V jakým stavu vám přišli partneři domů včera večer po hokeji?

24.05.2010

Holky,co tu vidím tak se ti řeší partnerský neshody už často,já jsem tak silně doufala,že to tu nebudu muset řešit taky,vždyt u nás je naprosto vše v pořádku,žádná finanční krize,bydlení,hádky,nevěra,prostě nic,oparvdu jak z románu,ale jen do včerejšího večera :r: S partenerem jsme s polu 11 let a známe se asi 16let takže jsem si myslela,že mně tam už nic nepřekvapí,ale včera se ten dobytek tak ožral,že spadl z postele,staršně chrápal a smrděl,že jsem ani já a malá nemohly spát.Tak jsem ho pořád budila at jde spát do jinýho pokoje,prostě jak byl ožralej tak jsem ho nemohla vzbudit tak jsem do něj začala bouchat víc,fakt už vytočená no a on se probral a začal nadávat,že jsem kráva,že ho to bolí,asi ho to fakt zabolelo když se už konečně probral :€m: a potom mně řekl,že at si ráno sbalím věci a vypdnu,že mně tady už nechce vidět,jsem čuměla jak puk!a rozbrečela jsem se,protože jsem toto fakt od něho nečekala,že řekne tak něco hnusnýho,vím že z něj mluvil alkohol,ale fakt mně zklamal a nebude to tak lehký abych mu odpustila,prostě si tu bude muset chlapec pořádně vyžrat.Co by ste dělaly holky na mém místě?Vím,že kdybych se ted zvedla a sbalila sobě a malé věci tak se z toho zhroutí,ale vytrestat ho prostě musím toto si dovolovat nemůže,fakt mě zklamal!!!A hodně to bolí.

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, tak to je síla ale věř tomu že to bylo tím že byl ožralej. Také bych věřila tomu že si nic z toho nebude pamatovat. Málokterý ožralý chlap neni agresivní...takže si myslim že můžeš být v pohodě. Samozřejmě mu dej najevo že se ti to nelíbylo-nato máš právo.
No a my jsme sledovali hokej společně z postele :a:

My koukali spolu doma,bez alkoholu :) U teba nevím co s tím,to víš,že máš právo být naštvaná,to určitě,ale asi bych se nebalila a nestěhovala :) Jestli to udělá jednou za uherský rok,tak bych mu to odpustila a důrazně mu vysvětlila,že takhle s tebou mluvit nebude :)

In reply to by lucininenka

stalo se to poprvé,naštěstí.Ted už to nemá cenu balit si a odcházet a dělat,že trucuji,malá jde zítra na očkování tak tady musíme zůstat a zítra by to bylo už trapný se někam přesouvat na truc když jsme to už vyřešili :00:

Tak ten můj přišel v 1 hodinu ráno a naprosto střízlivej.Jelikož neměl prašulky. :) Je mi líto,že tvůj partner řekl co řekl - já jsem se naučila,když je někdo ožralej raději s ním nic neřešit a nehádat se - tak příště ho nech vyspat a seřvy ho až bude střízlivej,ju.Určitě to tak nemyslel ... ikdyž neznám ho tak nevím,no.

In reply to by Lyret

jo já to taky nedělám,člověk v ožralosti řekne víc než by měl,jen jsem ho musela probudit at si jde lehnout někam jinam,protože jsme s malou byly skoro celou noc vzhůru jak neuvěřitelně chrápal :s: Potrestal se sám,má výčitky svědomí a je mu blbě,ted s kocovinou musí makat v práci :°: ale na ten výlet s holkama určitě pojedu at si taky s malou užije a já si odpočinu,at vidí jaký to je když si paří a já jsem s malou doma :€Ss€: Taky jsem na ten hokej chtěla jít,ale holt někdo doma zůstat musel

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to on taky vydrží dost,ale když to mixne panákama tak je konec konečnej :*8*:

No, my slavili doma spolu se střevní chřipkou :sick: , takže paráda. Já bych ho netrestala, jak říkáš, mluvil z něj alkohol, určitě byl hoodně opilej, ostatně zlato je zlato, to se zapít musí. Já bych s ním nemluvila, nevařila bych mu, ale víc bych ho netrestala.

Tak já řítele včera nepustila, koupili jsme lahváče a víno a fandili jsme i stchýni, která je opravdu velkej fanda doma.Bumbali jsme a byla sranda. přítel taky chrápe kor když je napitej nebo unavenej, taky ho někdy bouchám a pak už jsem vytočená a vyhodím ho spát dolů do obyváku. To že ti řekl, že si kráva bych chápala a ale to slovíčko vypadni to už přehnal, no uvidíš dneska co ti řekne

Tak u nás jsme fandili i s tchánem a bylo to docela velkký, sice jsme dřepěli doma, ale s manžou jsme se o půlnoci rozhodli, že půjdeme do hospody, tak jsme skočili na dvě :ww: -- vytáhli jsme vlajku a maskota a v dresech jsme dělali bordýlek na vsiiii, byla sranda, jen ti sousedi - asi se moc nevyspinkali :ww:
A jinak - nech ho pořádně vydusit, ono mu to dojde, co spáchal za hnus a možná že sám doleze -- tichá domácnost taky domácnost, njn ty chlapi někdy ... }:)

Ahojky,tak muj pritel prisel vcera v pohode,ale uz asi 2x se mi stalo co tobe.prisel domu uplne namol okamzite usnul a kdyz jsem ho budila,tak na me vyjekl ze jsem histerka a bla bla bla.a otocil se a spal dal.ja to orvala a druhy den jsem drzela tichou domactnost.teda oba jsme byly v praci ale ja se mu neozvala a on pak i volal tak jsem mu jen odpovidala a nic vic.no a doma vecer se mi ptal co se stalo.A on si to vubec nepomatoval!!!!!!!!!!!!!!!!!!no pak se omluvil a ja to nechala byt.jsme spolu skoro 11 let a jinak je vse super,takze jsem se na to vyprdla.je fakt ze me kdyz nekdo zbudi v noci tak jsem taky neprijemna a holt u nich jeste ten alkohol,tak to prepiskli.nech ho at si uvedomi co udelal,ze ty slova na srdicku zaboli,ale urco bych od nej neutikala.drzimpalecky

In reply to by Katulis

No tak ted se probral opilec,samo,že si nic nepamatoval,jsem nevěděla jestli mám na něho řvát nebo se smát nebo brečet.tak jsem mu to řekla a nevěřil,že to mohl vůbec říct,ale mně to nezajímá,nejsem jeho s prominutím kurva aby mě vyháněl z baráku ještě k tomu když máme doma 3m dítě.jsem mu řekla,že odlítám na pár dnů pryč za kámoškama bez malé at se z toho tady klidně posere :s:

Ahojky,tak muj pritel prisel vcera v pohode,ale uz asi 2x se mi stalo co tobe.prisel domu uplne namol okamzite usnul a kdyz jsem ho budila,tak na me vyjekl ze jsem histerka a bla bla bla.a otocil se a spal dal.ja to orvala a druhy den jsem drzela tichou domactnost.teda oba jsme byly v praci ale ja se mu neozvala a on pak i volal tak jsem mu jen odpovidala a nic vic.no a doma vecer se mi ptal co se stalo.A on si to vubec nepomatoval!!!!!!!!!!!!!!!!!!no pak se omluvil a ja to nechala byt.jsme spolu skoro 11 let a jinak je vse super,takze jsem se na to vyprdla.je fakt ze me kdyz nekdo zbudi v noci tak jsem taky neprijemna a holt u nich jeste ten alkohol,tak to prepiskli.nech ho at si uvedomi co udelal,ze ty slova na srdicku zaboli,ale urco bych od nej neutikala.drzimpalecky

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jé to je jak u nás :s: :s: já očima přišpendlená k obrazovce a manža se zeptal, jestli si nemůže přepnout program :00:

Ještě, že tohle nemusím absolvovat..........opět jsem se po dočtení těchto článků do svému muže zamilovala...... :€s€:

Ahoj, tak ten muj prisel, jak dobytek.Potom se zeblil, tak jsem ho odeslala do obyvaku.Mala mela teplotu, spatne spala, tak by ji zbytecne budil chrapanim.Jinak s tim co Ti rekl, nesmis si to tak brat.Do ted si pamatuju, jak tenkrat prisel, taky jak dobytek a presne, jak popisujes, usnul hrozne tvrde, strasne chrapal a ja ho porad budila a stouchala do nej a jak se probral, tak na me vyjel, ze jestli na nej jeste jednou sahnu, tak uvidim.Mluvil z nej proste chlast.Ja bych se urcite nebalila, ale jak pises, dej mu to sezrat :-D

Ahojda, no, asi bych počkala, až se vzbudí (pokud je už pryč, tak až zase přifrnkne domů) a přeptala bych se ho, jak se k tomu staví za střízliva...pokud si to neuvědomuje nebo to zapře, tak bych jej upozornila, co tím způsobil a pokud to potvrdí, no tak máte téma na diskuzi a řešení co s tím :-(....tak papa a pevné nervy...Oli

Ahoj, tak to já bych se zbalila a nechala mu tam nějaký pěkný vzkaz o tom co ti včera řekl, ať se chytne za nos a uvědomí si co s prominutím vyblil za kravinu.
jinak s tím hokejem. My jsme byli doma, protože mazel celý den pracoval na stavbě domečku pro prasátka a večer přišel utahaný jako kotě, takže neměl sílu na to jít do hospody. :°°//:

In reply to by klarka

no tak vidím,že ho budu muset taky pořádně utahat :s: zítra máme očkování tak uvidím jak bude malá reagovat a když dobře tak pojedu někam at se z toho posere tady.ještě spí,zaspal do práce,no já ho budit nebudu o žádný další nadávky fakt nestojím

In reply to by monika394

U mě ještě zatím platí takové to prosím prosím smutně koukám. :|€|:
Jinak on nikam beze mě moc nechodí, ani nechce a kor teď když mám termín, to nechtěl jít ani do práce. Musela jsem mu slíbit že dneska bez něj rodit nebudu že to stejně na nic nevypadá. :||):

ahojky tak prvně odpovím na otázku jak chlap prožíval hokej. My jsme spolu byli doma, malej spal vedle v pokojíčku a my jsme s chlapem pařili počítačovou hru a u toho jsme poslouchali co se v telce děje, tak asi tak.
A jinak pokud bych byla na tvém místě tak se sbalím a odejdu ke kámošce, k rodičům a nenechám mu ani vzkaz nic. Jen at si uvědomí že se choval jako pěkný hovado.

In reply to by Arutha

k mámě to nehrozí,by byla chuděra z toho vyplašená a ke kamarádkám taky ne,jedině že by sme si s malou udělaly výlet na 2 dny,stejně jsem chtěla někam jet......aaa sakra ted jsem si vzpomněla,že zítra máme očkování,ach jo

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky