velký...Jo, a záleží taky na tom, kolik má zubů. Naše Eli, jak jí vyrostly zoubky, tak už jsem nemixovala do hladka, ale dávala kousky.

misto mixeru mackej vidlickou. ja nemixovala nikdy jen mackala vidlickou pak mene a pak krajela na jemno nozema jime kousky krasne. jinak ve sklenickach od 8 m jsou kousky. Takze zkus tu vidlicku ale mixer uz urcite ne

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka