Poradna 40+2tt

25.05.2010

Ahojte holky Květinky /jestli tu už nemelu z posledního jen já), tak dnešní poradna jako za poslední týdny stále stejná, mimi je pěkně připravené k porodu prýý.. hlavička naléhá otevřená na prst.. tlak ok, moč také, srdíčko taky v poho.. ve čt mám přijít na další kontrolu a to by jsme se již domlouvali na vyvolání (jelikož v ne tobude týden co bych přenášela) takže prý nejpozději v Po by mi porod vyvolávali... ale prý se to určo rozjede samo a když né tak prý vyvolávačka bude rychlá že je mimi pěkně nachystané dole .. tak uvidíme. já se cítím pořád dobře, ale porod o sobě dopředu většinou nedává vědět, takže to snad příjde samo.. Tak se mějte krásně i v tak aprílovém počasííí.

tak to jsme na tom uplne stejne. Dneska mam taky 40+2 a uz jsem z toho na palici. Jinak presne jak pises, taky mam vsechno ok, ale je to nekonecny. Ve ctvrtek mam taky kontrolu a budeme se domlouvat na vyvolani, tak treba porodime stejne :||):
Ja mam navic ten problem, ze se mi udelal na puse opar, tak si jeste rikam at do nedele vydrzi, aby se mi stihl zahojit a mohla malou celou opusinkovat :-)
Jsem rada, ze nejsem jedina a neboj jednou ven musi :C]]: Preju ti rychly a pohodovy porod.

Ahoooj já jsem dneska 40+3 a na kontrole jsem byla včera a další mě čeká zítra. V sobotu to bude týden od termínu porodu. Prostě jako ty jen o den dřív...zanedbatelný. Moč jsem měla v pořádku, tlak taky, váha zase vyskočila už na 15kg děsný. Na ctg srdíčko krásně bouchalo, bylo po 10hod. tak malá byla vzhůru no a děloha najednou začala vykazovat taky krásný graf od 0 až do 167 takže tam byly krásný vlny. Měla jsem z toho radost, ale bylo mi to k prdu. Na kontrole u doktorky mě pěkně prohmátla a bolelo to. Řekla mi ať vydržím, no co mi zbývalo. Ptám se jí jak to vypadá a ona že docela dobře a že můžu porodit ještě ten den nebo i za týden, takže odpověď vlastně nijaká. Po kontrole jsem začla krvácet a myslím, že mi odešla hlenová zátka, no ale toť vše. Porod se nerozjel, nic mě nebolí, příznaky nemám žádný. No tak zítra zase na kontrolu. Říkám si že mi tam určitě zase vrazí prsty a objedná si mě na pátek, to si ale myslím, že už bysme se taky měli domluvit na vyvolávání. Nic moc o tom vyvolávání nevím, tak se toho docela bojím. Co o tom víš? Jak to probíhá a tak. A manžel může být normálně se mnou? Říkám s že je lepší aby mi ji vyvolali včas, od dost lidí vím, že říkali že se jim pak zkazila plodová voda a to není pro dítě dobrý. No tak jsem ráda, že tu nejsem sama, protože už z toho přenášení začínám pomalu magořit. Manžela přemlouvám do sexu, tak snad dneska na to vlítnem :-) tak se měj hezky a zase poinformuj.

In reply to by Ivinky

No mi se teda na vyvolání nechce vůbec,,, jen co jsem tady tak narychlo četla tak je to většinou horší.. dají ti tablety na vyvolání porodu a ty máš z ničeho nic kontrakce a většinou jsou silnější než u přir.porodu.. a kolikrát jsou kontrakce ale otvírání nikde.. nevím no, takový vyvolávaný porod může trvat i dva dny.. já se modlím at se mi to tento týden rozjede ... Lucie100

In reply to by lucie100

taky nechce, ale zvladly to jiné maminy, tak my taky :-) Ten prcek za to stoji :-) Je fakt, ze nekdo to tady popisuje jako hrůzu, ale nekdo zase rika, ze to neni tak hrozny. Zitra jdeme na kontrolu, tak snad budeme chytrejsi :-)
Drzim palce, at ti to zitra vsechno dobre dopadne :-)

...jsme na tom stejne taky jsem 40+2 a po dnesni kontrole jsem byla nastvana,smutna,zklamana,sice se uz otviram ale myslela jsem ze uz budem domlouvat vyvolani ale neeee...ve ct. mam dalsi kontrolu a pak se uvidi!!!mam uz docela bolesti vcera jsem dokonce jela na pohotovost ale nic...jestli teda ty bolesti je otvirani pak nevim jak rozdejcham porod!!a to vydrzim docela dost!!!!tak jsem rada ze nejsem sama prenasecka!!!!!!!!!!preji ti brzky a kratky bezbolestny porod papa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky