dotaz

16.05.2010

Ahojky maminky, mám takový dotaz. Přetahujete chlapečkum předkožku? protože mě třeba dr řekl, že se to nemá dělat a kamarádka bydlí v jiném městě a tam ji zase řekla dr, že se to má dělat. Tak nevím, co myslíte? Díky

Ahojky, teda jestli je to tak jak si myslím tak mě ten samý doktor před lety řekl, že se to dělat má a synovi jsem to dělala :-).

ahojky, tak mě třeba doktorka řekla, že v žádném případě a pak doktor co ji zastupoval a byli jsme u něho na kontrole, tak zase řekl, že jo... :( tak si vyber.... já jsem někde četla, že se to nemá, že se tam pak vytvoří takové trhlinky a ty můžou způsobovat v dospělosti problémy, takže zatím určitě nepřetahujeme.... :n:

Ahoj.Já mám kluky tři a u těch starších jsem na doporučení dr. začala až po roce.Tomu nejmladšímu jsou 2 měsíce a dírku má fakt pidi,takže zatím nemůže být o přetahování ani řeč,navíc dr. mi opět řekla,že je na to čas :a:

Nám nefroložka říká přetahovat (kvůli ledvince, aby se tam neschovávali hajzlíci baciláci) ale jde to hrozně špatně, hlavně zdůrazňovala několikrát ne násilím, jen co jde no a protože tam máme fakt maličkou dírečku, tak říkala stahovat tak aby to jakože pojezdilo po tom žaloudku a pak namazat namasírovat mastičkou a mezi prsty zase stáhnout a namasírovat kůžičku, tak to dělám každý den.
U prvního jsme to řešili později, neměl žádný problém, tak jemňoučce co šlo pomaličku.

Děkuji. Mě můj dr totiž říkal at si toho nevšímám do půl roku. A kamarádka co bydlí v západních čechách, tak ji právě dr řekla, že s tím má začít hned od narození. Tak jsem ráda, že jsem to slyšela z více stran. ještě jednou děkuji.

Ahojky Gabi, v tom ti bohužel neporadím, Šimi má totiž roštěp předkožky, takže já mu ji stáhnu skoro při každém utírání :( , ale taky mi dr. říkal že se nemám vůbec o to starat... tak nevím...asi se pak zeptám pořádně v poradně, jdeme v pondělí 24.5. na tříměsíční prohlídku a očkování, jsem zvědaví jak ho přečkáme :) !!! měli jsme už jít zítra, ale jsme ve Vyškově, tak jsme to posunuli... Dej za mě pusinku Filípkovi :)

ahojky naše dr. řekla že nepřetahovat že na každé poradně mu to přetáhne. ale přišla mi to kravina. protože muj bratr tomu to moje mamka taky nepřetahovala a pak ve 4 letech musel jit na urologii a tam mu to silou přetáhnul.auu.
takže já málemu od 10 měsíce při každým koupáním mu ho přetáhnu ve vaně a umeju a je to má to čisté a nehnijemu to tam... papa

Ahoj, já nevím jak ostatní??? Ale nám při první poradně mudr. řekla do dvou let si toho nemám všímat, prý bych mu to mohla nějakým způsobem utrhnout. Ve dvou letech v poradně, byl problém a odeslala nás na urologii. Tam ho chtěli dát hned pod nůž, aniž by se na něj někdo podíval. To, ale manžel nedovolil a zašel sním k jinému urologovi a ten nám dal mastičku za jejíž pomoci se to začalo přetahovat. Je to ze začátku děs, i pro tebe. Hlavně nepolevit , vydržet a zbytečně nekecat.
Takže bych asi pomaloučku zkoušela, třeba jen tak ve vaně v teplé vodě. Ať se něco nezanedbá. pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka