pohyby

23.05.2010

Maminky chtěla bych se jen zeptat uklidní se miminko před porodem nebo ne ?

Mě se mylý jednu dobu uklidnil,ale teď úplně před porodem teda řádí jak blázen..má tedy svůj režim,ale je divočejší...papa Terka :a: :h: :k:

spíš naopak, malej divočil teda pořád, ale před porodem to bylo ještě horší, furt jsem byla na monitoru a furt chtěli, aby se uklidnil.. nechápu, však jak se mohl zklidnit, když asi tušil, že ho chceme vyhnat ven ... :-)

ahoj, já měla doslova divočinu v břiše - i na některé záznamy jsem musela dvakrát a po porodu taky divočina - je neklidný.. a těsně před porodem bych řekla, že jsem ho tam tak necítila, ale my ho vyvolávali, tak nevím, zda nebyl oblbnutý :-) přeji pohodový porod, no hlavně rychlý . L.

Mě se malej v bříšku hýbal furt stejně...byl to neposeda celé těhu...a ke konci těhu už to nebyli takový ty prudký pohyby,ale spíš takový táhlý..ale intenzivní :)

Ty no bud tam maji malo mista nebo nevim, muj Maty se uz tak tri dny hybe mene nez drive, obcas jsem z toho na nervy a budim ho a pak mu jeste chvilku trva nez se probere. Ale uz ty pohyby nejsou jako driv.

In reply to by carsynka

mela by si citit max.10phybu za 24hodin a pokud je citis tak je vse oki a pokud ne tak si radjei zavolej...ale urco je vse oki..u prvniho Tehu se mi mala ke konci moc nehybala a u druheho to zas bylo na opak...jak kdy..nekdy se uklidni pred porodem nekdy zas na opak :-) zkus ji treba postouchat do briska..u nas to vzdy pomahalo ci si lehnout na bok..urcio je vse oki..pokud si nejsi jista,tak si urco zavolej mas na to pravo!!

Je to individuální. Některé mimčo se uklidní, některé naopak rozdivočí a u někoho beze změny :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka