Nevím co to je :-(

24.05.2010

Ahojky...v pátek odpoledne se mi zdál Peťulka (8 a půl měsíce) takový nesvůj, změřila jsem mu teplotu a měl 37.8 po odečtu. Asi za hodinku jsem ho měřila znovu a už měl 38.2. Ta teplota mu lezla pořád nahoru, večer už jsem mu dala čípek, tak to trošičku slezlo, ale ve 3 hodiny ráno už zase hořel. V neděli ráno měl 38.8, zkoušela jsem Nurofen, tak to kleslo na 37.5, ale po několika hodinách, když už asi přestal působyt, mu to zase lítlo nahoru. Nevím, čím to je, nevypadá, že by ho něco bolelo, akorát je mrzutej, unavenej a nechce moc jíst. Nevíte co by to mohlo způsobovat? Myslela jsem jestli to není od zoubků, ale nato mi příjde, že ta teplota strašně kolísá a nedaří se mi jí srazit úplně a na dýl :-( Moc děkuju za vaše názory..

Pokud to nejsou zoubky, tak to budete mít 6.nemoc. U nás to probíhalo úplně stejně. Jsou to 3 dny horečky a pak se na 2 dny osype vyrážkou. Hlavně udržuj teplotku pod 39°C a bude to dobrý za pár dnů.

Ahojky, jestli to trvá od pátku, tak bych vyrazila k doktorce, zoubek by už určitě byl aspoň kousek vidět. Teď toho řádí spousta, těžko takhle na dálku radit. Může to být cokoliv. Já můžu akorát poradit, zkus lehce zmáčknout v obličeji tam, kde je jakoby "točí" ouška. Jak se za ně začne chytat nebo brečet tak rychle za doktorem. Jedině u nich nám to vždycky takhle kolísalo. Ale jak říkám to může být i cokoliv jiného. Tak ať jste rychle v pořádku!

Ahoj :-)
my ted zazivame presne to samy.. ve ctvrtek mel malej kolem 37,8.. tak mi to nedalo a zasla sem s nim v patek k doktorce.. ta ho prohlidla od hlavy az k pate a nic nezjistila .. jediny co mi rekla je ze mu lezou nahore zuby ze jinak je v poradku .. no od soboty mel malej kolem 39,5.. srazela sem to kazdych 6-7 hodin nurofenem nebo nurofenovejma cipkama.. vcera uz to bylo lepsi.. posledni cipek dosta vcera ve ctyri odpoledne a od te doby teplotku zatim nastesti nemame .. malej mi sice jedl ale o dost min nez normalne .. tak sem ho do jidla nenutila .. ale co jsem mu nutila tak piti .. fakt pil hodne pri tech horeckach.. a dneska uz mu nahore prosvitaji dva zubany ale jeste necinkaji.. a dalsi dva jsou hodne natekly...tak doufam ze uz se mu ty teploty nevrati.. zatim ahoj :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky