"Pěkný začátek"

24.05.2010

Dobré ráno všem :€s€: ,tak sem vstoupila do 40 týdne těhotenství,malej(4 roky)je nemocnej,ve středu mám termín,jak ste to řešily s hlídáním kdyby to na mě přišlo?Manžel jezdí s tramvají,takže vyskočit nemůže :!k: dovču si samozřejmě může vzít(maximálně 2 týdny),ale bojim,že když si je veme ted,budu přenášet těch 14 dní a až to bude potřeba,bude muset zas do práce.. :€z€:Neschopenku ted nedostane on,dokud já sem doma.. Babičky u nás bohužel-mámu mám daleko,tchyně dělá do 17h a dovču že ted nedostane,kámošky mám jen s dětma(chápu,že ted mi nepůjdou hlídat aby nenakazily dětičky..) :$$: Můžu si zavolat vůbec sanitku??Auto totiž ted taky rozbitý.. :^O^: No už abych měla tu malou prdelku u sebe-lék na vše :girl: :/;x: :cc): Díky za rady a návrhy jak to řešit..přece nepojedu do porodky s nemocným synem!? :jawdrop:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, mně se sama nabídla sousedka - maminka dceřina kamaráda ze školky, ale malou jsme odvezli k babičce. Na tvém místě bych se poptala po sousedkách a známých, nebo se zeptala v nějaký agentuře, jestli by neměli nějakou paní, co by operativně přijela a na pár hodin dítě pohlídala. Prostě bych rozhodila sítě všude s tím, že to snad klapne tak, aby synek byl už zdráv a manžel měl tu dovču :) Držím palce s přeju pohodovej porod :k:

Ahoj,no u me to bylo tak,ze manzel taky nemuze jen tak odejit z prace,tak mamka to mela v praci domluvene,ze kdykoliv muzu zavolat ze rodim,tak polozi vse co ma a leti domu.Takze v 39tt mi rupla v 5:00 voda,tak ona uz byla v praci tak hned prijela a zustala u male a me vezl tchan.Tak at si to tchyne zkusi domluvit urcite ji vyjdou vstrict:-)Tak at to mas brzy za sebou ahoj :a:

In reply to by Adelajs

madla:čauky,díky za odpověd,nakonec se to vyřešilo samo..dnes mě v poradně dr.ujisti,že přenášet mě nechá max.týden(sem po prvním císaři),takže manža si veme od termínu těch 14 dní dovču a měli bysme se do toho vejít i s přenášením i s porodkou :°°//: tchyně mi právě řekla,že dovču musí hlásit aspon týden předem a já jí nemohla říct kdy.. :€\€: tak ještě že to takhle dopadlo a trocha nervů dnes odpadla,ikdyž ty největší mám před sebou.. ://: :||): hezký den :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka